Интервю с Oranje

Темата е заключена.

Здравейте,

предстоящото интервю, което ще направим, е с Oranje. Моля да задавате своите въпроси до идната събота (10.10.2009).

Благодаря! :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 11.10.09 06:28.

Охо ей сега му се разказа играта  :lol:

Oranje така и не видяхме твои снимки от преди да започнеш да спортуваш сериозно?
Всъшност изобщо някога спортувал ли си несериозно?
Хайде отивам да  ПОМИСЛЯ  :cheese: , за още въпроси

ПИ

03.10.09
16:57

Как започна да се занимаваш с фитнес?

Мнението беше редактирано от Питбула на 03.10.09 16:58.

03.10.09
18:29

Коя е мускулната група (ако има такава), която генетично не ти е заложено да върви?
Имало ли е друг спорт, който си практикувал?
С какво ти е помогнал фитнеса? А нещо отнел ли ти е?
Правиш ли жертви в името на тренировката?

03.10.09
19:08

Най-накрая и толкова чаканото интервю с Оранйе. Аз искам да знам:

1. В какво семейство си отгледан, как и кой те е възпитавал (ха-хааа - искам синът ми да има нрав като твоя  :) !!!)
2. С какво се занимаваш? Смяташ ли да се занимаваш професионално с фитнес и хранене, т.к. имаш ‘дарбата’ и би могъл да си полезен на много хора?
3. Как се казваш, къде си роден?

Въпросите заприличаха като от лексикон. Затова спирам. Просто се надявам колегите тук да зададат още много провокиращи въпроси, на които да отговориш еднозначно и многословно. Чакам интервюто!!

03.10.09
20:00

Ходиш ли на йога, мен?

03.10.09
20:35

При теб важи ли че “зад всеки успял мъж стои една жена”?
Какво те “спъва” понякога в спорта?
Как ще свалиш момиче, с добре изпипана жега или дрехи подчертаващи тялото ти?

AZ

04.10.09
07:16

1 Какво работиш-учиш ли,занимаваш ли се/искаш ли да се занимаваш  професионално с този спорт(като инструктор,тренъор)?
2.От колко годишен се занимаваш с фитнес?
3.Това не е въпрос ,но ще те питам от къде знаеш толкова интересни истории свързани с фитнеса и т.н.Имам в предвид,че почти винаги разказваш някоя интересна история от миналото на билдинга-за пулоувъра и как старите билдери някога го правили,а се появил един чужденец,който тренирал гърдите на лежанка... и т.н.

04.10.09
07:17

Как му се отразява семейния живот...? lol

Ех, че интересно ще стане :)
Откъде знаеш толкова много за този спорт, личен опит, много четене  ...?
Има ли сила и причина поради която би зарязъл спорта завинаги ?
Какво ти дава сили денонощно и целогодишно да си в топ форма?
Как съпругата ти възприема това твое .....как да го нарека, занимание или хоби?
Хората около теб помагат ли ти или по скоро ти пречат ?
Защо ми помагаш толкова много съзнавайки, че не го заслужавам ?

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 04.10.09 11:35.

04.10.09
14:42

И 1 въпросче и от мен :) ‘’Превърнал ли се е фитнесът в начин на живот за теб’‘

GO

04.10.09
15:33

Как ти влия фитнесът на настроението? Добре или Зле?
Според теб променил ли се е начинът,по който хората те възприемат след като промени начина на живот и формата си?

04.10.09
16:07

Ако можеш да избереш между фитнеса и секса, кое би избрал? :)

04.10.09
17:00

Имало ли е периоди в които тренировките и храненето са ти били фикс идея и си ги поставял преди всичко ?
Коя е била най-добрата ти форма досега и на каква възраст ?

04.10.09
18:01

Това интервю май ще е в две части. Аз се сетих още нещо.

Оранйе, тренираш във вас. Какво представлява твоята ‘зала’? В отделна стая ли е? Откога си спрял да ходиш във фитнес залите? Имаш ли си всичко необходимо, липсва ли ти нещо? Защо тренираш във вас, защо си си направил ‘зала’, а не ходиш в някоя близка до вас зала?

05.10.09
13:32

Ехее! Най-после!

Според мен имаш дарбата или нагласата, както искаш го наричай, да станеш великолепен треньор.

Въпросът:
Ако имаш финансовата възможност да промениш живота си и да се занимаваш с каквото ти е на сърце, би ли избрал да се занимаваш професионално с треньорство или ще продължиш да спортуваш само за собствено удоволствие? И защо?

Мнението беше редактирано от Vic на 05.10.09 13:43.

05.10.09
17:54

ще е интересно интервю...:)))
дано си дочакам и аз моето..:)))

До колко сарказма ти е помогнал в личния живот и най-вече в тренировъчния.А ти определено си имаш в огромни дози чувство за хумор и сарказъм :)

и още нещо...

Някъде беше споменал, че си ектоморф и всъщност генетиката прави всичко възможно срещу теб.Тогава в самото начало какво ти даваше стимул и хъс да тренираш и да продължаваш да надминаваш това, което ти е дала природата.

СА

05.10.09
19:45

Мислиш ли,че генетиката играе голяма роля в развитието на тялото докато си още малък(до към 15 години) или навиците в храненето и начинът на живот могат да променят тялото без спортни занимания?

ВЕ

06.10.09
04:34

Използваш ли добавки?
Какво мислиш за спортните храни и добавки?

Хм интересно на голяма част от въпросите му човек сам може да си отговори ако е чел дневника му, който без съмнение е един от най добрите дневници.

Oranje знаеш, че дарбата ти може да промени живота ти към по добро, обсмислял ли си вариантите как може това да стане ?

Отското забелязвам една тенденция, водиш нещо като рубрика тук във форума, за слабопопулярни и известни методи на тренировка, визирам двете ти прекрасни теми “клек в 20 повторения” и “системи за сила 5х5”. Смяташ ли, че хората във форума, са дорасли за подобен вид тренировки, в смисъл интереса към тези статии задоволява ли те и дава ли ти сили и желание да напишеш още такива? Без съмнение това биха могли да бъдат едни много добри авторски материали заслужаващи огромен интерес.

Ходил си в чужбина няколко пъти, предполагам нямаш поглед над тамошните обикновенни спортуващи, но като цяло хората там повече ли се грижат за здравето и тялото си отколкото тук?

От къде идва ника ти :)

защо си фен точно на Холандския отбор :)

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 08.10.09 06:44.

Децата ти ще бъдат ли спортно ориентирани :)

09.10.09
14:48

quadruple post.

10.10.09
23:42

Къде си завършил и защо именно там?

Мнението беше редактирано от alabalaa на 10.10.09 23:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1