Вечният проблем

19.09.09
20:16

Първо здравейте всички форумци.

Моята история е следната преди година отслабнах с 15 килограма с което мн се гордея,тренирам си вече от половин година сериозно имам голям напредък,но долната част на корема ми е някак увиснала,правя всички вдигания на крака от вис и т.н,ефект има но малък.В момента съм 61 килгорама и искам да кача маса  но, имам  шкембе.Знам че попринцип трябва да се тича за да се направи  добра преса но в същото време искам да кача и маса,защото вече качих 2-3 кила и ако почна да бягам всичко на вятъра...затова искам съвет какво да правя. Ако има нещо питайте

P.S Надяваме се че не съм ви отегчил прекалено много

RO

19.09.09
20:39

Ген приятелю спреш ли тренировка пак ще станеш дъбено буре...

19.09.09
21:30

Тичането е за да свалиш мазнините,които са върху коремните мускули,само по себеси то не ги тренира така че да нарастнат.
Треанирай си във фитнеса за маса и те сами ще се покажат,а ако искаш да са по силно изразени започни диета.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 19.09.09 21:34.

20.09.09
06:58

Но ако започна да тичам сега ще стана прекалено слаб...оф мн гадно

20.09.09
09:39

Диетите,които ползват “бодибилдърите” също са предназначени към изгаряне на мазнините и изчистване.Редовните тренировки ще ти помогнат да свалиш излишните мазнини даже без тичане.
Моя съвет е ДА тренираш и да хапваш добре,но си следи талията ако тя расте,може да намалиш калориите малко.
АКо толкова искаш да чистиш прави кардио след тренрнировка по 15-20 мин,най-много за да не свалиш ММ.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 20.09.09 09:39.

20.09.09
10:58

мерси много.Ако има други мнения моля споделяйте

20.09.09
12:19

Ходи да плуваш :) и по спецялно делфин плувай така се натоварват доста коремните мускули и едновременно гориш мазнини ;)

AZ

20.09.09
13:27

според мен се стреми да поддържаш хран.режим с + калориен баланс,но като гледаш въглехидратите да са качествени.Не може да се омазниш чак толкова.Пък след като станеш повече кг с преоблдаваща мускулна маса да потренираш малко за релеф.Иначе може в една -две тренировки да правиш и кардио сега.Изборът е твой.

20.09.09
16:11

Аз съм в абсолютно същата ситуация ...
само дето мойте килограми са “прясно” свалени и ми остават някви 5/6 кг, за да ми
се очертае тялото ! Дори си мисля и, че преса мога да извадя ако ги сваля тия килограми ;)
//само отгоре може да е, но ще има ^^
И сега съм си казъл ще сваля още 4 кг да стана 81/2, ще изчакам с преходна диета
зимния период и ще избухна (ще почвам да качам) ^^

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1