Програмата ми?

13.02.05
12:07

Темата е модерирана от Mr_Muskul
Аз съм на 18г. и тренирам вече от чмесеца и когато бях първа смяна програмата ми беше:
1ден гърди,бицепс
2ден почивка
3ден грап,трапец,трицепс
4ден почивка
5ден крака,рамо
6ден гърди,бицепс
Наблягам на гърдите и бицепса защото са ми изоставащи, но сега вече сам втора смяна и имам повече време а моите приятели с които тренирам ще почват всеки ден по един мускол но как да съчетая програмата ми за да наблегна и на гърдите и бицепса ?Сега програмата ми е:
1ден грап,трапец
2ден трицепс
3ден гърди
4ден бицепс
5ден крака,рамо
А върпосат ми е коригирате ли програмата ми и също искам да добавя ше като сам с тази програма май по бавно ще каша мусколна маса защото бързо се въстановявам и почти не осещам натоварване така май ?
Целта ми е мусколна маса !
Дано да съм обяснил въпроса.
Благодаря ви предварително за отговорите!
Моля пишете на кирилица! Темата беше механично преведена.
Mr_Muskul

WO

13.02.05
12:16

1 ден - гърди
2 ден - гръб
3 ден - крака
4 ден - бицепс,трицепс
5 ден - рамо

така мисля, че е по-добре.....имаш ли възражения ? :wink:
а щом не усещаш натоварване се замисли дали си сериозен в залата?

13.02.05
13:19

ако искаш да наблегнеш на гърдите ги прави само тях в деня след почивката. програмата на wow е хубава само дето според мен по добре прави първо рамото а после бицепс и трицепс че иначе с мускулна на 3цепса ходи прави рамо :). а като правиш бицепс и трицепс в един ден най-много (попринцип де) ръсте ръката :)..

WO

13.02.05
13:22

да, noolo6, май си прав за рамото и трицепса, аз сложих ръцете по-рано, за да може да се възстанови трицепса преди гърдите, но 2 дена ще му стигнат - значи.... 4 ден - рамо,5 ден - бицепс,трицепс

17.02.05
17:26

нз. де но по принцип краката нетрябва ли да са накрая на програмата

18.02.05
13:49

А какво 6те кажите за следната програма?
30сек. серия 30 сек. пчивка 5 дена всеки ден по отделна група мускули.За релеф

18.02.05
14:07

ами незнам за вас ама аз след като сам правил гърди и следваща трнировка не мога да правя гръб,затова след гърдите обикновенно правя ръце защото иначе на скрипеца,или като правя набирания мускулната треска ме убива

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1