Става по-зле...

17.02.05
14:43

Бях спрял с тренировките от около месец. То трудно могат да се нарекът тренировки но... обичайните упражнения като коремни,лицеви,гири,клекове и тн.Та колкото повече ги правя толкова по трудно ми става. Оня ден за пръв път от месец направих 40 коремни, вчера паднах до 30 а днеска едвам 20 на серия. :roll: Вместо да ги увеличавам аз ги намалявам.Що така? Не ми стига сила за повече :roll:

17.02.05
15:01

[quote author=“kefo”]Що така? Не ми стига сила за повече :roll:

Ами защото ги правиш всеки ден.

17.02.05
15:26

[quote author=“kefo”]Та колкото повече ги правя толкова по трудно ми става. Що така? Не ми стига сила за повече :roll:

Също гледай половин един час преди да започнеш тренировката да ядеш за да имаш сила.Почивката е съществено важна.Не тренирай всеки ден(важно е и за психиката),спи минимум 8 часа.

17.02.05
21:16

Човече може би този проблем ти идва от преумора , пробваи да ги правиш през ден , с повече сън и здраво ядене (освен ако не искаш релеф де )

18.02.05
14:28

Храня се, както обикновенно.В храната ми винаги има голямо количество месо независимо какво,по-малко хляб и предимно картофи,ориз,кисело мляко и много течности и кафе. :roll:  Спя по 8-10 часа според зависи.Лягам към 1-2-4-и и ставам към 10:30-11 на обяд.Целта ми е бързо влизане във форма и сваляне на килограми.Затова се опитвам да ги правя всеки ден :roll: За по-сериозни натоварвания в зала мисля че още не съм готов.През останалото време от деня нямам никакви физически натоварвания. :wink:

19.02.05
11:33

[quote author=“kefo”]Лягам към 1-2-4-и и ставам към 10:30-11 на обяд :wink:

Нощния сън е най-важен,така че не прекалявай с дискотеката :D

20.02.05
18:04

[quote author=”^MaD^”]като целта ти е да сваляш кг тичаи бе човек !

Ае да тичам ама кат ме мързи.... :roll: А и като мина 1км и после ми се е забила душата от зор :oops:

20.02.05
20:53

С времето свикваш - най - важно е търпението. Аз като почнах да тренирам такава мускулна си докарах на първата тренировка, че три дена дясната ми ръка не можех да я разгъна - седеше като след гипс. :wink:  След време ще видиш, че ще качиш километрите и ще ти е по-леко. Айде успех! 8)

20.02.05
22:01

Давай с каране на колело.
Трябва ти яка мотивация, какво значи намаляш, няма намаляш, правиш до дупка докато не припаднеш. Треперят ти ръцете, голяма работа, НАТЯГАЙ СЕ МАЛКО! Има едно правило: повторенията се правят до отказ, плюс още 2! Иначе няма резултат, въпроса е психически, естествено, че като си мислиш, че неможеш и подхождаш със страх няма да стане.

Прочел ли си статиите от сайта на бб-тийм, да не правиш някаква сериозна грешка, нещо да бъркаш в хранене... огледай малко положнеието. Също по кое време тренираш, хранене преди и след тренировки как са...? Да няма някаква фрапантна грешка от рода да не ядеш след и преди тренировка или нещо такова...

И най-лошия и малко веропятен вариант е някакъв хормонален дизбаланс, ама това вече е суупер рядко... така че не се панирай.

Айде успех и мъжката!! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1