помогнеге!!! програма за маса

14.10.09
15:29

Здравейте
Бих искал да ми препоръчате програма за маса,на 18 съм 72кг.
Тренирам от доста време и от един месец тренирам по една програма от този сайт,но без резултат, дори свалих няколко кг.
Моля ви за програма,няма значение колко трениродъчни дни.
Също така да одбележа ,че тренирам в нас, имам лежанка,скрипец,гири,щанги, абе общо взето всичко за една хубава тренировка.
Поздрави от мен.
Чао.

14.10.09
15:34

Виж в раздел фитнес програми.Също и този раздел е бъкан с такива теми.

14.10.09
16:19

Да но ако може да ми предложите нещо изпитано.
може и линк.
мн ще сам благодарен
лек ден

14.10.09
16:52

а и ми трябва програмка която да мога на мойте уреди да я изпълнявам.
тренирам около месец и сам начинаещ затова се оставям в ваще ръце.
мерси предварително .

Как е...храненето? ;)

15.10.09
17:52

Нали уж тренираш от много време , пък сега от 1 месец . Последно ? :)
И килограмите едва ли си ги свалил от тренировките . ;)

Как е...храненето?  ;)

15.10.09
18:01

Въпроса с храненето е ясен.Аз ще добавя и още нещо - ако не си даваш зор а правиш примерно 8 повторения с тежест дето можеш да правиш 15+ повторения няма и да растеш.То за всяко нещо е така де - за да постигнеш нещо трябва да се поизпотиш малко , не става с стояне.Тва сеа не го приемай като упрек точно де - не знам как тренираш , но го имай впредвид ако тренираш по този начин - ако не си даваш зор квато и програма да намериш , няма да има ефект.Програмата няма такова голямо значение така или иначе..Освен ако не е 7 дневен сплит който се състои от редуване на гърди и бицепс де.. :lol:

Мнението беше редактирано от Георги на 15.10.09 18:02.

15.10.09
18:29

казано от Георги на 15.10.09, 18:01:

Въпроса с храненето е ясен.Аз ще добавя и още нещо - ако не си даваш зор а правиш примерно 8 повторения с тежест дето можеш да правиш 15+ повторения няма и да растеш.То за всяко нещо е така де - за да постигнеш нещо трябва да се поизпотиш малко , не става с стояне.Тва сеа не го приемай като упрек точно де - не знам как тренираш , но го имай впредвид ако тренираш по този начин - ако не си даваш зор квато и програма да намериш , няма да има ефект.Програмата няма такова голямо значение така или иначе..Освен ако не е 7 дневен сплит който се състои от редуване на гърди и бицепс де.. :lol:

И защо точно гърди и бицепс прецени да дадеш за пример, защо не примерно прасци и рамене? :lol:

15.10.09
19:12

Добре , айде трапец и долната външна част на дясната гърда :lol:

15.10.09
19:24

казано от Георги на 15.10.09, 19:12:

Добре , айде трапец и долната външна част на дясната гърда :lol:

Бих предпочел лично аз, инфраспинатуса и солеусите.. :lol:

Мнението беше редактирано от El padre на 15.10.09 19:24.

15.10.09
19:26

Защото повечето трениращи искат големи гърди и бицепси и най-много тренират тях и все се оплакват, че им изостават.
За гърди и бицепс се правят повече серии, от колкото за гръб и крака.

15.10.09
19:30

Иначе да , всички блъскат за бицепс и гърди.Аз съм на 17 , имам 38-9 ръка (не е много , но пак бива) без да съм направил и 1 серия директно за бицепс.Сичко е от гребания набирания и тн.До колкото съм забелязал тялото не оставя мускулите да станат прекалено де-балансирани - не може да имаш е*ати бицагите , без да имаш здрав гръб и тн. Незнам до колко е вярно , поня така мисля аз.

Мнението беше редактирано от Георги на 15.10.09 19:42.

16.10.09
09:25

мерси зо одговорите пичове.
Значи аз тренирам от около3-4 месеца но от един месец тренирам с една програма която намерих някаде по форумите,мн е била хубава за начинаещи за покачване на ММ.За тренировките питахте,правя загрявка и започвам с малко кг ,кото при всяка серия овеличава и последната серия я правя с кг който мога да вдигна от 6 до 8 пъти.Храненето е не мн добре,но не че оставам гладен но просто сутрин ставам рано и се налага понякога да ям скапаните закуски,макар че избягвам, иначе си ям здавасловно.намерих една програма в сайта и бих искал да се допитам до вас дали е подходяща за мене  http://www.bb-team.org/workout/1358/ 
Ако може дайте някакви съвети за хранене и т.н.
Благодаря ви ,че помогате!!!
Чао

16.10.09
11:29

и още нещо,ако тази програма е подходяща,може ли да сложа кофички в упражненията  за гърди?

16.10.09
11:33

“Тренирам от доста време” - 3/4 месеца...

16.10.09
12:22

казано от Владимир92 на 16.10.09, 11:33:

“Тренирам от доста време” - 3/4 месеца...

По тази логика, аз значи съм доста стар, трениран и опитен билдър на най висше ниво... С моя скромен 10 месеца опит. :lol:

Мнението беше редактирано от El padre на 16.10.09 12:23.

16.10.09
15:17

Не съм направил тази тема да ми се подигравате!
Казвам ,че тренирам от 3-4 месеца сериозно иначе и преди сам тренирал , но спрях поради разни причини.
Бих искал да ми дадете съвети за тази програма от линка по горе,а не да ми се подигравате.
Такива коментари са излишни и няма да ми помогнат за нищо.
Поздрави.

16.10.09
16:19

казано от DenG на 16.10.09, 15:17:

Не съм направил тази тема да ми се подигравате!
Казвам ,че тренирам от 3-4 месеца сериозно иначе и преди сам тренирал , но спрях поради разни причини.
Бих искал да ми дадете съвети за тази програма от линка по горе,а не да ми се подигравате.
Такива коментари са излишни и няма да ми помогнат за нищо.
Поздрави.

Никой не ти се подиграва, просто не сме в народното събрание тук, трябва и малко хумор да има от време на време... :lol: :)

Мнението беше редактирано от El padre на 16.10.09 16:20.

16.10.09
16:24

Каква ти е била програмата до сега?Имай в предвид че мускули се качват бавно - за 3-4 месеца няма да видиш кой знае каква разлика , ест силата се покачва и тн но визуално няма да имаш огромна разлика.А тея килограми дето си най вероятно са били мазно.Избери си няква програма и си карай по нея след 1-2 макс. 3 месеца я смени примерно ся ако правиш голям обем после почни по малък обем за сила и така.Не се впрягай толко  в програми и такива работи , особено пък с твоя стаж квото и да правиш ще растеш.Просто си избери някоя дето ти харесва и си тренирай по нея.Вече кат направиш повече стаж - година година и полвина ще почнеш да си ги усещаш нещата.А аз дори бих ти препоръчал да тренираш цяло тяло в 1 тренировка , но незнам не мога да ти се бъркам.Тва е от мен.Поздрави.

Мнението беше редактирано от Георги на 16.10.09 16:25.

17.10.09
16:33

здрасти
Ами предишната програма ми беше 5 дена , като се почива 6-7 ден, но аз почивах 3-7 ден.
В сайта който я намерих бишеше че е подходяща за начинаещи за ММ.
За сега ще карам по тази http://www.bb-team.org/workout/1358/  и след няколко месеца може да я сменя,искам да ви попитам дали може да добавя кофички в деня за гърди?
Поздрави ( :

17.10.09
18:22

Добави квото ти е кеф бе човек , тва че е програма не значи че тряя 1 към 1 да я спазваш.Гледай я просто за ориентир , никакъв не е проблема да си я промениш малко.  :-)

Мнението беше редактирано от Георги на 17.10.09 18:25.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1