16.02.05
22:22
Мале нисък съм :( и се страхувам това да си остане така ако продължавам силовите тренировки!Ще опитам да вися но тъй като и тренирам ТАЕ КУОН-ДО от 5 години-напреднал съм добре- нямам време за фитнес боен спорт И баскетбол!Ако някой има информация по въпроса моля да я сподели!Благодаря!
За други теми не знам... но единственото което ми идва на ум е наблегни на качественото хранене, то е ключа, тренировките са вторични. Защото колкото и да тренираш, каквото и да разтягаш и опъваш, без хранене, няма да пораснеш. Така че ... намери източници на инфо за пълноценно хранене и прилагай.
Междодругото, незнам как го тренирате това таекуондо, обаче ако е здраво физика/което е рядкост при таекуондото, но все пак/ по добре прекъсни... или незнам. Ако се набиваш зверски с упражнения, разтягането няма да има ефект.
19.02.05
13:25
Благодария че ми обърнахте внимание!Аз съм нов във форума и за това създадох нова тема вместо да продължа една друга. :) Както и да е на тема Таекуондо до сега без проблем съм го съчетавал с фитнеса и се надявах че това би ми помогнало да кача някой сантиметър благодарение на разтяганията но явно не е така...все пак т`ва го тренирам от много време и даже очаствам на републикански и други състезания-винаги съм в първите трима! :D Би ми било трудно да спра...а пък и то си е яка кардио тренировка...и за краката става... Исках само да добавя че ако Таекуондото не помага за фитнеса то фитнеса помага за Таекуондото-поне в мойте размери!Пак ви благодаря за отговора! До скоро!:wink: