Кофички и Зона на натоварване

12.10.09
21:40

След стандартна тренировка в залата(без кофички),чувстват муск треска предимно във външната горна част на гръдния мускул.
А след тренировка от кофички на лостовете натоварването се усеща във вътрешната част(зоната на канала.

Вие къде чувствате натоварване след тези два вида натоварване на гръдния мускул?

Аз имам чувството, че долната част на гърдите се разстяга все едно до разкъсване.Доста е приятно чувството :)

RO

12.10.09
22:16

От много кофи попринцип цицките увисват мойте гърди са само от кофи :) иначе разтяга долна външна и горна външна част и малко долна вътрешна и чуството от мускулна треска е приятно в тия зони :П

13.10.09
05:11

А как да натоваря средна вътрешна и долна централна част на гръдния мускул? Наистина мисля, че тези сектори ми изостават и проблемът ми е наистина сериозен :ohh:

RO

13.10.09
05:21

Горна,долна лежанка и пек дек би трябвало да ти помогне :)

13.10.09
06:24

казано от roshko_rs на 13.10.09, 05:21:

Горна,долна лежанка и пек дек би трябвало да ти помогне :)

Ама да знаеш че искам САМО тези части да натоваря, останалите 10 сектора на гръдния мускул са добре развити  :lol:

13.10.09
07:39

казано от Biad__ на 12.10.09, 21:40:

След стандартна тренировка в залата(без кофички),чувстват муск треска предимно във външната горна част на гръдния мускул.
А след тренировка от кофички на лостовете натоварването се усеща във вътрешната част(зоната на канала.

Вие къде чувствате натоварване след тези два вида натоварване на гръдния мускул?

Кофичките никога не съм ги усещал в гърдите. Винаги в ребрата и трицепса. Може би хвата ми е прекалено тесен, но няма възможност за по-широк в моя фитнес така, че да акцентирам в/у гърдите. Е да, усеща се някакво натоварване, но няма нищо общо с това от щангата и дъмбелите.

13.10.09
07:51

Траш, пробвай с лактите настрани и краката назад. По добро помпане няма за гърди.

13.10.09
07:51

а пък ако може да ми кажете упраженения в фитнес за вътреша горна част на гърдата.Програмата ми е лег,полулег с дъмбели и флайс от долна лежанка!

Мнението беше редактирано от Sleart на 13.10.09 07:52.

13.10.09
08:04

Наистина много зависи от положението на лактите,аз предпочитам да правя кофички с максимално и участие на гърдите тоест лактите  са изнесени максимално в страни.Но все  пак ми беше интересно къде вие усещате натоварването.

Ако искаш да акцентираш на тази част смени местата на лега и полулега.

ГН

13.10.09
08:31

казано от Sleart на 13.10.09, 07:51:

а пък ако може да ми кажете упраженения в фитнес за вътреша горна част на гърдата.Програмата ми е лег,полулег с дъмбели и флайс от долна лежанка!

Прочети последните 2-3 страници от дневника ми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1