Въпрос от човек, който смята да ползва Fyre.

15.10.09
12:54

Здравейте, съжалявам, че съм поредният, който ще зададе своя глупав въпрос. Какво мога да кажа за себе си... - 18 години, 193 ръст, 100кг, силно и кораво момче, което иска да изчисти. Досега никога не съм си позволявал да се храня безразборно, но отскоро започнах да спразвам добър хранителен режим. Целта ми е да стана около 90кг до пролетта. Досега съм се занимавал главно със щанги и силов спорт, а през зимата с още повече щанги и бягане (спринтове, къси и дълги отсечки). За една година смъкнах около 8 кг, докато качих много мускулна маса и сила. Въпросът ми е следният. Има ли вероятност, когато започна приема на Файр, да загубя мускулна маса, макар че правя главно силови упражнения? Също ще бъда много благодарен, ако удобрите това, което консумирам най-вече - телешко, пилешко месо и риба, картофи и ориз на обяд (тренировката ми е следобяд), вечерта само белтъци, мляко, сирене, пълнозърнест хляб, рядко какаов шоколад, и преди лягане извара. Сутринта съм на овесени ядки или мюсли. Бързи въглехидрати си позволявам само преди тренировка.

15.10.09
13:29

Теодоре , бързите въглехидрати само след тренировка. А иначе ТУК има всичко за Файр и SX ( той не те интересува ) :).

А защо преди тренировка? (става въпрос без прием на Файр) Не трябва ли те да се разградят и да ми дадат енергия за тренировката?

А и откде мога да си добавям бързи въглехидрати?

Преди тренировка, бързите въглехидрати само покачват инсулина, който от своя страна подтиска тестостерона... Добри варианти за бързи въглехидрати след тренировка са мед, стафиди, банани. :)

15.10.09
17:03

бързи въглехидрати- бял ориз, мед, грозде, стафиди, захар, банани. за повече подробности- в търсачката.
преди тренировка може да си позволиш бавни въглехидрати - аз ги ям около два часа преди тренировка. най-добре овесени ядки или пък кафяв ориз.

Благодаря ви за отговорите, веднага ще коригирам това нещо. Когато започна приема на Файр ще споделя какъв е ефекта. Хората казват, че е добър. Вие какво мислите?

Най-добрият бърнър за последните две години.Бих му се доверил повече, особено след като подобен продукт на един друг производител, имаше падение правопропорционално на гръмката му реклама.

16.10.09
05:55

казано от GreyKnight на 15.10.09, 17:09:

Благодаря ви за отговорите, веднага ще коригирам това нещо. Когато започна приема на Файр ще споделя какъв е ефекта. Хората казват, че е добър. Вие какво мислите?

Аз съм го пил 2пъти и двата пъти power-а е на 6, чиста се доста и вени много се показват, уникален продукт. До сега не съм имал проблеми от приема му. И едва ли ще имам след като е на билкова основа.
Продукта работи отлично дори когато не си с хранителен режим.
За мен това е топ фетбърнс 2ра година подред.
Пиши направо в дневника след като го почнеш.

16.10.09
12:55

Айде да не отварям нова тема някакво мнение някой може ли да даде за марката Stacker2 и по конкретно за бърнарите им?

11.11.09
11:26

Искам да попитам понеже съм на 17 години (след 2 месеца ставам на 18) проблем ли ще е да приемам Fyre? Имам нужда да сваля около 10кг. Сега почнах да ходя на фитнес и да се ограничавам в храната, но като чета всички мнения ми се иска и да пия тези хапчета за по-бърз и добър резултат. Благодаря ви предварително.

Какво означава “ограничавам храната”? Гладуваш?

КК

11.11.09
11:39

Нямаш грижи, само следвай препоръчаната схема на прием от производителя/вносителя.
Едва ли е възможно да гладува без бърнър.. имай предвид, че най-вероятно ще ти се намали значително апетита (поне при мен така действа), но е важно да се храниш редовно, дори на сила, за да са най-реалистични постигнатите резултати в дългосрочен план.
Също така по-добре изчакай 2 седмици без Fyre (от започването на новия режим и фитнеса), в началото винаги се постигат добри резултати без бърнъри, докато организма привикне към стреса, на който го подлагаш, пък после вече като стане по-тегаво може да си помогнеш с Fyre, L-carnitine и там каквото си решиш или имаш възможност финансово :)
Успех!

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 11.11.09 11:47.

11.11.09
12:06

Благодаря! :) А от къде да си го поръчам за да сам сигурна,че няма да ме излъжат? Защото прочетах някъде,че имало хора които били излъгани.

11.11.09
12:10

GreyKnight ти доволен ли си от Fyre? Колко кг. свали? :)

КК

11.11.09
12:17

www.healthstore.bg
Аз си купувам всичко оттам, независимо онлайн или в магазините, обслужването е на най-високо ниво, пък и са вносители на Syntrax за България, което допълнително го прави най-добрия избор =) Те ще ти обяснят как, по колко и кога да го приемаш.
Успех!

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 11.11.09 12:18.

Аз го поръчах от silabg. Кажи какво означава за теб “ограничавам храната” и ще ти кажа колко свалих за 1 седмица

11.11.09
17:25

Ами ограничавам храната означава, че гледам колкото се може по-малко да ям понеже се бях отпуснала напоследък. Значи сутрин ям мюсли на обяд салата със някакво месо и вечер пак салата.Това ми е горе долу менюто за деня. Не ям никакъв хляб и сладко ( само понякога де :)). Това достатъчно ли е? За да знам като почна да пия хапчетата дали да се храня по същия начин. Ще ми е от полза ако ми споделите вашите хранителни режими какви са били... колко килограма сте свалили?  Извинявам, се че питам много но за първи пат ше пия хапчета и искам да знам всичко. :)

Ставам в 8, пия файр на гладно. 8:30 овесени ядки. 10:00 интензивна тренировка. 1 часа файр, 1:30 обяд - ориз/картофи с месо/яйца/извара. 16:30-20/30 грама орехи+извара, вечерта ми е чисто месо или омлет и чаша вино. Fyre има най-голям ефект, когато се тренира здраво, а и твоя хранителен режим не е подходящ, защото според мен приемаш много малко калорий, което кара тялото да гладува, забавя се метаболизма и си трупаш мазнинки, така че няма да гориш. Аз свалих 4 кг за една седмица, утре ще се премеря да видя колко съм свалил още.

И не се лишавай от пълнозърнест хляб, хапвай една-две филийки през ден-два :)

11.11.09
22:38

казано от Nelitaa на 11.11.09, 17:25:

Ами ограничавам храната означава, че гледам колкото се може по-малко да ям понеже се бях отпуснала напоследък. Значи сутрин ям мюсли на обяд салата със някакво месо и вечер пак салата.Това ми е горе долу менюто за деня. Не ям никакъв хляб и сладко ( само понякога де :)). Това достатъчно ли е? За да знам като почна да пия хапчетата дали да се храня по същия начин. Ще ми е от полза ако ми споделите вашите хранителни режими какви са били... колко килограма сте свалили?  Извинявам, се че питам много но за първи пат ше пия хапчета и искам да знам всичко. :)

Написано така има-няма 1000 кал, това е адски не достатъчно.... Трябва поне 2 200 кал, да правиш на ден, все пак спортуваш ...
На толкова малко калории възможноста да влезеш в застой е много голяма. Диета, може да погледнеш темите за НВД, като цяло подбирай си качествена храна и истинска и едва ли ще имаш проблеми с нея.

КК

11.11.09
22:42

Абе..момиче, ако изяде 2200 без да тренира яко хардкор, не мисля, че има добавка която да ги изгори :) :)
Просто не трябва да се гладува :+) Нормално е да се ограничи храната, стомахът ще се свие и като си върнеш нормалния режим, малко или много ще се намали апетита ти и ще си поддържаш форма без да се лишаваш от нищо любимо.

11.11.09
22:47

Благодаря ви ще направя каквото ми казахте... значи общо взето трябва да си ям нормално да не гладувам за по-добър резултат.И  Fyre преди тренировка ли се пие или няма значение ... или то в листовката ще пише всичко?А ако сваля за една седмица 4 кг ще е повече от страхотно. Другото нещо, което ме притеснява е дали след като спра хапчетата няма да напълнея. Някой, който ги е спрял ако може да сподели. :)

КК

11.11.09
23:56

Ако гладуваш - ще свалиш, но после за нула време ще си върнеш килограмите като започнеш да се храниш нормално.. това е главната идея в яденето на сила, защото почти няма да ти се яде.. иначе хапчетата сами по себе си - естествено, че няма да се върне постигнатия ефект, иначе нямаше да има идея от тях ? =) Поръчай си от healthstore.bg и ще ти обяснят как и кога да ги приемаш, също могат да ти дадат съвети относно храненето - количество и качество разбира се :)

Тайната в отслабването не е в гладуването, а приемане на храни, които имат ниски енергийни стойстони, както и увеличеното горене на калорий. Не се гори само от тренировка, жизнените процеси в тялото като дишане, отделяне, дори и храносмилането изтощават клетките. Така че хапвай храни, които са главно богати на белтъци и качествени мазнини. Ако след приема на Файр се отпуснеш и започнеш да се наливаш със фафли, кроасани, баници, бози, пастички, тортички и не спортуваш ще ги върнеш бързо.

12.11.09
09:33

Хахахах ... разбира се че няма да почна да ям като невидяла. Ще си се поддържам нали трябва да съм sexy. :p Много ви благодаря за отговорите сега остава само да си го купя, но това май ще е след 1-2 седмици. За сега май нямам повече вупроси, но ако се сетя нещо ще ви пиша надявам, се че няма проблем. :)

казано от Nelitaa на 12.11.09, 09:33:

Хахахах ... разбира се че няма да почна да ям като невидяла. Ще си се поддържам нали трябва да съм sexy.

‘Секси’ е състояние на духа, настройка на мозъка и чувствата, не размери на тялото. Гладът не е решение в никоя ситуация. Не бързай да отслабнеш моментално, сега и веднага... просто промени начина си на хранене - по принцип и за постоянно. Това е тайната.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1