07.10.09
13:51
Здр на всички.на 16 год съм 176-77 някаде да съм не зн точно 60-62кг тренирам от месец и половина в домашни условия и правя само 4х15 лицеви 4х10-12 за бицепс с дъмбели (7-8кг) 2х50 коремни преси-правя ги всеки ден само понеделник и петък почивам. Ще ви помоля да ми погонете за една програма за домашни условия за сега после ще ходя и на фитнес но в този момент не мога :С ако ми направите програма ще съм ви благодарен. Разполагам само с 2 дъмбела(7- 8 )и тва :С надъхах се и искам да покача мускулна маса. Ще бъда редовен! благодаря ви предварително
07.10.09
16:11
казано от mimo93 на 07.10.09, 13:51:
Здр на всички.на 16 год съм 176-77 някаде да съм не зн точно 60-62кг тренирам от месец и половина в домашни условия и правя само 4х15 лицеви 4х10-12 за бицепс с дъмбели (7-8кг) 2х50 коремни преси-правя ги всеки ден само понеделник и петък почивам. Ще ви помоля да ми погонете за една програма за домашни условия за сега после ще ходя и на фитнес но в този момент не мога :С ако ми направите програма ще съм ви благодарен. Разполагам само с 2 дъмбела(7- 8 )и тва :С надъхах се и искам да покача мускулна маса. Ще бъда редовен! благодаря ви предварително
В домашни условия е трудно! Тренирай си с кръгови тренировки и по-скоро отивай в залата .
Щом имаш 2 дъмбела, да разбирам 7-8 кг, можеш да правиш упражнения за всички (почти) МГ. Ако дъмбелите са разглобяеми, просто си купи още дискове и си готов.
Принципно можеш да си правиш лицевите и коремните, ако искаш всеки ден - това е за тонус. Мускулна маса ще постигнеш с повече натоварване (или фитнес или домашен фитнес - имам предвид 1 лежанка 1 прав лост, 1 крив, 2 дъмбела и си ОК) и хранителен режи. Иначе програма трудно може да се изгради... Може някой съвети, примерно лицевите можеш да ги правиш с раница, в която да набуташ книги, така става по-тежко. Същото може да направиш и при набиранията на лост.