15.10.07
13:59
Здравейте! Можете ли да ми кажете откъде да купя този продукт на приемлива цена, тъй като обявената във повечето сайтове за добавки е около 110-120 лв, което е прекалено много. Все пак в САЩ струва 55 лева.. Намерих сайта на BSN за България, в който пише по-нормална цена от 64 долара, но не знам дали и къде имат магазин за да отида до там :( Дайте ми някаква информация ако можете..Благодаря предварително :)
Темата беше редактирана от head_hunter на 22.09.10 19:51.
Един приятел си взе N.O.-Xplode от офиса на BSN и му излезе 120лв.
В България няма да го намерих за по-добри пари (освен ако някой не го продава). Под 100-110 няма начин.
15.10.07
18:02
А къде е въпросният офис на BSN? Много некоректно е от тяхна срана да обявят цена от 64 долара (88 лева) в сайта и след това да поискат 120. Сигурно долара го смятат отпреди години :D по 2 лева хах.. Все пак моля ви ако някой знае откаде да взема no.xplode н апо ниска цена да ми каже за да не се минавам излишно. Доколкото видях по темите , има и други хора от форума, които са използвали този продукт, но никъде не става дума за мястото, откъдето са пазарували..
15.10.07
18:28
Препоръчителната цена е 64 $..., но за USA. Тази цена е на официалния сайт на BSN. Препоръчителната цена за европейския съюз е 80 евро. За БГ сме постигнали цена от 60 евро. Доколкото знам няма по-ниска в европа. Ако не ти харесва се сърди на европарламента, че плащаш 15 % мито и 20% ДДС, а в САЩ плащаш само 4-5 % данъци общо.
Валентин
Вносител на BSN
15.10.07
20:40
Никаде няма да го намериш на по ниска цена от 100 лв така,че си го поръчай от някой онлайн магазин.
15.10.07
20:52
колко е добре да имаш credit-card в такива ебани случай, нали ? понеже всякакви неща ми излизат суепр евтино, креатина ми на капсули е 19 $ , а тука е 70 кинта, супер зле !
16.10.07
06:29
Най - добрите варианти са да го поръчаш от bodybuilding.com и netrition.com, от друго място е невъзможно да го намериш на цените, които ти искаш :)
16.10.07
21:27
здравейте за да не пускам нова тема за този продукт искам да попитам гледах че го има в един саит:dobavki-bg.com и там го има за 100лв някой ползвал ли е тоз сайт и коректни ли са да си го поръчам от тях иначе да прежаля още 20лв и да си го поръчам от другите магазини кадето е по 120лв?
Аз бих искал да попитам някои които го е ползвал да ми кажи имали голям ефект от този продукт на BSN аз чета из саитовете и там мн го хвалят но бих искал да попитам някои които го е опитвал и да ми кайи стрували си да си го купя :) . мерси мн :)
08.11.08
15:50
Ползвал съм го и продължавам да го ползвам.
Но така като ти чета мнението ми идва мисълта, че в цялата ти програма ще разчиташ само на него, при това на една единствена кутия. Ако съм прав - не очаквай да станеш като батковците от списанията. Несъмнено ще усетиш ефект, но той няма да е толкова фрапантен. Резултатите са точно такива, каквито са описани на опаковката - усещане от 1-2рата доза, разбиващо напомпване.. Но ако липсва много храна и най-важното - ако пестиш материал, а не го пиеш точно както са казали хората от БСН.. не очаквай чудеса. Като се има на предвид, че малката кутия, тази която тук е 110-120лв свършва за 22 дни.. направи си сметка дали ще можеш да си закупиш поне още една.. Продукта действа сам по себе си, но не е някакво вълшебно хапче, което те надува за секунди :)
Мнението беше редактирано от death на 08.11.08 15:52.
09.11.08
08:45
Аз бих искал да попитам някои които го е ползвал да ми кажи имали голям ефект от този продукт на BSN аз чета из саитовете и там мн го хвалят но бих искал да попитам някои които го е опитвал и да ми кайи стрували си да си го купя :) . мерси мн :)
Да ти кажа честно това е може би единственият продукт който напълно отговаря на това което пишат за него(поне според мен)миналата година го пробвах и останах приятно изненадан , тази зима смятам да го комбинирам и със Cellmass,пък да видим какво ще стане ;-) .
батка аз питах дали е добър :) за6тото мисля да по4на да го пия аз знам 4е не става само с една кутия не съм толкожа куц :П и знам 4е само с него не става не стажа само сп No-Xplode трябва и ядене . и все пак мерси за жа6те мнения това ми помогна да ре6а да си го зема .Мерси о6те веднъж ;П
22.05.09
08:13
Имам въпросче дали зцадължително с тоя N O XPLODE трябва да взимам и друга добавка или може само нея и добър режим на ядене!?
22.05.09
19:06
Може да го пиеш само него разбира се. Всичко може... Обаче най-вероятно няма да му усетиш пълния ефект и може да останеш недоволен от продука в крайна сметка.
П.П. Ако нямаш възможност да си вземеш нещо в добавка към експлоуда, което означава, че в дългосрочен план не би могъл да си купуваш добавки като цяло, по-добре не го пий... Голям ефект от откъслечни и епизодични приеми на добавки няма...
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 22.05.09 19:06.
No xplod-a става да се приема самостоятелно т.е. без друга добавка ако ти трябва само за подобряване на тренировката,повече енергия,мотивация. Аз лично най - добре го усещам преди плуване(не ми е тежко, а пък имам супер много енергия). А ако искаш да качваш е добре да се вземе и някои сериозен протеин от типа на Тру-масс, синта или мъсъл милк.Както знаеш без строителен материал трудно се строи :D И ако искаш да качваш експлоуда трябва да го пиеш всеки ден(в нетренировъчни по 1 доза ;) )
sa6to taka trqbva da znae6 4e ...
... Че това е български форум и се ползва кирилица.
17.10.09
15:53
and so what ...? I have that right ...I’ll doing and writing everything what I want ....
if you have any problems with the eyes or to understand what I’ve written , I have two words for you .... suck it
охо, я кой отива към банн.
Бан,ама ако аз или ти сме администратори...
Що за глупава схема е само админа(т.е само 1 човек да може да баннва)?
23.10.09
15:24
На мен N.O.-Xplode , True-Mass , Cellmass ми излязоха 160лв :)
Ако са с изтекъл срок може.
23.10.09
18:00
И от къде ги взе за 160?Я виж да не са пълни с брашно вътре.. :lol:
Да бе да... дори за под 100 лева се намират вече...
...те доставните цени не са толкова...
Не не са с изтекъл срок , не са и пълни с брашно , пълни са точно с това което трябва да са !Работата е там че работя в американнска военна база Novo Selo , ако ти говори въобще нещо... и от магазинат там си пазаря такива добавки.А относно това което казва Валентин Иванов , че препорачителната цена за USA е 64$ незнам чул ли си от някаде или гадаеш , но е значително по малка.. да ре4ем 42$ !
В отговор на Виктор Манчев е предното , което казах пропуснах да одбележа.
Понеже съм в Германия, взех си го за 39 евро през еBay и съм супер доволен.
За България ти препоръчвам да видиш темата за хранителни добавки от сайтове в раздел “Общи теми за хр. добавки” и има хубав сайт от който можеш да си поръчаш.
Здравейте! Можете ли да ми кажете откъде да купя този продукт на приемлива цена, тъй като обявената във повечето сайтове за добавки е около 110-120 лв, което е прекалено много. Все пак в САЩ струва 55 лева.. Намерих сайта на BSN за България, в който пише по-нормална цена от 64 долара, но не знам дали и къде имат магазин за да отида до там :( Дайте ми някаква информация ако можете..Благодаря предварително :)
такава е цената като гледам 110 - 120 лв, внимавай да не попаднеш на някои които са с изтекъл срок на годност в стремежа си да намериш най-ниска цена
Мнението беше редактирано от bogobogo на 13.06.10 10:24.
Един приятел си взе N.O.-Xplode от офиса на BSN и му излезе 120лв.
В България няма да го намерих за по-добри пари (освен ако някой не го продава). Под 100-110 няма начин.
много правилно, по принцип аз избягвам да купувам винаги най евтиното, тъй като има опасност от изтелъл срок (евентуално срока на годност да е пренаписан) ...доколкото съм разговарял с един приятел който има магазин за хранителни добавки всички магазини купуват хранителните добавки от вносителя през 25-30% отстъпка, и като сметнете на 120 лв. отстъпката е около 27 лв. от тук извадете разходите по куриера (% от наложенияплатеж + наема за магазина където плаща собственика, парите където е вкарал да закупи добавките и ще разберете че няма как да ги пусне за продажба под 120 лв. освен ако няма нещо съмнително
......преди си взимах и аз такива с изтекъл срок на годност, по точно с срок на годност пред изтичане, или изтекъл напълно - и да ви кажа честно понякога нямаш никакъв ефект (това беше когато бях ученик, нямах парички и чаках само да пуснат такива с изтекъл срок на годност) ....после се чудех защо нищо не става - като се замисля явно съм си хвърлял паричките на празно
....ако ще давам 110 лв. за продукт какъв ще е проблема да дам още 10 лв.
13.06.10
10:27
Гаранция, че дистрибуторските цени, на които вносителите си разменят продуктите са МИНИМУМ с 40% отстъпка, а ако са директни вносители както е случая с БСН и ако реша аз утре мога да стана вносител, тъй като фирмата няма политика за ограничаване на броя на вносителите, надценките са в пъти =) Важното е ти да се чувстваш на промоция и всичко друго е без значение ^^
В Англия е 30 лири. Смятам да го пробвам, проблема е че трябва да го пия в 6 вечерта че на тренировки ходя в 19,00. Дано да нямам проблеми със спането :)
22.09.10
19:51
Абе аз да питам - тая тема всяка година ли ще я възкресявате?
Темата е от 2007 г., през 2008 г. отново някой я съживява, през 2009 г. се сещат онтово за нея, но през 2010 г. вече е гавра с труп!
Айде стига - ключ и в архива!