15.02.05
19:07
проблемът е че съм малко прегърбен :( как мога да поправя това, някои знае ли някакви упражнения за подобряване на стойката мерси предварително на всички :D
15.02.05
19:10
работи за широкия гръбен мускул + тяга
и отделно гледай да не се прегърбваш пред компютъра :wink:
Аз като започнах да тренирам също бях прегърбен. Мъртавта тяга и може би чуковете на мен лично най-много ми помогнаха да преодолея проблема.
[quote author=“SnaKe”]проблемът е че съм малко прегърбен :( как мога да поправя това, някои знае ли някакви упражнения за подобряване на стойката мерси предварително на всички :D
Мамка му, и аз съм така-вече е станало естествена поза раменете ми да са отпуснати напред. За 1 година в залата нямам някакъв напредък(с изправянето,де). А отгоре на тва съм 1,70м и познайте като се прегърбя кво става- кинта и 20. :cry:
Д..ба и компютрите!
Ама жилетки за изправяне не слагам, скоро казаха че са безсмислени.
Успехи!
и аз бях така рамената ми бяха напред и навътре яко тяга пичове само че акцентираите като се изправите със шангата върху събирането на плешките
Наблегнете на раменете,момчета :wink: Опитвайте се да стоите изправени.Имаше едно упр.което беше доста комплексно и акцентира яко в/у раменете.Прилича на движението изтласкване от щангите,само че се прави първата му част.Дърпа се щангата до гърди и след това отново.Дано ме разбирате.Ако е трудно с щанга,може да се прави с дъмбел
16.02.05
17:11
Мен чуковете ми оправиха стойката... Преди ходех под ъгъл 90 градуса... :)
16.02.05
21:06
Мога ли да попитам какво представляват чуковете :oops: :roll:
16.02.05
23:14