ХЕлП- малко :))

JI

09.02.05
09:53

Другите части на тялото растат бавно или не има напредък но гърдите НЕ не съм забелязал видим напредък никакъв . не ги претренирам правя само наклонен и обикновен лег със щанга 3 серии .+ пуловер  и няма растеж ( много гадна ми самата структура на гърдите маса има в края но само в горната и средната част другаде е плоско просто мноо зле) Смятам кофички , полулег и флайс от полулег да правя . Дайте предложения как да ги стресдсирам да растат наново .... :?Лега на трицепса ми мърда бързо но тоя на гърдите адски бавно тежа 75 кг онмя ден 2 на 65 .....

09.02.05
09:57

Братле ако искаш направи една специлизирана програма само за гарди. Това значи поне 2 седмици само с гърди и веднъш в седмицата някав друг мускул, но антагонист примерно да не е трицепс. Примерно крака, гръб или бицепс. Та няколко тренировки за гърдите и само те да пораснат за известно време. Можеш да ползваш един метод 2 дни подред една и съща програма, нали единият ден квото правиш и другият ден го повтаряш. Може и да се пробваш да повишиш силата на гърдите с една силова програма и от там да чакаш след тва да трупаш маса с една програма с повече повторения.
по-здрави

JI

09.02.05
10:09

ами за специализация може то рамото и трицепса ми рядко ги тренирам в тоя сняг и пак мурдат добре с тоя лег ама гърдите не ще пробвам специализация макс 2 седмици ,но какви да са тренировките за гърди тоест 1 вата ще е полулег кофички флайс другата ? с какви упр е най добре . В деня за другите мускулни групи ще тренирам гърдба (бицепса не той се помпа достатъчно от гърба )+ лег
П.С може да вклуча 1 упр за бицепс се пак :))

09.02.05
10:17

Пробвай първо метода с 2 поредни дни с една и съща огледлна програма. Даже и тежестите да са същите 2 поредни дни. След това можеш да починеш един ден и да направиш другата мускулна група. След това почиваш още колкото ти трябва и може тренировките ти да нямат голям обем. Нали може и да тренираш по-малко време примерно по 30минути тренировка и малко сериики да правиш. Можеш и да редуваш една тренировка базови упражнения и една тренировка по-изолирани. Примерно едната: лег, полулег, флайс. След това: лег с дъмбели, полулег на смит машина и кросувар или пек-дек.
по-здрави

09.02.05
23:44

Обърни внимание тогава на храненето и почивката защото нещо като не върви и веднага си мислите че тренировките са виновни а храненето и въстановяването подценявате

JI

09.02.05
23:59

е джорджио храненето и почивката са ми на що годе ниво доколото могат да си позвлоят наще не разполагам чак с такива възможности за много добро хранене ама що годе бива и сичко е тука до трена според мен не може гърба да върви гърдите не

JI

11.02.05
14:55

Пускам нов пост темата да се качи на по видно място  :twisted:  за това мопля модераторите да не се сърдят . Значи емо почвам  от днес 2 седмици по огледалната програма
Айде всичко най хубаво ...:)

11.02.05
16:27

[quote author=“JiVk0”]е джорджио храненето и почивката са ми на що годе ниво доколото могат да си позвлоят наще не разполагам чак с такива възможности за много добро хранене ама що годе бива и сичко е тука до трена според мен не може гърба да върви гърдите не

Я кажи какво ядеш да видим колко ти е добра хранителната програма

JI

11.02.05
20:51

ок начи сутрин ям попринцип 4 яйца с хляб ( ако има пълнозърнест останал от вечерта рядкост е ама ...:)) със сирене към 100 грама +кашкавал пак някъде толкова и салам ако има ( абе напро са нервирам баша ми само прелик купува който е нереално скъп а със сигурност не оправдава качеството ) ,,, към 11 и 30 ( ставам в тея дни към 10 и половина ) ям кисело мляко с няква вафла .... 1 и 30 следва обяд гледам да има яко месо неска го карах на тройка кебабчета с гарнитура после след обяд ако съм гладен ям фъстъци или ядки ( но попринцип не съм и напрао към 2 и 30 отивам на трен след трен пия 60 грама про голд ) вечеря квото дойде гледам да има към 30 г протеин поне .... естествено не всеки ден мга да си позволя толкова обилно хранене , но гледам да набавям поне по 1 и 5 на кг протеин . Въглехидратите малко ми куцат щото от хляба  са повечето а останалите от сладки работи и такива глупости понякога като няма месо просто отивам до магазина и купувам 300 грама извара и си я ям с хляб ( най - евтина е ....)
Пример неска какво ядох :
закуска ( мммм скембе чорба който не е опитвал не знае ще е вкусотия :))))))))
закусвах късно затова напрао после обядвах 3 кебапчета с гарнитура
и едно кислео мляко около 30 мин след това + вафла след около 1 час и нещо бях в залата  15 след тренировка в барчето на залата  пих про голд 60 г отидох в един приятел гледах филм и яко пуканки оффтопик : НЕ гледайте кубът направих грешката да го гледам и без това съм си с лабилна психика и напро тоя филм ма психира ебахти гадния ужас !!!!!!!!!! ) вечерята представляваше 150 грама филе от скумрия една кофичка кисело мляко снежанка  пържени картофи ( хляба не го пиша) и баница
куца ми можеби най- много сънят в последно време спя неспокойно и около7-8 часа, но не мисля че това е проблем
извинявам се че поста ми нямаше препинателни знаци ама бързах .... и се надявам да бях изчерпателен ако имаш забележки джордио моляте сподели да коригирам :))
и я още някой да каже какво мисли за тази огледална програма :))

JI

12.02.05
00:23

И все пак мисля че 1 след друг огледално гърди ще ме доведе до претрениране ... :oops:
Неска емо правих полулег кофички флайс и пулловер всичко по 3 серии утре пак ли същото да напрая ...:? :oops:

12.02.05
01:38

Ами може и да не е същата тренировка, просто утре прави пак гърди и това е. Даже това дава добри резултати.
по-здрави

JI

12.02.05
17:22

Неска правих обикновен лег , 3 серии с 50 кг по -10 повторения ( леко  ми беше но неисках да претоварвам ) после флайс и пулл овер пак по 3 серии .  Аз го чувствах идеално получих и добро натоварване

12.02.05
17:46

Градски, зарежи щангите, амплитудата с дъмбели е по-добра, аз съм същия с гърдата и тръгнаха с дъмбел!
П.С. Е, шкембе не ям обаче, но къл килче месо с гарнитурки ДА!

0898 87 16 37 - чукни смс и ще се уговориме за тренировка идната седмица, на 15ти ми е тренировъчен ден и може да члякнем една тренировка за цици! Аре батка, до коро , Питона се завръща в родният си град!!!

JI

12.02.05
21:06

Ами 15 се пада вторни ки съм на даскалоо.... леле ужас :( начи мога някъде от към 11 сутринта да е трена .... ама тогава ми се пада за гърба .... нз ако ти е удобно събота или неделя нп ще пратя смс :)

JI

14.02.05
08:59

Емо мерси за съвета с двете тренировки последователно още след 1 -те две имаше видим ефект !!! :))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1