ами аз преди ходех на фитнес, но спрях именно защото нямаше инструктори и изобщо нямах идея какво да правя.. иначе за това какви упражнения да правя с гиричките, мислех да намеря клипчета, които ти обясняват какво да правиш.. даже бях намерила с една мацка, която много добре обясняваше точно с гирички за дупето как, за краката как и т.н. така че така мисля да разбера какви са упражненията..
казано от illusion на 19.10.09, 08:26:
ами аз преди ходех на фитнес, но спрях именно защото нямаше инструктори и изобщо нямах идея какво да правя.. иначе за това какви упражнения да правя с гиричките, мислех да намеря клипчета, които ти обясняват какво да правиш.. даже бях намерила с една мацка, която много добре обясняваше точно с гирички за дупето как, за краката как и т.н. така че така мисля да разбера какви са упражненията..
Това прилича на някаква аеробика. Не е лошо, разбира се, но не е по-добрият вариант, по моему. Потърси си подходяща зала с инструктор за начало, пробвай поне. Гирите винаги можеш да ги вземеш.
Разгледай из форума и ще откриеш много доказателства за думите ми. Хвърли един поглед и на дневниците, там момичетата описват тренировките си. И ще си съставиш мнение.
знам, че фитнеса с инструктор е по-добрия вариант.. не че не ти вярвам ;) просто не мога да го намеря тоя инструктор хаха ако някой знае някоя зала във Велико Търново с инструктор ще се радвам да ми каже :)