11.10.09
18:50
Здравеите момчета. Започнах отново фитнес след 6 месечно затишие. Правя моя си програма, с която директно обърщам масата, в мускулна такава. Сега съм много мазен, направо дебел. Искам да ми кажете какво мислите за програмата, добавките и режимът ми на хранене. Начало-бях 105 кг 179см., в момента съм 101. Целта е 90кг чиста мускулна маса. Добавките са следните-3гр на ден Л-Карнитин, 250mg Тестостерон Енантат-седмично. Режима ми не е нищо особено-храна около 1200 калории на ден, нкикакво сладко, минимум хляб и мазнини, протеина гледам да си го набавям с храната, не ползвам допълнителен. В момента имам проблеми с краката, та тренировката ми е следната-
1-ви ден(Понеделник):
Гърди-различни упражнения
Бицепс-различни упражнения
Трицепс-различни упражнения
Корем-сгъване от висилка и коремни преси
2-ри ден(Вторник):
Гръб-различни упражнения
Рамо-различни упражнения
Бицепс-различни упражнения
Трицепс-различни упражнения
2 дни почивка, след което още два дни същата програма. Фактически се събират 4 пъти седмично. След една седмица ще включа и кардио в тренировката.
Всякакви препоръки ще са ми полезни, независимо дали са свързани с самите упражнения, добавки, или пък диета. Благодаря ви предварително!!!
Темата беше редактирана от Петко К на 11.10.09 20:20.
Доста съм малоумен, темата е на грешно място, моля модератор да я истрие, аз ще я пусна на правилното място.