Рефлекс

29.09.09
19:27

Пак сам аз :) Изкам да ви попитам за някои убражнения които забързват рефлекса. Понеже съм страшно бавен не само на тичане ами като цяло. Благодаря предварително

29.09.09
21:11

Ами освен да повтаряш постоянно това,което искаш да правиш .Идеята ми е да подготвиш нервната система за подобно нещо и да не се изненадва в бъдеще,но мисля,че ще е по-лесно ако кажеш за какво става въпрос.Прост пример:ако искаш да имаш рефлекс когато играеш вратар без да практикуваш под рамката няма как да стане.

Мнението ми горе за нервната система не знам доколко е реално,не съм специалист просто лично мнение.

RO

29.09.09
21:18

Всякакъв вид бойни спортове спомагат за рефлекса :)

29.09.09
21:52

Тичането какво общо има? Там експлозивна сила трябва, ако за спринтове говорим. Иначе задай по-конкретен въпрос - в какво начинание ти трябват рефлекси? Толкова ли си флегматичен като цяло, че искаш и от сянката си да подскачаш?

30.09.09
13:09

ми имам в предвид за каквато и да е ситуация да мога да реагирам барзо
за roshko_rs:
ми леща аз може и бокс да почвам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1