23.09.09
18:50
Имам чувството, че ребрата в долната част на гръдния ми кош стърчат прекалено много. Нормално ли е това? Трябва ли да наблегна на някакви специфични упражнения?
http://i50.photobucket.com/albums/f328/Chadel/22092009957-Copy.jpg
http://i50.photobucket.com/albums/f328/Chadel/22092009956-Copy.jpg
23.09.09
18:55
При мен е по същия начин, не ми се вярва да е проблем. Виждал съм и други хора така.
Упражненията едва ли могат да променят структурата на гръдния ти кош , но и при мен са така.Лявата страна дори стърчи повече от дясната , но кво да прайш такъв е живота :d
23.09.09
22:57
Трябва да се радваш...имаш голям гръден кош това е хубаво при мен също е така оформязай за да стои красиво :)
Хехе, окей, мерси на всички вам за успокоението. Хм.. слабичък съм още, 93 кг само, но за моя бой (186 см), спокойно целя да стана стотина оки :D
казано от Cabron на 24.09.09, 13:41:
Хехе, окей, мерси на всички вам за успокоението. Хм.. слабичък съм още, 93 кг само, но за моя бой (186 см), спокойно целя да стана стотина оки :D
Така е просто си слаб, стани 200 кила сланина, и ако пак ти се вижда, тогава ни се обади(180 съм висок, 64 килограма, нищо не ми се вижда, освен мускулите)... :b :lol: :lol:
Мнението беше редактирано от El padre на 24.09.09 13:49.
24.09.09
21:12
Нищо ти няма.Качи малко маса и работата е ок
25.09.09
06:40
Абе шматка голям ти е гръдния кош това е хубаво...
казано от Cabron на 24.09.09, 23:18:
Не мога да разбера, бъзикате ли ме нещо? Слабичък ли ви се виждам?
Спокойно! Нищо ти няма!
Вероятно като бебе си изкарал начален стадий на рахит, както доста от другите хора. Аз имам същото. Развий мускулите на гърдите и на корема и почти няма да се забелязва.
Между другото - този вариант е за предпочитане пред вдлъбнатия гръден кош, където ребрата притискат вътрешните органи.
казано от Vic на 25.09.09, 08:00:
казано от Cabron на 24.09.09, 23:18:
Не мога да разбера, бъзикате ли ме нещо? Слабичък ли ви се виждам?
Спокойно! Нищо ти няма!
Вероятно като бебе си изкарал начален стадий на рахит, както доста от другите хора. Аз имам същото. Развий мускулите на гърдите и на корема и почти няма да се забелязва.Между другото - този вариант е за предпочитане пред вдлъбнатия гръден кош, където ребрата притискат вътрешните органи.
Да, и аз съм карал рахит, и аз го имам...
От лявата страна ми е по-изпъкнал гръдния кош. Не се бях замислял до сега, че може да е от това.
PS: А всъщност какво представлява това? Увеличен гръден кош?
Мнението беше редактирано от LttS на 25.09.09 10:06.
казано от LttS на 25.09.09, 10:05:
Не точно... По-скоро изкривяване на костите в ранна възраст поради липсата на достатъчно вит Д и др. Бебетата, родени през есента и зимата са по-склонни да имат такива проблеми. Доколкото знам, доста деца имат начален стадий на рахит, но после почти нямат увреждания.
п.п.
Виж това: http://bg.wikipedia.org/wiki/Рахит
25.09.09
11:23
Спокойно нямаш рак на гръдния кош... ^^
казано от Vic на 25.09.09, 10:18:
казано от LttS на 25.09.09, 10:05:
Не точно... По-скоро изкривяване на костите в ранна възраст поради липсата на достатъчно вит Д и др. Бебетата, родени през есента и зимата са по-склонни да имат такива проблеми. Доколкото знам, доста деца имат начален стадий на рахит, но после почти нямат увреждания.
п.п.
Виж това: http://bg.wikipedia.org/wiki/Рахит
Хм.. да, роден съм януари в интерес на истината.. но майка ми не знае да съм имал каквато и да е форма на рахит някога. И все пак се съмнявам, че е в резултат на някаква болестна деформация. Поне се успокоих вече, че нищо ми няма:) И все пак, слаб ли ви се виждам наистина? Мисля, че за моя ръст тези килограми са напълно нормални. Естествено, че може още и работим по въпроса, но това е положението засега:) Доскоро бях 100 кила, но доста омазнен и изчистих към 6-7 кила. Ся есента и зимата пак ще се качва яко:)
Мнението беше редактирано от Cabron на 25.09.09 11:53.
казано от Cabron на 25.09.09, 11:48:
...Хм.. да, роден съм януари в интерес на истината.. но майка ми не знае да съм имал каквато и да е форма на рахит някога.
Твоето изкривяване е незначително. Не представлява нито здравословен, нито естетически проблем. А за началния стадий на рахит - това не винаги може да се разбере, още повече при бебета, които нямат или имат съвсем леки изкривявания.
казано от Cabron на 25.09.09, 11:48:
И все пак, слаб ли ви се виждам наистина? Мисля, че за моя ръст тези килограми са напълно нормални.
Колегите се шегуват, ОК си. ;-) Все пак можеш да качиш други снимки, ако искаш коментари за физиката си.