15.10.07
13:59
Здравейте! Можете ли да ми кажете откъде да купя този продукт на приемлива цена, тъй като обявената във повечето сайтове за добавки е около 110-120 лв, което е прекалено много. Все пак в САЩ струва 55 лева.. Намерих сайта на BSN за България, в който пише по-нормална цена от 64 долара, но не знам дали и къде имат магазин за да отида до там :( Дайте ми някаква информация ако можете..Благодаря предварително :)
Темата беше редактирана от head_hunter на 22.09.10 19:51.
Един приятел си взе N.O.-Xplode от офиса на BSN и му излезе 120лв.
В България няма да го намерих за по-добри пари (освен ако някой не го продава). Под 100-110 няма начин.
15.10.07
18:02
А къде е въпросният офис на BSN? Много некоректно е от тяхна срана да обявят цена от 64 долара (88 лева) в сайта и след това да поискат 120. Сигурно долара го смятат отпреди години :D по 2 лева хах.. Все пак моля ви ако някой знае откаде да взема no.xplode н апо ниска цена да ми каже за да не се минавам излишно. Доколкото видях по темите , има и други хора от форума, които са използвали този продукт, но никъде не става дума за мястото, откъдето са пазарували..
15.10.07
18:28
Препоръчителната цена е 64 $..., но за USA. Тази цена е на официалния сайт на BSN. Препоръчителната цена за европейския съюз е 80 евро. За БГ сме постигнали цена от 60 евро. Доколкото знам няма по-ниска в европа. Ако не ти харесва се сърди на европарламента, че плащаш 15 % мито и 20% ДДС, а в САЩ плащаш само 4-5 % данъци общо.
Валентин
Вносител на BSN
15.10.07
20:40
Никаде няма да го намериш на по ниска цена от 100 лв така,че си го поръчай от някой онлайн магазин.
15.10.07
20:52
колко е добре да имаш credit-card в такива ебани случай, нали ? понеже всякакви неща ми излизат суепр евтино, креатина ми на капсули е 19 $ , а тука е 70 кинта, супер зле !
16.10.07
06:29
Най - добрите варианти са да го поръчаш от bodybuilding.com и netrition.com, от друго място е невъзможно да го намериш на цените, които ти искаш :)
16.10.07
21:27
здравейте за да не пускам нова тема за този продукт искам да попитам гледах че го има в един саит:dobavki-bg.com и там го има за 100лв някой ползвал ли е тоз сайт и коректни ли са да си го поръчам от тях иначе да прежаля още 20лв и да си го поръчам от другите магазини кадето е по 120лв?
Аз бих искал да попитам някои които го е ползвал да ми кажи имали голям ефект от този продукт на BSN аз чета из саитовете и там мн го хвалят но бих искал да попитам някои които го е опитвал и да ми кайи стрували си да си го купя :) . мерси мн :)
08.11.08
15:50
Ползвал съм го и продължавам да го ползвам.
Но така като ти чета мнението ми идва мисълта, че в цялата ти програма ще разчиташ само на него, при това на една единствена кутия. Ако съм прав - не очаквай да станеш като батковците от списанията. Несъмнено ще усетиш ефект, но той няма да е толкова фрапантен. Резултатите са точно такива, каквито са описани на опаковката - усещане от 1-2рата доза, разбиващо напомпване.. Но ако липсва много храна и най-важното - ако пестиш материал, а не го пиеш точно както са казали хората от БСН.. не очаквай чудеса. Като се има на предвид, че малката кутия, тази която тук е 110-120лв свършва за 22 дни.. направи си сметка дали ще можеш да си закупиш поне още една.. Продукта действа сам по себе си, но не е някакво вълшебно хапче, което те надува за секунди :)
Мнението беше редактирано от death на 08.11.08 15:52.
09.11.08
08:45
казано от BiG_SvE на 08.11.08, 14:50:
Аз бих искал да попитам някои които го е ползвал да ми кажи имали голям ефект от този продукт на BSN аз чета из саитовете и там мн го хвалят но бих искал да попитам някои които го е опитвал и да ми кайи стрували си да си го купя :) . мерси мн :)
Да ти кажа честно това е може би единственият продукт който напълно отговаря на това което пишат за него(поне според мен)миналата година го пробвах и останах приятно изненадан , тази зима смятам да го комбинирам и със Cellmass,пък да видим какво ще стане ;-) .
батка аз питах дали е добър :) за6тото мисля да по4на да го пия аз знам 4е не става само с една кутия не съм толкожа куц :П и знам 4е само с него не става не стажа само сп No-Xplode трябва и ядене . и все пак мерси за жа6те мнения това ми помогна да ре6а да си го зема .Мерси о6те веднъж ;П
22.05.09
08:13
Имам въпросче дали зцадължително с тоя N O XPLODE трябва да взимам и друга добавка или може само нея и добър режим на ядене!?
22.05.09
19:06
Може да го пиеш само него разбира се. Всичко може... Обаче най-вероятно няма да му усетиш пълния ефект и може да останеш недоволен от продука в крайна сметка.
П.П. Ако нямаш възможност да си вземеш нещо в добавка към експлоуда, което означава, че в дългосрочен план не би могъл да си купуваш добавки като цяло, по-добре не го пий... Голям ефект от откъслечни и епизодични приеми на добавки няма...
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 22.05.09 19:06.
No xplod-a става да се приема самостоятелно т.е. без друга добавка ако ти трябва само за подобряване на тренировката,повече енергия,мотивация. Аз лично най - добре го усещам преди плуване(не ми е тежко, а пък имам супер много енергия). А ако искаш да качваш е добре да се вземе и някои сериозен протеин от типа на Тру-масс, синта или мъсъл милк.Както знаеш без строителен материал трудно се строи :D И ако искаш да качваш експлоуда трябва да го пиеш всеки ден(в нетренировъчни по 1 доза ;) )
казано от Emanuil Valkov на 17.10.09, 10:17:
sa6to taka trqbva da znae6 4e ...
... Че това е български форум и се ползва кирилица.
17.10.09
15:53
казано от Emanuil Valkov на 17.10.09, 15:51:
and so what ...? I have that right ...I’ll doing and writing everything what I want ....
if you have any problems with the eyes or to understand what I’ve written , I have two words for you .... suck it
охо, я кой отива към банн.
Бан,ама ако аз или ти сме администратори...
Що за глупава схема е само админа(т.е само 1 човек да може да баннва)?
23.10.09
15:24
казано от Stefanov на 23.10.09, 07:28:
На мен N.O.-Xplode , True-Mass , Cellmass ми излязоха 160лв :)
Ако са с изтекъл срок може.
23.10.09
18:00
И от къде ги взе за 160?Я виж да не са пълни с брашно вътре.. :lol:
Да бе да... дори за под 100 лева се намират вече...
...те доставните цени не са толкова...
Не не са с изтекъл срок , не са и пълни с брашно , пълни са точно с това което трябва да са !Работата е там че работя в американнска военна база Novo Selo , ако ти говори въобще нещо... и от магазинат там си пазаря такива добавки.А относно това което казва Валентин Иванов , че препорачителната цена за USA е 64$ незнам чул ли си от някаде или гадаеш , но е значително по малка.. да ре4ем 42$ !
В отговор на Виктор Манчев е предното , което казах пропуснах да одбележа.
Понеже съм в Германия, взех си го за 39 евро през еBay и съм супер доволен.
За България ти препоръчвам да видиш темата за хранителни добавки от сайтове в раздел “Общи теми за хр. добавки” и има хубав сайт от който можеш да си поръчаш.
казано от bmw__x5 на 15.10.07, 13:59:
Здравейте! Можете ли да ми кажете откъде да купя този продукт на приемлива цена, тъй като обявената във повечето сайтове за добавки е около 110-120 лв, което е прекалено много. Все пак в САЩ струва 55 лева.. Намерих сайта на BSN за България, в който пише по-нормална цена от 64 долара, но не знам дали и къде имат магазин за да отида до там :( Дайте ми някаква информация ако можете..Благодаря предварително :)
такава е цената като гледам 110 - 120 лв, внимавай да не попаднеш на някои които са с изтекъл срок на годност в стремежа си да намериш най-ниска цена
Мнението беше редактирано от bogobogo на 13.06.10 10:24.
казано от ZUM на 15.10.07, 14:58:
Един приятел си взе N.O.-Xplode от офиса на BSN и му излезе 120лв.
В България няма да го намерих за по-добри пари (освен ако някой не го продава). Под 100-110 няма начин.
много правилно, по принцип аз избягвам да купувам винаги най евтиното, тъй като има опасност от изтелъл срок (евентуално срока на годност да е пренаписан) ...доколкото съм разговарял с един приятел който има магазин за хранителни добавки всички магазини купуват хранителните добавки от вносителя през 25-30% отстъпка, и като сметнете на 120 лв. отстъпката е около 27 лв. от тук извадете разходите по куриера (% от наложенияплатеж + наема за магазина където плаща собственика, парите където е вкарал да закупи добавките и ще разберете че няма как да ги пусне за продажба под 120 лв. освен ако няма нещо съмнително
......преди си взимах и аз такива с изтекъл срок на годност, по точно с срок на годност пред изтичане, или изтекъл напълно - и да ви кажа честно понякога нямаш никакъв ефект (това беше когато бях ученик, нямах парички и чаках само да пуснат такива с изтекъл срок на годност) ....после се чудех защо нищо не става - като се замисля явно съм си хвърлял паричките на празно
....ако ще давам 110 лв. за продукт какъв ще е проблема да дам още 10 лв.
13.06.10
10:27
Гаранция, че дистрибуторските цени, на които вносителите си разменят продуктите са МИНИМУМ с 40% отстъпка, а ако са директни вносители както е случая с БСН и ако реша аз утре мога да стана вносител, тъй като фирмата няма политика за ограничаване на броя на вносителите, надценките са в пъти =) Важното е ти да се чувстваш на промоция и всичко друго е без значение ^^
В Англия е 30 лири. Смятам да го пробвам, проблема е че трябва да го пия в 6 вечерта че на тренировки ходя в 19,00. Дано да нямам проблеми със спането :)
22.09.10
19:51
Абе аз да питам - тая тема всяка година ли ще я възкресявате?
Темата е от 2007 г., през 2008 г. отново някой я съживява, през 2009 г. се сещат онтово за нея, но през 2010 г. вече е гавра с труп!
Айде стига - ключ и в архива!