25.09.09
13:53
От около 3 месеца тренирам редовно.В началото ходих и на фитнес но сега съм решил да тренирам само със собствено тегло.Не съм от най-релефните все още но започват да се отчертават плочките,но над тях има слой не знам точно какво е дали е мазнина или просто кожата ми е дебела но нещо ги скрива.Резултати има,намалил съм подкожните мазнини и мускулите ми са по-релефни от преди,но имам проблем с гърдите,които развалят всичко.По гърдите имах мазнини които поизчистих но там си остава най-големия проблем а именно,че зърната стърчат напред все едно имам мазнини под тях,самото зърно е като надуло се,стърчи много грозно.Какъв е проблема и евентуалното решение.Ако някой който е имал същия проблем и се е справил да помага.Кажете да се мъча да свалям или да качвам кг.Забравих да спомена,че като малък бях дебел и от тогава го имам този проблем със гърдите,после отслабнах доста бързо повечето мазнини от гърдите ги стопих но остана това на зърната.Всякакви предположения какво може да е и как да го махна са добре дошли.;]
Темата беше редактирана от Revoluc на 25.09.09 13:54.
казано от Revoluc на 25.09.09, 13:53:
От около 3 месеца тренирам редовно.В началото ходих и на фитнес но сега съм решил да тренирам само със собствено тегло.Не съм от най-релефните все още но започват да се отчертават плочките,но над тях има слой не знам точно какво е дали е мазнина или просто кожата ми е дебела но нещо ги скрива.Резултати има,намалил съм подкожните мазнини и мускулите ми са по-релефни от преди,но имам проблем с гърдите,които развалят всичко.По гърдите имах мазнини които поизчистих но там си остава най-големия проблем а именно,че зърната стърчат напред все едно имам мазнини под тях,самото зърно е като надуло се,стърчи много грозно.Какъв е проблема и евентуалното решение.Ако някой който е имал същия проблем и се е справил да помага.Кажете да се мъча да свалям или да качвам кг.Забравих да спомена,че като малък бях дебел и от тогава го имам този проблем със гърдите,после отслабнах доста бързо повечето мазнини от гърдите ги стопих но остана това на зърната.Всякакви предположения какво може да е и как да го махна са добре дошли.;]
Думите ти ме водят до мисълта, че имаш гинекомастия, прочети тук подробно, и ако проблема ти се съвпада с описаните там, пиши!! http://www.bb-team.org/forums/viewthread/4569/
Този проблем го имат много младежи (не си споменал на колко години си, но предполагам нямаш 20). Не се притеснявай, най-вероятно ще отмине с годините. Трупането на мускулна маса в гърдите също ще допринесе за изчистването на проблемната зона и оформянето на гърдите. Ако имаш, пусни снимки.
26.09.09
10:52
На 17 съм.снимки нямам но мисля,че се сещаш за какво говоря.Просто под зърното има мазнина която го кара да изпъква.
казано от Revoluc на 26.09.09, 10:52:
На 17 съм.снимки нямам но мисля,че се сещаш за какво говоря.Просто под зърното има мазнина която го кара да изпъква.
Прочете ли каквото ти дадох, не чакай на готово да ти кажем какво да правиш, без да имаме конкретна снимка, така, че...
26.09.09
11:53
Абе тука всеки го изкарвате със гинекомастия а пък съм сигурен че не е това.Нещо от хормоните се получава доколкото разбирам.Трябва да намаля естрогена да дигна тестостерона и ще се оправи предполагам.
казано от Revoluc на 26.09.09, 11:53:
Абе тука всеки го изкарвате със гинекомастия а пък съм сигурен че не е това.Нещо от хормоните се получава доколкото разбирам.Трябва да намаля естрогена да дигна тестостерона и ще се оправи предполагам.
А защо си мислиш че гинекомастията не е причинена от проблеми с хормоните.И да както го описваш имаш точно гинекомастия.И ако имаш такава нищо не може да направиш за да подпбриш формата им.Нито от сваляне нито от качване на мускули в гърдите ще се оправи.И като си сигурен че нямаш дай една снимка фронтално и една в профил и ще ти кажем имаш или не.
ей не се притеснявай аз съм по същия начин и нямаш гинекомастия просто това е ген да имаш почти постоянно там мазнини и единствения начин да ги махнеш е да си на нвд или нещо от сорта но доста дълго време защото в тази зона се топи най-трудно и нема нищо общо с хормони гинекомастии и др просто си ти е заложено да си така ако е това което казваш
26.09.09
15:10
Абе аз доста отслабнах и плочките почнаха да се показват а пък гърдите точно на зърното си останаха същите и е мн по грозно сега.
Ей дървени философи сте значи,ген било.На последно място се маха от корема,имаш ли релефен корем и мазни щръкнали гърди /зърна значи само едно гинекомастия в една или друга по лека или тежка нейна форма !!
30.09.09
11:37
Трябва някой решения който стават без операция аз свалих 33 кила гърдите ми не мръднаха пак са мазни и ходя на фитнес от 2 месеца :( :( както гледам много пичове страдат от мазни гърди много добре те знам брато къкво да имаш мазни гърди купувай си течен Л - КАРНИТИН комбиниран със ГУАРАНА пробвай може да има ефект аз имам този продукт от 3 месеца ама него използвах сериозно от 1 седмижа съм сериозен...
Мнението беше редактирано от apocalypse на 30.09.09 11:38.
казано от apocalypse на 30.09.09, 11:37:
Трябва някой решения който стават без операция аз свалих 33 кила гърдите ми не мръднаха пак са мазни и ходя на фитнес от 2 месеца :( :( както гледам много пичове страдат от мазни гърди много добре те знам брато къкво да имаш мазни гърди купувай си течен Л - КАРНИТИН комбиниран със ГУАРАНА пробвай може да има ефект аз имам този продукт от 3 месеца ама него използвах сериозно от 1 седмижа съм сериозен...
Ходиш на фитнес от 2 месеца...чакай резултати след 2 години.
казано от Стоянчо на 30.09.09, 21:50:
И аз като започнах по сериозно да ходя, и си виках след 1вия, 2рия месец, защо резултатите са толкова малки, сигурно не прогресирам, много бавно раста, но сега вече знам и вярвам, че трябва много време за да постигнеш това което искаш, малко по малко, се постигна.. :)
01.10.09
09:48
казано от Pandiz на 01.10.09, 06:52:
казано от Стоянчо на 30.09.09, 21:50:
И аз като започнах по сериозно да ходя, и си виках след 1вия, 2рия месец, защо резултатите са толкова малки, сигурно не прогресирам, много бавно раста, но сега вече знам и вярвам, че трябва много време за да постигнеш това което искаш, малко по малко, се постигна.. :)
Тука няма спор батювата... lol
Мнението беше редактирано от Cholakoff III на 01.10.09 09:48.