Проблем :(

17.10.09
20:25

Извинявам се ако това не е точния раздел.
Значи мисля,че имам някъде проблем :( От 2 седмици не мога да кача нито кило :(
Смисал то е от повече време,но вече 3та седмица започвам със Slin-sane+CEE Primaforce+Carb Slam Primaforce+Doppelherz витамини :)
Нито един мм на раката не съм качил :( нито едно кило на кантара :(
Тренирам 4 пъти седмично :
Понеделник:
Гърди:
хоризонтална лежанка 3 серии
лежанка за горни гърди 3 серии
Флайс 3 серии
ПекДек 3 серии
Рамо:
Раменни преси 3 серии
Изнасяне на дъмбелите в страни 3 серии
и задно рамо на един уред правя но не му знам името и там 3 серии

Вторник тренирам раце
Бицепс:
скотово 3 серии
концентрирано 3 серии
чукове 3 серии
през 2 седмици сменям упражненията с 21 и други
Трицепс също правя 9 серии

Четвъртак тренирам Гръб и трапец
Гръб:
скрипец пред гарди 3 серии
мечка 3 серии
хоризонтален скрипец 3 серии
гребане с дъмбел/щанга 3 серии

Петак правя крака 3-4 упр по 3-4 серии

Другото което е това е хранителния ми режим :
Той е следния и е г/д еднакав всеки ден

09:30 - Овесени ядки с пресно мляко
11:30 - ориз/картофи + пилешко
14:00 - ориз/картофи + 150гр пилешко + 2-3 белтъка
15:30 - тренировка
17:00 - веднага след тренировка - 2 банана + мед
18:30 - нещо сготвено(панирана пилешка пържола,грах с телешко,пилешко бутче с ориз и тн...)
22:00 - 5белтъка + 2 желтъка +100-150грама пушено пилешко месо

общо взето това ям всеки ден,така тренирам :)
Стаж в залата 3 години!
на 20 години съм,190см 82кг раце 39см

Ще се радвам да ми дадете някакви съвети как мога да изляза от тази дупка :(

17.10.09
20:49

Като ядеш 2 банана и мед след тренировка,къде ползваш Carbslam той е точно след тренировъчен суплемент.
Не можеш ли да си позволиш протеин на пудра,поне за след трен шейк,защото следващото ти хранене е след 90 мин,което е доста старай се да ядеш най-много в рамките на час.При положение че не взимаш протеин след трен е желателно даже да са 30 мин след залата.
Ти само ръцете ли си мериш,следи и останалите мускулни групи,като малка мускулна група може да не усетиш разликата,може да стане и грешка в самото измерване,ако го правиш сам.
Може да пробваш да увеличиш храната.

18.10.09
07:19

казано от Biad__ на 17.10.09, 20:49:

Като ядеш 2 банана и мед след тренировка,къде ползваш Carbslam той е точно след тренировъчен суплемент.
Не можеш ли да си позволиш протеин на пудра,поне за след трен шейк,защото следващото ти хранене е след 90 мин,което е доста старай се да ядеш най-много в рамките на час.При положение че не взимаш протеин след трен е желателно даже да са 30 мин след залата.
Ти само ръцете ли си мериш,следи и останалите мускулни групи,като малка мускулна група може да не усетиш разликата,може да стане и грешка в самото измерване,ако го правиш сам.
Може да пробваш да увеличиш храната.

Извинявам се,че не дописах всичко просто нямах време вчера :)
Слин-сане+CEE ги взимам около час-час и половина преди тренировка.След тренировката г/д 15тина мин ям бананите с меда+Carb Slam+CEE
Иначе колкото до мерките не съм “роб на метара” :D Дръдната ми обиколка е около 106-110 сам немога да я измеря хубаво,бедро 57,талия 80см,прасеца 37см
Доколкото до протеина няма $$$

Единстено виждам Трапеца да има напредак :) Което е светлина в тунела :D :D :D

18.10.09
12:34

Избери си между CarbSlam и бананите с мед няма смисал от 2те след тренировка.
А и пари можеш да спестиш като не ги даваш за суплементи като CarbSlam щом приемаш достатъчно правилни въглехидрати след трен.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 18.10.09 12:35.

18.10.09
13:22

КЕЕ-то 30-40 мин преди трен го пий, но не мисля че от това е проблема, просто така е по етикет.

18.10.09
13:25

но пак нали за Слин-сане трябва доста въглехидрати.Но честно казано съм разочарован от тези продукти понеже само със яденето пак имам същите резултати даже може и по добри хахаха но нз нещо съм в застой голям

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1