Гръб + корем

30.09.09
17:33

Здравейте,
преди една седмица започнах зала след 3 месечна почивка, в момента изпълнявам програма 3 дена в седмицата (до толкова ми позволява времето) и въпросът ми e дали е проблем ако се изпълняват упражнения за гръб и корем в един ден, тъй като преди време(не си спомням точно от кого)  бях дочул, че не е хубаво да се съчетават двата мускула в един ден.

GO

30.09.09
17:40

Може да си чул за Гръб+Гърди,макар че и тази комбинация се прави..

Аз съм правил гръб+корем,лично за мен не беше никакъв проблем :) .

казано от Vanka7a на 30.09.09, 17:33:

Здравейте,
преди една седмица започнах зала след 3 месечна почивка, в момента изпълнявам програма 3 дена в седмицата (до толкова ми позволява времето) и въпросът ми e дали е проблем ако се изпълняват упражнения за гръб и корем в един ден, тъй като преди време(не си спомням точно от кого)  бях дочул, че не е хубаво да се съчетават двата мускула в един ден.

Гръб и корем дори бих казал че е много хубава комбинация.Тренираш гърба здраво в 4-5 упражнения и 1-2 за корем,може  и доста  добри суперсерии да се правят

30.09.09
18:33

Благодаря за бързата информация :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1