Мнение за програма.

Темата е заключена.

11.10.09
18:50

Здравеите момчета. Започнах отново фитнес след 6 месечно затишие. Правя моя си програма, с която директно обърщам масата, в мускулна такава. Сега съм много мазен, направо дебел. Искам да ми кажете какво мислите за програмата, добавките и режимът ми на хранене. Начало-бях 105 кг 179см., в момента съм 101. Целта е 90кг чиста мускулна маса. Добавките са следните-3гр на ден Л-Карнитин, 250mg Тестостерон Енантат-седмично. Режима ми не е нищо особено-храна около 1200 калории на ден, нкикакво сладко, минимум хляб и мазнини, протеина гледам да си го набавям с храната, не ползвам допълнителен. В момента имам проблеми с краката, та тренировката ми е следната-

1-ви ден(Понеделник):
Гърди-различни упражнения
Бицепс-различни упражнения
Трицепс-различни упражнения
Корем-сгъване от висилка и коремни преси

2-ри ден(Вторник):
Гръб-различни упражнения
Рамо-различни упражнения
Бицепс-различни упражнения
Трицепс-различни упражнения

2 дни почивка, след което още два дни същата програма. Фактически се събират 4 пъти седмично. След една седмица ще включа и кардио в тренировката.

Всякакви препоръки ще са ми полезни, независимо дали са свързани с самите упражнения, добавки, или пък диета. Благодаря ви предварително!!!

Темата беше редактирана от Петко К на 11.10.09 20:20.

11.10.09
18:55

Доста съм малоумен, темата е на грешно място, моля модератор да я истрие, аз ще я пусна на правилното място.

11.10.09
18:57

1200 калории са твърде малко, освен ако не е грешно изписано. Няма да имаш сили и за тренировки, а вместо мазнини най-много да изгубиш повече мускул. Хич няма да си доволен от резултата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1