18.10.09
18:02
Какво мислите за тази програма : http://www.tmuscle.com/free_online_article/sports_body_training_performance/optimized_volume_training ,предполагам позната на много от Вас.Мисля да комбинирам нея с 1 кардио система от този сайт(която е страшна! ): 3 дни ХИИТ и 3 дни ‘обикновенно’(30 мин).Като ХИИТА ще го правя след силовите а другото в почивните дни.Храненето - нещо м/у НВД и РБД + Л карнитин и БЦАА.
Според вас нещата съвемстими ли са ?
И относно самата програма какво ще рече темпо 201 ?!
Темата беше редактирана от slavistaaa на 18.10.09 19:52.
18.10.09
18:57
може ли някой да ми обясни повече ще съм ви много благодарен
18.10.09
19:44
Ами попитай нещо конкретно :) Ако те интересува нещо по програмата прочети в статията за нея,а ако незнаеш английски използвай translate google ;)
BTW немога да си обясня как интереса към теми от сорта “НОФ с1м искЪм да ми помогнити ако можити” ии “КАКФО Е ТФА ПОРТЕИН” е по-голям от този към горе/долу смислените теми...
Мнението беше редактирано от slavistaaa на 18.10.09 19:45.
Не ти знам нивото, но ако съдя по мен, самата програма би ми дошла в повече, макар че в момента уж тренирам с голям обем. А ти смяташ и още 6 пъти да правиш кардио и да си на режим за чистене? Ти си преценяваш, не знам какво конкретно може да се каже.
19.10.09
17:38
Ами убедих се,че програмата още в 1вия ден е...доста тежичка.Кардиото 6 пъти ще ми е много при такава програма та мисля да го сваля на 4.Ами конкретно искам за темпото да попитам,би трябвало от него да зависи “интензивността’’ или ддз скоростта на изпълнение?!При някои упражнения то е 201 при други 602,какво ще рече това,че по-бързо трябва да изпълнявам повторенията или?
Мнението беше редактирано от slavistaaa на 19.10.09 17:38.