Паласки

09.10.09
16:49

Здравейте.Тренирам редовно и спазвам диета вече пети месец.Резултат има  и то голям, но имам един проблем.Паласките са ми много големи.Преди месец бях пуснал тема тук за същия проблем и вие ми предложихте упражнения.Правех ги през ден, но не виждам ефект.Гърбът ми е що годе добре (не е оформен, но е доста широк и цялата работа се скрива от паласките, защото изглежда все едно съм правоъгълен).Къде бъркам?Ще ви дам и снимка, за да прецените дали са много големи или аз просто така си мисля и дали бързо ще се махнат.
http://store.picbg.net/pubpic/62/9E/99b02e9d539f629e.JPG

09.10.09
16:58

Имаш си, имаш си, НО с времето ще изчезнат. Продължавай с правилен хранителен режим, силови тренировки, и тичане, скачане или каквото там правиш. За самите паласки може да ги атакуваш с коремни с усукване, и едно с гирички, с което се накланяш наляво и дясно, има и едно с ритане и усукване, ама то е по-скоро за разгрявка и разтягане...
УСПЕХ!

09.10.09
20:26

Прав си,добра V образна форма няма да видиш докато не смалиш талията.Това става с правилна диета и кардио.Ти посмена че си на диета,но ако не е  тайна може да я споделиш с нас.Определео имаш да сваляш мазнини от гърба за да покажеш малко мускулчета там,но всичко това е в комплект с паласките.

10.10.09
06:03

Значи диетата ми беше от 2 части (ударен режим + захранване).Самия ударен режим се делеше на 2 части - 5 дена само месо( риба, пилешко, телешко) + мл. продукти, 5 дена - към тези меса добавях и зеленчуци.Така правих 3 месеца и от 115 станах 95кг (грубо казано 20кг).Заедно с това и тренирах доста.Сега съм на режим захранване, при който режим свалям много бавно (по кг на седмица), но той е последния в диетата и е с цел - организмът да свикне с начина на хранене.Ям същите неща, които ядях и при първата част на диетата, но добявям по 1 плод на ден, по веднъж седмично макаронени изделия, 2 пъти в седмицата гала вечери и веджнъ седмично - само на протеини.Захранване ще правя до декември някъде и се нядявам до тогава да съм 87/85 кг.Това ми е диетата в общи линии.Доволен съм от нея, защото резултатът е видим.

10.10.09
06:12

Иначе казано диетата на Дюкан.
“Благодарение” на нея ще видиш голям зор със свалянето на паласките. Ако не се беше хранил по Дюкан щеше да е по-лесно и по-бързо свалянето на мазнините. С тази диета основно си загубил мускул.

Смени хранителния режим. Остави го този Дюкан. Храни се балансирано с отрицателен калориен баланс, кардио, упражнения и всичко ще си дойде на мястото. Бавно и сигурно ;)

Късмет!

10.10.09
06:25

Виж може да си прав, но не смятам да сменям диетата.Чувставам се добре с нея, свалям си кг, а паласките както казаха по-горе сигурно ще спаднат с времето.Но диетата не сямтам да я спирам.

21.10.09
18:14

Може спокойно още поне 10тина кила мазнина да свалиш ма не очаквай това да стане за след месец. Въпреки диетата трябва много време още кардио да правиш. Истината е кардиото и в комбинация с диетата се постига значителен ефект. Ма не забравяй, че не може непрекъснато диета.

RO

21.10.09
20:51

go 2 survivor 4

22.10.09
05:50

Приятелю и аз съм с твоя проблем, само дето гърба ми е по-шерок и паласките ми са по-малки, но
все пак скриват гърба :X
Сега съм си казал от втория цикъл на новата ми програма ще вкарам вместо кардио
тупане на боксова круша, и се надявам резултата да е доста по-голям ^^

RO

22.10.09
08:10

ne razbrahte 4e kato ima dvijenie vseki den energiqta se izrazhodva ako po cql den sedi6 u vas ko o4akva6.. sory ama tuku 6to mi sa bagna flextype

anxiety, паласките са едни от зоните, които са най-упорити и там корекциите стават доста бавно. Според личните ми впечатления там се отслабва най-накрая, коремните преси подобните упражнения са почти без практическо значение. При мен паласките се позагубиха когато свалих 7-8 kg (преди около година и половина).

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.10.09 10:39.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1