Проблем с коленете и дупето

27.09.09
07:28

Искам да помоля за съвет, от доста време ви чета и много ми харесва помоща, която оказвате на новаци като мен, та се престраших да ви питам. Проблема ми е в коленете, от вътрешната страна са доста дебели, като си стегна крака и изглеждат като нещо залепено отстрани. Можете ли да ми дадете съвет какви упражнения мога да правя за да отстраня това чудо от там. За последната година положиш много усилия и отслабнах с 20кг с помоща на хранителен режим, пилатес и малко други упражнения, но това не мога да го махна. Другия ми проблем е с дупето, а по- точно под него. След като бях напълняла се получи мастно натрупване, което почти изравни дупето и бедрата ми. За тази една година свалих доста и от там, но все още ми се губи тази така красива женска извивка под дупето.
Много ще съм благодарна на всички, които ми помогнат с идеи и съвети!

Прави клекове..Мнооого клекове, но без тежест.Аз кляках с тежест и краката ми станаха по-големи, вместо по-малки.

Мнението беше редактирано от блабалбалбалб на 27.09.09 07:39.

BU

27.09.09
09:23

За извивката - спринтове или тяга.Клековете ще помогнат също. За коленете не знам. :)

27.09.09
09:31

Тук обаче чета за няколко вида клекове, кой по- точно трябва да правя?

Еми все едно имитираш клек с щанга примерно или с единия крак напред, прибираш го и пак така с другия.Ето ти пример.

Ето ти линка за упражнението

27.09.09
09:41

Мерси, за линка, така като виждам как точно се прави ми е много по- лесно.

09.10.09
08:41

Моля, помогнете за коленете!

RO

09.10.09
08:54

Не съм чувал за човек който иска да отслабне в коленете няма как да ти дадем точен съвет върви на лекар там може би ще намериш отговор..

09.10.09
09:03

Ами аз не мисля, че проблема е за лекар, защото не е толкова сериозен, а по- скоро от естетическа гледна точка и за това попитах тук, защото съм убедена, че със спорт се постига всичко.

RO

09.10.09
09:06

Ми незнам освен да ти предложа да бягаш в парка за друго не се сещам чесно казано...ако е мазнина има начин да се махне и то с много движение :)

09.10.09
09:10

Ако изобщо мога да го преценя правилно, е мастно натрупване и целулит.

RO

09.10.09
09:18

Значи причината по която се получава затластяването е че когато хапваш,въглехидрати,мазнини,енергия всичко се натрупва когато няма движение натрупва се около бъбреците после коремчето дупети и така..за това моя съвет е да бягаш повечко,разтягай се и би трябвало да има ефект след време :)

Мнението беше редактирано от roshko_rs на 09.10.09 09:19.

09.10.09
09:26

Опитай като начало да дадеш повече инфо за себе си - възраст, кг, активност, начин на хранене/тренировки.
Коленете са доста упорити. Ако имаш за сваляне, ще сваляш отвсякъде, не от определена зона.

09.10.09
09:42

На 22год, 160см, 55кг. За една година отслабнах с 20кг, чрес протеиново хранене, с което продължавам и сега, горе доло от тогава се занимавам и с пилатес, всеки ден между 45 и 60мин, мисля, че на него дължа, това че нищо от никъде не увисна. От месец правия и други упражнения, които съм прочела тук, но те са главно за седалището. До две седмици ще почна да ходя и на фитнес. Тъй като работя на 24часа имам много почивни дни и мога да спортувам, но искам да го правя правилно и целенасочено.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1