11.10.09
15:47
Вчера обиколих Кауфланд 9 пъти, за да намеря пълнозърнести макарони и спагети, но уви не намерих...Принципно ли са трудно откриваеми или просто в тоя магазин не са на почит. Споделете от къде какво купувате.
Вчера си купих 2 пакета ръжени спагети , ако ти вършат работа - взимай , много са добри ;) За пълнозърнести макарони не съм сигурен , но не съм виждал там .
11.10.09
16:00
В Кауфланд мисля , че няма пълнозърнести спагети, макарони , брашна и т.н. Единствения пълнозърнест продукт,който предлагат е хляба.Аз от време на време си взимам пълнозърнести спагети от магазин “345”.Много ми е любопитно за пълнозърнестото брашно,къде продават.
В Кауфланд трудно ще намериш. Те са привърженици на евтините храни, не на био продукти и здравослпвни храни. Политика на компанията.
Търси на щанда за диабетици(диетичен),опрделено това е мястото което най-трудно се намира в големите вериги.
За макарони и спагети търси в едни сини кутии на Brailla,само тях съм срещал от този вид продукти.
alleN,аз пуснах подомна тема за пълнозърнесто брашно,единият вариянт е на площад Журналист БиоМгазина,но там нещата са “био” и са страшно скъпи кг брашно е над 7-8 лв.Другото,което открих е фирмен магазин на една мелница в Захарна фабрика,което на мен ми е на другия край на града,там обаче цената около 2 лв,но е страшно далеч.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 11.10.09 16:44.
По-големите магазини си имат щанд за такива продукти. Кауфланд е голям. Първия път, когато посетих кварталния Кауфланд се загубих (не се ебавам), тъй че нищо чудно да си пропуснал. Иначе, аз имам 10-тина пакета кафяви макарони в шкафа над мифката, тъй че намериш ли зареди се хубаво :)
Мисля да направя своеобразен трип из Пикадили, Билла и Фантастико, и да заредя сериозно с тея неща. Само не знам има ли съществена разлика във вкуса ;)
Има множество продукт които са с нисък ГИ и садържат доста фибри,освен пълнозърнестите тесттени изделия.Специално за макароните и спагетите разлика във вкуса няма,само са малко по кафеви на цвят.
12.10.09
04:43
Лошото е че никой неможе да гарантира колко са пълнозърнести, пълнозърнестите продукти. Доста често са си просто боядисани продукти.
За това е желателно да се избягват българските продукти,А и по вкуса на хляба се усеща този който е с истинско пълнозърнесто бразшно е доста по кисел на вкус.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 12.10.09 12:53.
12.10.09
12:51
Ами в БИЛЛА има пълнозърнести спагети,аз от там се зареждам.Пълнозърнести макарони до сега никъде не съм виждала,единствено ръжени съм виждала и то само в САНИ.Определено вкуса и на двата продукта е различен от белите тестени изделия.
12.10.09
13:59
В Пикадили има от пълнозърнест хляб, който се прави на момента до всякакви видове пълнозърнеста паста - спагети, макарони и прочие...