05.10.09
08:56
Искам да попитам дали е възможно да правим срещи на саита всички да се събираме на някакво място и да си говорим да речем хората от Варна (давам я за пример защото съм от този град) да се събираме в морската градина или някъде другаде да речем примерно да са .... в събота или неделя към 17,18 часа целта е да се видим всички какво представляваме да разберем с какви хора всъщност си корестондираме и обменяме съвети идеята ми идва от един сайт за коли там също се събират и си говорят.
(ако имам грешки извинявам се но бързам за училище)
05.10.09
10:21
Охооо .. идеята е супер :)
Естесвено че е възможно да си правим срещи , а и доколкото знам вече са правени такива именно във Варна. Но тъй като това е форум за спорт и активен начин на живот, срещите протичат под формата на няква спортна дейност - събират се хората в морската или някъде на плажа,всеки носи я дъмбел,я въже или които какво се сети и се срещат/забавляват тренирайки.
Айде пак Варна, а ние ‘софиянци’ - никаква организация. Аз съм много ЗА такива срещи!!
Мнението беше редактирано от maria на 05.10.09 12:30.
Да, така е, във Варна сме се събирали малка групичка да потренираме от време на време - 3-4-5 човека, което е доста скромно :)
Ако има интерес към това, можем да си организираме и някаква по-масова кръгова тренировка :)
казано от Мария Никифорова на 05.10.09, 12:30:
Айде пак Варна, а ние ‘софиянци’ - никаква организация. Аз съм много ЗА такива срещи!!
Ами действай! Все някой трябва да е организатора ;)
05.10.09
14:49
От Враца хора има ли?
Мнението беше редактирано от Питбула на 05.10.09 14:49.
:-) :-) За Софиянците така е като не се организирате а за НАС ам да речем събираме се вси4ки с по 1 въже за ска4ане да загреем и след това малко кардио бягаме и секи по къщите
Тя организацията не е толкова проблем, колкото да се съберат хора. Ще има навити, но докато ги изчакаме да прочетат, да се разпишат и т.н. ще отнеме време. За София аз съм ‘ЗА’.
ами то има и лесен начин някои Софиянец прави тема с информация и си слага текст да речем (ЗА ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ) и слага линка към темата и почва да пише коментари на всякъде и хората все ще го прочетат аз сега така ще направя с моя профил
Мнението беше редактирано от calo_94 на 06.10.09 08:47.
някои ако иска да отидем в събота към 18 в морската по точно ....... пред зоогическата градина но ако ще хидим да пише тук за да знам а ако не е удобно събота или неделя по всяко време съм свободен може да бягаме малко или нещо подобно
Мнението беше редактирано от calo_94 на 06.10.09 09:22.
казано от Петко К на 05.10.09, 14:34:
казано от Мария Никифорова на 05.10.09, 12:30:
Ами действай! Все някой трябва да е организатора ;)
Миме, хайде, чакаме организацията :)
Мнението беше редактирано от Инис на 06.10.09 09:36.
Точно аз ли?! Изобщо не знам как става. Сещам се единствено като вариант някоя събота/неделя среща на НСА. Идея си нямам колко хора ще дойдат?! Ами ако си остана сама на срещата?! Поне съм си близко де :) . А и сега есен идва, студено, но това не пречи за среща на НСА, стига да не е някакъв проливен дъжд, нали?!
Аз имах идея да си направим като начало едно женско парти, в нас, мацките - да се видим, да се запознаем, да хапнем, готино ще е. Споделих с Венци - тя хареса идеята - даже предложи срещата да е в тях, щото повече място има :). Наистина всичко зависи от това колко хора ще дойдат.
Ще си помисля малко и ще спретна една организация пък да видим какво ще стане!!
Мнението беше редактирано от maria на 06.10.09 10:35.
Браво, тъкмо бяхме говорили за нещо подобно преди с някои от момичетата - за среща, имам предвид. Аз лично ще съм доволна, ако изтървем НСА :lol:
Ами ти, ти си стожерът на женския форум :P
Мнението беше редактирано от Инис на 06.10.09 11:17.
Ако имах възможност бих дошъл до Варна или София...Много искам да се срещна с някои хора от форума :) но уви ...
те Варна са ясни, организацията при тях е на ниво...лични впечатления имам...!!!
дайте колегите от троян, враца, ловеч, плевен да се сберем...тренировка може и да не направим, но пък една лекция за предимствата на кросфита мога да спретна..:)))
06.10.09
17:35
В София сме си правили срещи. Аз съм присъствал на 2 или 3 май. Но е кофти с организацията. Уж много хора им се ходи обаче всеки с различно свободно време. И става много сложно. И в крайна сметка идват 4-5 човека в най-добрия случай.
Но като гледам вие ще опитвате да тренирате заедно което е по-добра идея. Ние само си говорихме и ядохме. Желая ви успех.
Аз ще се опитам да организирам една среща за софиянците, но ще е чак другия месец за да влеза малко в ритъм.
По коментара на Мария Никифорова че много станаха тука :::::: какво ще рече Точно аз ли?! и Изобщо не знам как става. Какво е НСА спокойно сама няма да останеш ако ще ходиш кажи куде и кога и съм там проблеми спрямо дъжда поне аз нямам за теб не знам но може да си от шоколад и да се разтопиж хабер си нямам “зависи от това колко хора ще дойдат. ” колкото повече толкова по добре от сайта аз хора НЕ познавам ще е добре ако ми помогнеш.
inis9 доиде и твоят ред ‘’Аз лично ще съм доволна’’ ти жена ли си защото по снимката имах чувството че си мъж.
Георги Гайдов——- В София сме си правили срещи. Аз съм присъствал на 2 или 3 май. Но е кофти с организацията. Уж много хора им се ходи обаче всеки с различно свободно време. ЕВЕЛА пич ето това също е мн голям проблем за него не се бях сетил ама събота или недела едва ли много хора ще са заети (лично мнение). Желая ви успех.мерси мн и на тебе също.
(надявам се не съм убидил някого ако съм извинявам се)
OFF:
calo_94, ползвай цитати ако обичаш, така нищо не се разбира, на кой отговаряш.
Среща се организира лесно - пускате анкета с няколко дати, и която събере най-много гласове , тя ще е денят на срещата. Само се уточнява мястото и готово. Който дойде - дойде :)
Мнението беше редактирано от Петко К на 06.10.09 18:58.
казано от calo_94 на 06.10.09, 18:10:
inis9 доиде и твоят ред ‘’Аз лично ще съм доволна’’ ти жена ли си защото по снимката имах чувството че си мъж.
Опс, това комплимент към бицепса ми ли беше?
Вместо да “чувстваш” разни неща, преглеждай профилите. Не знам кой е моят ред, но маниерът ти на общуване можеше и да е по-добър. Това, че си направил темата, не ти дава по-особени права върху нея и свободни коментари върху мненията на участниците.
Мнението беше редактирано от Инис на 06.10.09 20:21.
В търсачкатва видях - предишни срещи на бб-тийм, на НДК и после в някоя ‘сладкарница’ :) .
Аз мисля, че доста хора ще се съберем, няма смисъл да правя организация - щом Георги Гайдов ще направи такава идния месец!!
Аз ще направя тая женската, в нас с Венци. И само някоя от женките да не дойде, да му мисли, само Варненки са ‘извинени’....
Мнението беше редактирано от maria на 06.10.09 19:34.
inis9 не сам ти гледал профила защото един приятел беше в нас а трябваше да си ходи и мн бързах извинявам се
Петко К цитати сам използвал но не съм използвал кавички
06.10.09
19:46
Искам и аз да дойда, тъкмо ще си пробвам новата рокличка :D
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 06.10.09 19:46.
казано от calo_94 на 06.10.09, 19:46:
Петко К цитати сам използвал но не съм използвал кавички
Имам предвид да ползваш бутона Цитат, който се намира под всеки пост.
Мнението беше редактирано от Петко К на 06.10.09 19:49.
Calo, ти съвсем се омота кой от къде е, кой мъж, кой жена :lol: ....
Родж, заповядай, ще ти услужа с черната перука, за да се впишеш в обстановката (поне знаем, че ти стои добре :) ). И по женски ще мрънкаш: “Офф, тука имам малко мазно от талията, което искам да изчистя, ама дупето хубаво ли ми е,...” и т.н. Цирк.
И само някоя от женките да не дойде, да му мисли, само Варненки са ‘извинени’....
Миме, ти хубаво извини варненките....ама...с достатъчно pre-advice, и те биха могли да се отганизират да се поразходят до София ;)
Мнението беше редактирано от Limka на 07.10.09 06:46.
10.10.09
07:31
Тони1 във Варна редовно си правят подобни срещи можеш да видиш последната :
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/39927/
казано от Иван Шишманов на 10.10.09, 07:31:
Тони1 във Варна редовно си правят подобни срещи можеш да видиш последната :
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/39927/
Хем пуснах търсачката и пак не съм намерил,мерси Ванка =))))