29.09.09
21:45
От къде мога да си купя билет, или на място се купуват? Някой има ли идея?
Друг някой мисли ли да го посещава?
Аз със сигурност ще ида , но нямам инфромация за билети и т.н. Колко човека предвиждат да дойдат , за да се “преброим” :)
30.09.09
13:39
Винаги като съм ходил, билети се продават на място.
казано от Иван Шишманов на 30.09.09, 13:39:
Винаги като съм ходил, билети се продават на място.
Какви пари , че ще съм доооста ограничен във финансите :)
30.09.09
16:02
Различно, зависи от организатора, може да е 5 може да е 10, и безплатни е имало
Билети на място се купуват. Предишни години около 10лв ми се въртят в главата.
Мнението беше редактирано от AlexK на 30.09.09 17:41.
Аз имам намерение да присъствам, но не го казвам на 100%, защото може да изникне нещо по-важно. Но принципно съм там.
30.09.09
18:50
А гледам, че в неделя започва в 16:00, до колко ще продължи горе долу,
щото аз до 17:00 съм на работа и към и 15 мога да съм там, дали има смисъл?
30.09.09
19:56
Мда, май ще се съберем хора.
01.10.09
11:19
И аз съм там. 8-10 лв. е билетът в последните години.
01.10.09
11:31
Финалите в неделя ли са?
01.10.09
11:38
Да.
ПРОГРАМА НА НАЦИОНАЛНОТО ПЪРВЕНСТВО 2009:
3 Октомври /събота/
час място процедура
16:00 Конферентна зала
Хотел Българска Армия
Бул. Асен Йорданов 1
Гр. София 1. Техническа конференция/задължително участие
на всички съдии и водачи на отбори /
2. Регистрация и теглене/измерване
4 Октомври /неделя/
час място процедура
11:00 часа Зала Универсиада
Гр. София Културизъм – жени
Фитнес – жени
Бодифитнес – жени
Смесени двойки
Класически културизъм - мъже
16:00 часа Зала Универсиада
Гр. София Церемония откриване
Културизъм ветерани - мъже
Културизъм – мъже
Четох, че ще идва Маркус Рул, само че не разбрах на 4-ти или на 29-ти в зала Rainbow Plazza - София (идея нямам каде е тази зала). Май става дума за 29-ти, имам желание да видя немската машина, така че, ако имате повече информация, казвайте.
Рейнбоу Плаза е до фитнеса на Малееви.Кога ще идва някой да каже?
Мнението беше редактирано от AlexK на 03.10.09 07:07.
03.10.09
09:15
AlexK, тогава къде е фитнеса на Малееви?
Състезанието е на 24 октомври. Ето официална информация - http://www.bbbff.org/novina-supermax-turnir.html
03.10.09
11:54
Да вярно е че маркус рул ще идва в българия, и до колкото разбрах че за автографи и снимки с него ще се заплаща.
казано от ekofresh1 на 03.10.09, 11:54:
Да вярно е че маркус рул ще идва в българия, и до колкото разбрах че за автографи и снимки с него ще се заплаща.
Това, че ше се заплаща се преглъща, АКО можеш спокойно да се снимаш, БЕЗ още 100 души да се хилят на снимката ти :)
казано от death на 03.10.09, 09:15:
AlexK, тогава къде е фитнеса на Малееви?
Състезанието е на 24 октомври. Ето официална информация - http://www.bbbff.org/novina-supermax-turnir.html
До София Ленд и японската болница.
03.10.09
19:49
Тоя сайт беше много интересен. Не знаех че в България думата “културизъм” съществува още от 60те !
03.10.09
20:07
казано от Стоянчо на 03.10.09, 12:49:
Това, че ше се заплаща се преглъща, АКО можеш спокойно да се снимаш, БЕЗ още 100 души да се хилят на снимката ти :)
Не мисля че някой би се смял на човек с твоите размери :D
Пък и не ми пука дали ще ми се смеят - нали ще имам снимка с Рул :D
казано от death на 03.10.09, 20:07:
казано от Стоянчо на 03.10.09, 12:49:
Не мисля че някой би се смял на човек с твоите размери :D
Пък и не ми пука дали ще ми се смеят - нали ще имам снимка с Рул :D
Е, аз да благодаря най-напред, но не това имах предвиж... :)
Бих искал да си имам снима аз, изрода, но не и още 100 души, които да се врат да искат автографи и снимки.
03.10.09
22:04
Мамка му, 1 ден по-късно ще съм в София, а живея до Универсиада!
Аз до колкото разбрах Маркус ще идва на 24-ти, а това което е днес в универсиада е републиканско или нещо подобно. Така де, товя в края на месеца ще е по-интересно според мен. Предполагам, че и входа ще е по-дебел, но важно е да се види немската машина :-)
04.10.09
08:13
Познавам един от участниците в една от тежките категории. Изглежда доста по-добре от миналата година , дано не го класират зле заради фирмата му спонсор. А иначе сигурно абсолютен ще е Христомир , освен ако Митко не е изкарал по-добра форма. На последното съзтезание казват ,че не е заредил добре и е изглеждал по-плосък.
04.10.09
09:00
Нека поясня относно състезанията и Маркус Рул.
Това което е днес след няколко часа в Универсиада е републиканско първенство за мъже и ветерани. На него няма да присъства Маркус Рул.
На 24 октомври ще се проведе частен турнир на Супер Макс. Това е главният спонсор на федерацията по културизъм и фитнес. Той ще бъде в Рейнбоу плаза хотел и на него е поканен за гост позинг Маркус Рул. Допълнителна информация ще кажат днес на републиканското. Ако има някаква промяна ще кажем.
04.10.09
18:38
На мен ми е много интересно какво ще се иска за снимка с Маркус.
Иначе какво стана днес на републиканското?
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 04.10.09 19:47.
Интересно беше.Жалко, че нямаше много хора. Надявам се някой да обяви пълното класиране.
04.10.09
18:51
И аз останах доволен. Разпознах даже няколко момчета от форума :)
Христомир не участва, Митко е шампион в тежка и също така - абсолютен. Не е изненада 3-тото място на Георги Димитров в тежка.. От много време тъпче на едно място, а младото момче(не му запомних името), участва за първи път в тежка категория и става директно 2-ри, след Митко. Представям си удовлетворението, което е изпитал..
Мнението беше редактирано от death на 04.10.09 18:52.
04.10.09
20:10
Цените на билетите бяха прекалено високи.Уж е криза и най-малкото, което можеха да направят е да задържат цената като миналата година, а те гадините дори ги увеличиха.Добра организация като цяло, но много слабо присъствие, очаквах много повече зрители да присъстват.
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 04.10.09 20:11.
04.10.09
21:05
КРАЙНО КЛАСИРАНЕ:
До 65кг.:
1. Тодор Давидков
2. Георги Георгиев
До 70кг.:
1. Драгомир Георгиев
2. Дамян Серафимов
3. Дамян Атанасов
До 75кг.:
1. Константин Паскалев
2. Тимур Сеферов
3. Георги Петриков
4. Атанас Димитров
5. Пламен Райков
6. Петър Петриков
7. Велислав Серафимов
8. Владимир Иванов
До 80кг.:
1. Даниел Рошков
2. Тошко Тодоров
3. Ясен Любенов
4. Иван Янев
5. Павлин Димитров
6. Иван Борисов
7. Валентин Дончев
До 85кг.:
1. Атанас Николаев
2. Слав Кънаджиев
3. Росен Михов
4. Веселин Драгански
До 90кг.:
1. Стоян Панчев
2. Цветан Манолов
3. Добромир Замфиров
4. Валентин Игнатов
5. Георги Дишамов
До 100кг.:
1. Георги Карамишев
2. Румен Спецов
3. Насър Ал Ахмед
4. Николай Стоянов
5. Радослав Вълчев
6. Петър Татков
7. Динко Желязков
8. Стефан Чолаков
Над 100кг.:
1. Димитър Димитров
2. Иван Илиев
3. Георги Димитров
4. Красимир Сарафов
5. Красимир Илов
6. Тихомир Рангелов
Абсолютен шампион - Димитър Димитров
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Снимките ще кача утре вероятно, защото сега не съм на моя компютър и тук ще отнеме сигурно часове да ги кача.
Състезанието беше по-слабо от минали години. Особено 2 от категориите които са най-пълни и най-добри тази година не бяха така. Може би състезателите имат желание да са в по-тежките категории вече. В което също няма лошо.
Като зрители не може да се сравнява с 2007 когато пак беше в Универсиада. Тогава беше ужасно пълно. Нямаше място игла да падне. Днес не беше така за жалост. Билетите бяха 15 лв. което беше пълна подигравка с хората. Максимум 5 лв. трябва да бъде вход на национално първенство според мен. На частните турнири както и да е, но на републиканските...
Започна в 16:07 при обявен час 16:00 което е нещо като рекорд. На състезания на които съм присъствал не е имало по-малко забавяне от 40 минути. Това днес ме изненада много.
С две думи - вървим напред(леко леко).
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 04.10.09 21:07.
05.10.09
04:38
За съгражданина Карамишев преди няколко дни, слушах в един магазин за добавки, че е около 100 и няколко кг явно е успял да влезе в категория. Наистина е бил добър много натрупан и дълбок особенно в краката. На мен ми остана да чакам снимки за да му се нарадвам. Интересно е, че Тошко Тодоров след толкова години неспирни състезания е намерил кой да го победи в категорията му :). Георги Гайдов като присъствал на състезанието, няма как да не те попитам според теб, имаше ли незаслужени класирания, някой бутнат напред за сметка на друг и т.н. Такива неща се случват по родните състезания особенно в един точно определен град :).
05.10.09
10:11
Имаше, разбира се. Но си има съдии за тази работа така че няма да коментирам. Всички видяха 1-2 изцепки, но наистина само това бяха.
05.10.09
20:36
Значи състезанието Супер Макс с гост Маркус Рул няма да е самобръсначка , ми цял бръснач - от сега дайте да правим залози колко ще струва входа там: аз залагам на 20лв
цена. коеф.
5лв 50.0
10лв 100.0
13лв 5.0
15лв 1.5
20лв 1.004
25лв 1.2
30лв 1.25
35лв 1.5
Снимка с автограф на Маркус ще я продават както при Флекс- 20лв за семинара и после долу към 10лв снимката, като ако няма кой да му ги купи на швабата ще станат автоматично на 5лв. Ебаси, тоя спорт трябва да се популяризира- не виждам как с тия цени от 15лв на републиканското ще задържат интереса на хората да гледат наживо звездите. За чуждестранните- айде ясно.
Бодибилдинга бил скъп спорт не само за практикуване, ами и за посещение на мероприятия...
Ще ме извините, че вместо да питам по същество за състезанието, подхванах темата за цените- еми да, ама няма как..фактор са си.
Поздравления за бургаската машина Карамишев! Трънката догодина повече..
Честно казано и за 20 лева съм готов да се снимам с М.Рул. Много е, обирджийство е, но това е най-голямият изрод (буквално) в този спорт. :)
06.10.09
07:26
казано от Стоянчо на 06.10.09, 07:09:
Честно казано и за 20 лева съм готов да се снимам с М.Рул. Много е, обирджийство е, но това е най-голямият изрод (буквално) в този спорт. :)
Подкрепям напълно. Само снимката ще стане малко смешна,
моята глава до неговото рамо.. :lol:
казано от introducer на 05.10.09, 20:36:
Значи състезанието Супер Макс с гост Маркус Рул няма да е самобръсначка , ми цял бръснач - от сега дайте да правим залози колко ще струва входа там: аз залагам на 20лв
цена. коеф.
5лв 50.0
10лв 100.0
13лв 5.0
15лв 1.5
20лв 1.004
25лв 1.2
30лв 1.25
35лв 1.5
Снимка с автограф на Маркус ще я продават както при Флекс- 20лв за семинара и после долу към 10лв снимката, като ако няма кой да му ги купи на швабата ще станат автоматично на 5лв. Ебаси, тоя спорт трябва да се популяризира- не виждам как с тия цени от 15лв на републиканското ще задържат интереса на хората да гледат наживо звездите. За чуждестранните- айде ясно.
Бодибилдинга бил скъп спорт не само за практикуване, ами и за посещение на мероприятия...Ще ме извините, че вместо да питам по същество за състезанието, подхванах темата за цените- еми да, ама няма как..фактор са си.
За съжаление имаше хора , които се облизваха пред входа и така и не влезнаха, заради високата цена. Дано организаторите на състезанието на 24-ти сложат нормални цени и хората да не се притесняват за джоба си.
06.10.09
11:37
Абе не че е много уместно да се коментира това....ама все пак факт- Маркус не е с особено приятна външност :lol: Примерно Гюнтер или Крис Кормиър имат по-дружелюбно и приятно излъчване, някой като види снимката ще му направи впечатление дали този до който сте се снимал изобщо отчита ли присъствието ви (стои до вас като макет) или наистина ще изглежда като приятелска снимка.
Разбира се не съм го виждал наживо, връщам всяка изречена дума назад, ако човека се окаже пич. Аз съм чел по списанията, че е любимец на публиката, а и че е доста готин тип. Аз лично имам един негов плакат от Олимп в нас ;] Някой има ли инфо за друг титан от златните 90те - Насър Ел Сонбати
06.10.09
11:41
introducer ако не греша първо е Мечката, ще го гледаш ли :)
06.10.09
11:52
Мечката е на 10 и 11 октомври.
08.10.09
10:18
казано от introducer на 05.10.09, 20:36:
цена. коеф.
5лв 50.0
10лв 100.0
13лв 5.0
15лв 1.5
20лв 1.004
25лв 1.2
30лв 1.25
35лв 1.5
Бодибилдинга бил скъп спорт не само за практикуване, ами и за посещение на мероприятия...Ще ме извините, че вместо да питам по същество за състезанието, подхванах темата за цените- еми да, ама няма как..фактор са си.
Цената е 25 лв. Правих запитване на организаторите :) За SUPER MAX
A снимки от републиканското тук“
http://bodybuilding.bgtrener.com/republikansko-2009/
11.10.09
18:17
Чак сега виждам снимки от републиканското.
Да, Митко е уникален, всяка следваща година е по-огромен. За него няма спор.
Красимир Сарафов си е истинска машина, но прасците и краката изостават много, в сравнение с гърба (на почти всички 100+ им изостават прасците обаче. Не знам Майк Матаразо колко см. беше, че имаше толкова яки прасци, струва ми се че и той беше сравнително висок).
Георги Димитров е добре, но за 1во място не може да се говори в никакъв случай.
Това момче с номер 79 ми прави добро впечатление. Малко сух и слаб стои до другите, но пък е много балансиран и симетричен. Има много хляб в него.
И кво викате.. че не си бях в Бургас... дипломи-мипломи хвърляли по сцената :lol: В тая Опера хората ходят за всичко, но не и за да гледат опера :D