Препоръчайте нещо за топене.

ПИ

29.09.09
14:09

Здравейте, на 15 години съм ии ацц-то не е мое просто пиша от приятел :)
Бихте ли ми препоръчали някъкъв бърнер или нещо за бързо топене на мазнините. :)
Прочетох много от темите, но незнам точно кой ще е за мен, и ако някой реши да помогне ще е .... супер!
На 15 години, 170 + 1,2см ..., 73,4 кг .. много омазнен. Тренирам по кръгова програма от 2 седмици, и правя кардио 3пъти седмично, да го увелича ли?
И ако някой препоруча добавка нека кажеж как да я зимам.

Мерси много.

Темата беше редактирана от Питбула на 29.09.09 14:42.

29.09.09
14:20

Уффф, много си омазнен, няма що.... ти полуде ли.... за какво ти е да падаш под 70 кг. Ти си мъж, не жена. Прави мускули, едно и същоооооо: оправи си храненето и тренировките. Как?! Другите да кажат, но тебе по-скоро те интересува какъв бърнър да си вземеш. Да не си мислиш, че правят чудеса, абеее и ти ще пораснеш  :) . А кардиото при тебе мисля, че изобщо не е нужно.

Мнението беше редактирано от maria на 29.09.09 14:22.

ПИ

29.09.09
14:22

ммдали :ДД .. с шкембе и увиснали цицки ... :(( ии тва над задника .. забраих как беше, стърчи отстрани

Какви тренировки да оправи, че той от две седмици тренира и вече иска препарати? На втория месец сигурно ще ходи с повече спинцовки в джоба, отколкото има в цяла болница.
Нека си каже кардиото, което се съмнявам да е кардио, и кръговата, която може и да не е кръгова. А добавките са за по-нататък, сега е по-важно да влезе в ритъма на тренировките. Пък и лятото свърши...

ПИ

29.09.09
14:30

http://www.bb-team.org/workout/1291/
Кардиото 15-20 мин колело ..
Причината по която искам препарати е, че съм буквално ДЕБЕЛ!

Мнението беше редактирано от Питбула на 29.09.09 14:31.

Тези 15-20 минути през коя част на денонощието са и колко е пулсът по време на изпълнението?
Какъвто и препарат да вземеш, с лощо хранене ще си останеш дебел. Я напиши как се храниш да видиш колко критика ще отнесеш.
П.С. И програмата не е кръгова.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 29.09.09 14:34.

ПИ

29.09.09
14:41

След тренировка, и забравих да кажа че не правя крака заради това.
Иначе месо, млечни продукти, яйца на това наблягам.
Не ям тестени продукти, сладко, пържено, не пия газирано.
Пулсът е 110-130 .. там държи ..

КК

29.09.09
14:46

Резултатите ще дойдат сами, няма смисъл от добавки на тези години, ако все пак си толкова убеден си вземи един Fyre syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27, поне е гарантирано, че няма странични ефекти. Според мен се ограничи с по-малка доза (2+1 например), в момента съм на 3+2 и си ебало майката, разтрепервам се се1 съм изпил 10 кафета и трябва да дигам нещо, че полудявам ^^

ПИ

29.09.09
14:55

казано от Камен Каменов на 29.09.09, 14:46:

Резултатите ще дойдат сами, няма смисъл от добавки на тези години, ако все пак си толкова убеден си вземи един Fyre syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27, поне е гарантирано, че няма странични ефекти. Според мен се ограничи с по-малка доза (2+1 например), в момента съм на 3+2 и си ебало майката, разтрепервам се се1 съм изпил 10 кафета и трябва да дигам нещо, че полудявам ^^

Малко скъпичък излиза  :-) 
Търся нещо 50тина лева на месец, да е. Нямам много доходи. Все пак и за мен нещо трябва да остава.

Мнението беше редактирано от Питбула на 29.09.09 14:55.

КК

29.09.09
14:58

Ами щом не ти се дават и много пари, 100% просто не си взимай нищо.. най-много да си направиш нещо с некачествени продукти, а и както виждам не си 150кг да се притесняваш от днес за утре, резултати ще има.
Btw, 120 капсули ще ти стигнат за почти 2 месеца, 1+1 се пие в началото и после 2+1, според мен е предостатъчно за тази възраст.

ПИ

29.09.09
15:12

Какво ще кажете за това? silabg.com/bg/1155-AMERICAN-SPORTS-NUTRITION-FAT-BURNER-120-tabs.html

Мнението беше редактирано от Питбула на 29.09.09 15:25.

КК

29.09.09
15:53

Не изглежда лошо, но просто съм на мнение, че пари от добавки не трябва да се пестят и не мога да си представя да си купя нещо, което не е поне в топ3 от вида си :) Ако някой го е тествал, нека каже, иначе фирмата American Sports Nutrition е добра.

29.09.09
16:23

Така и така е отворена темата и аз мисля да се възползвам. Скоро възнамерявам да почна л-карнитин, но случайно попаднах на тази тема и видях FYRE и сега се чудя кое е по-добро. FYRE изглежда много добро, но не вярвам много хубаво да е на хубаво. Притесняват ме следните неща:
“Форсколинът също намалява кръвното налягане, подобрява функцията на сърдечносъдовата система и половата система”. Много хубаво, но това е по време на взимането, като го спра тялото няма ли да е привикнало с него и да се получи обратния ефект и да се качи малко кръвното. Сега не ме изкарвайте пълния тъпак, че задавам такива въпроси, но просто 2 години бях на бета блокери заради високо кръвно и от скоро упсях да ги спра и съм на горната граница на нормалното кръвно и внимавам с всичко, което влия на сърдечно съдовата система.
“регулира нивата на инсулина”. По какъв начин го регулира? Защото при НВД попринцип нивото на инсулина е ниско и до колкото знам при ниски нива на инсулина изпитваш по малко глад. Ако целта на това регулиране е същата следва логичния въпрос, може ли да се стигне до прекалено ниски нива на инсулина и ако да до какво може да доведе това? Дори ако нямат нищо общо разсъжденията ми с реалноста, чисто за ограмотяване се надявам някой, който знае да обясни какво става при прекалено ниски нива на инсулин и може ли това да се случи.
“йохимбинът blockира алфа-рецептори,  което води до изгаряне на повече мазнини.”  За тези алфа-рецептори, ако някой ми обясни още нещо, ще съм му много благодарен, защото ме съмнява единствената им цел да е да пречат за изгарянето на мазнините.
“оптимизира метаболизма и потиска апетита”. Още веднъж възниква въпроса дали няма привикване и дали няма да ти се отрази негативно на метаболизма когато го спреш.

Извинявам се отново, ако някой от въпросите ми е безкрайно тъп, но просто искам да се запозная с продукта. Надявам се да не получа остри критики, а само кратки отговори ;).

И последния ми най-важен въпрос е Л-карнитина или FYRE крие по малки рискове за здравето и ако и двата според вас не крият такива рискове кой води до по добри резултати?

Мнението беше редактирано от MERLINss на 29.09.09 16:26.

КК

29.09.09
16:56

L-carnitine се води абсолютно безвреден и както вероятно си забелязал го бутат във всичко възможно (от хляб до напитки), което ест са пълни търговски ташаци, но все пак няма препарат, който магически и натурално да оправя всичко, така че - да, вероятно не е напълно безвреден както го описват Fyre, но мисля, че това се отнася и за почти всичко, което ни предлагат в днешния свят ;) Нали знаеш, разликата между отровата и лекарството е в дозата ^^ Иначе на въпроса ти, L-carnitine въобще няма да го усетиш като някакъв особен прилив на енергия или топене, може би повече изпотяване при физическо или дори психическо натоварване. При Fyre ефектите ги има, всеки път като увелича дозата, първите дни усещам огромен прилив на енергия, започвам да треперя леко предполагам от кофеина, забързан пулс и т.н. Действа. Двете в комбинация най-добре, разбира се :)

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 29.09.09 17:02.

29.09.09
17:15

Колега на 15 години, и на 170/70 кг да имаш увиснали цицки и паласки + голям задник значи не са ти наред нещата с хормоните най вероятно.Да н ете отчайвам но ако е така няма да стане твоята работа  с отслабването или ще стане но много трудно

За да свалиш ти трябва кардио, добро хранене и правилна тренировка.
1) Ти не правиш кардио. Пулсът е супер за сваляне на мазнини...при 70 годишен старец;
2) Щом няма пари, явно храненето е квото мама сготви;
3) При сваляне се цели повишен енергоразход. Ако бицепсът ти е 50см, а бедрото 30см, то наистина е добра идея да се правят бицепсови сгъвания вместо клекове, защото се цели участието на големите мускулни групи. При земляните, които не са герои от комикси, бедрата представляват 50% от мускулите и е глупаво точно те да за пропускат.
Продължавай да търсиш магическото хапче!

ПИ

29.09.09
18:51

казано от Oranje на 29.09.09, 18:29:

За да свалиш ти трябва кардио, добро хранене и правилна тренировка.
1) Ти не правиш кардио. Пулсът е супер за сваляне на мазнини...при 70 годишен старец;
2) Щом няма пари, явно храненето е квото мама сготви;
3) При сваляне се цели повишен енергоразход. Ако бицепсът ти е 50см, а бедрото 30см, то наистина е добра идея да се правят бицепсови сгъвания вместо клекове, защото се цели участието на големите мускулни групи. При земляните, които не са герои от комикси, бедрата представляват 50% от мускулите и е глупаво точно те да за пропускат.
Продължавай да търсиш магическото хапче!

Колко трябва да е пулсът?
Храненето не е “каквото мама сготви” парите отиват точно там че като няма нещо в нас което ми трябва отивам и си го купувам, могам да отделям 60,70 лв. за каквито и да е било препарати...
Крака правих вчера, за пръв път и имам брутална мускулна треска откоято едва ходя.

Моля за мнения то стана така че.... както и да е.

Meжду 65% и 75% от (220-годините).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1