Дневникът на АНИ :)

Темата е заключена.

19.10.09
18:51

Здравейте на всички. :)

Текущи размери:
бюст-92
талия-71
ханш-84
килограми-56 (обичам го този йо-йо ефект)
височина-170см

Цели:
бюст-92
талия-60см
ханш-84
килограми-46/48

Днес започнах великото здравословно хранене.

Днешното ми меню беше:

14:10 кофичка мляко 0,1% с 2 пакетчета мед
19:00 от диетичния магазин сандвич с пуешко и гауда
21:30 грейпфрут
течности-около литър (ще гледам сега да наваксам)

Днешната тренировка:

Коремни преси-200(къси, дълги/ако така им се казва де/ и странични)
Въртящ се диск-около 10 минути (ще гледам да го направя на 20 минимум)
упражнения за ръцете- 4 типа 3х12
Чакам тези дни и велоергометър и го почвам по час и половина.

Засега това е от мен ;)

Ани

fire.is.my.nature

19.10.09
18:58

Хммм интересно !Искаш да свалиш 11 см от талията , да си запазиш бюста и дупето ,при дадените ( явно генетични ) пропорции? :)
И при кардио тренировки от по час и половина? Определено премисли целите или средствата ,с които искаш да оформяш тялото си . Поне според мен - нека някой по-компетентен се изкаже :)

Иначе успех с дневника ;)

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 19.10.09 18:59.

19.10.09
19:00

Тоя дневник определено ще е ‘по-здравословен’ (с големи кавички) от моя...  :lol:
Дано поне има живот.

Мнението беше редактирано от maria на 19.10.09 19:02.

Честит дневник!
Но...малко критика, ако може ;)
Наваксването с водата води до ненужно разтягане на коремната стена. С оглед целите ти - не е много полезно.
Единственото здравословно е сънят ти, ако си спиш между 23 и 14 часа всеки ден и си бебе. Защото храненето ти е абсолютно незравословно, но за сметка на това е много в разрез с целите ти!
Час и половина кардио е оправдано само при условие, че това е единственото време, което ти разрешават да гледаш ТВ, а турските сериали са ти слабост.
Коремните преси могат да стегнат малко корема, но сланините от него нямат връзка с пресите - те се свалят от диетата.
Малко съветчета:
Повече от 45-60мин кардио е добре само ако искаш да свалиш мускули, особено при лошо хранене.
Ако имаш нужда от (примерни цифри следват) 2000калории, при 1800 ще свалиш половин килограм седмично, при 1600 - 1кг, но при 1400 няма да са 2, а минаваш в стресов режим и...знаеш, правила си го ;)
Ако искаш да гориш мазнините с кардио, трябва да следиш пулса, независимо дали си на колелото, на диска или на стадиона. Магическите дискове и отслабвания ги има само...в Света на Диска, тук сме на Земята ;)
За да не направя д-р Хаус ангелче - спирам. Във форума има много, които могат да ти помогнат, но трябва да победиш ината си и да ги послушаш.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 19.10.09 19:14.

Опалянка...  :coolsmile:
Днес в 14:00 реши, че минаваш на режим или по принцип не ядеш нищо до обяд?
Да свалиш сантиметри само и единствено от талията е... твърде близко до невъзможното. Въпреки това - успех!

19.10.09
20:04

За критиката няма проблеми (от както съм тук само тва слушам така или иначе ;) ) Целите ми, дори и нереални все пак си оствата цели! И да, все още продължавам да искам да сваля 11см от талията и да и запазя задника и циците си! ;) Храната ми е напълно достатъчна, нито усещам глад, нито нищо. Моят пулс, за да действа кардиото трябва да е между 115-125. Редовното хранене е дота трудно за човек, който няма особено много време. Гледам макар с малко хранения и количества да набавям поне минималната доза от нужните за човека вещества. Пия и витамини. Няколко години подред съм се занимавала със спорт и макар да не разбирам особено много, поне имам труктурата да топя относително бързо. Благодаря все пак за коментарите. :Р

Ани

19.10.09
20:06

казано от Кольо Пияндето на 19.10.09, 19:54:

Опалянка...  :coolsmile:
Днес в 14:00 реши, че минаваш на режим или по принцип не ядеш нищо до обяд?
Да свалиш сантиметри само и единствено от талията е... твърде близко до невъзможното. Въпреки това - успех!

Не, понеже имах да оправям едни документи до 4:30 сутринта си позволих да поспя до 12:30 и затова пак окъснях с яденето. Бюстът и ханшът са ориентировъчни -2/3см не ме притесняват. Исках просто да покажа в коя облат гоня успех. Благодаря все пак :)

NE

19.10.09
20:23

когато бях 57кг бях с бюст 92,и след това когато станах 49кг имах бюст 83см :lol: голям късмет ще извадиш ако свалиш само 2-3см от там..
успех! :)

19.10.09
20:23

Понякога хората казват:”Внимавай какво си пожелаваш, че може да ти се случи”. В случая това няма обаче да стане. Талията може да я свалиш, но с нея ще си заминат и дупето, и бюстът. Редно е да искаш постижими и реални неща.

Мерките са ти добри. Погледни се в огледалото и прецени кое не ти харесва и искаш да промениш, не робувай на цифри. Храната ти е много малко и некачествена. С нея и с велото ще стопиш наличните си мускули, кожата ти, дупето и бюстът ще увиснат, коремът ще стои на пластове, нищо, че може и да успееш да станеш 40 и не знам си колко кг. И ще изглеждаш мека, повяхнала и уморена.

Това не е най-лошото. Ако все още имаш цикъл, да знаеш, че по този начин гарантирано ще спре. Освен всичко друго ще си докараш и хормонални проблеми. Витамините няма да те спасят.
Най-настоятелно те съветвам да размислиш и да започнеш да се храниш подобаващо. Няма по - важно нещо от здравето.

Мнението беше редактирано от Инис на 19.10.09 20:34.

19.10.09
20:40

newgirl90 уби всичко хубаво и детско в мен :D Дори и да се случи, все някак ще го прежалим де, поне явно няма да съм единствена. inis9, това което пишеш е доста страшничко, признавам. Като се погледна, първото и единствено нещо, което откровено ненавиждам са коремът и паласките!!! Побъркват ме, вече ми се плаче, като се погледна в огледалото, другото е в поносими граници. Аз обаче наистина нямам време да ям, дори и това е напредък. Моля ви, дайте някакъв съвет какво мога да ям навън и на крак. А и най-вече как точно се топят тези мазнини. И на двете благодаря много, че се включихте и в тази ми тема. :Р

20.10.09
06:25

казано от Anita-Sara на 19.10.09, 20:04:

Моят пулс, за да действа кардиото трябва да е между 115-125.

Забрави правилата за “fat burning” пулса по време на кардио дейност. Кардиото с постоянен пулс изразходва калории само и единствено по време на самото занимание. Ако искаш да имаш резултат, започни да тренираш по начин, който предполага ускоряване на метаболизма при покой.Това биха били силови тренировки с висока интензивност. Моят съвет е - поразрови се малко из дневниците на мацките тук, препоръчвам ти да обърнеш особено внимание на тези на Венци и Лимка. Естествено в началото тренировките ти няма да приличат на техните, но могат да ти бъдат добър ориентир.

20.10.09
06:50

Аз обаче наистина нямам време да ям, дори и това е напредък. Моля ви, дайте някакъв съвет какво мога да ям навън и на крак.

Здравей и от мен!
Поздравления за дневника!
Храненето ти трябва да е ориентирано към повече белтъчини. Най-практично за допълване на боклуците, които продават навън са Аминокиселините на хапчета. Носиш си в джоба две дози (колкото бройки там са според производителя) и си допълваш/заместваш едно/две хранения.
Още по-добър вариант (според мен) е високопроцентния протеин - той гори значително повече енергия при усвояването си от аминокиселините, но пък е по-неудобен за носене - трябва ти шейкър, а ако се разлее - прави мазало.
И още един съвет (ако може) - бързай бавно - дай на организма време да се подготви за сериозна тренировка, подразбирам че си тренираласериозно, а сегане си във форма. Тоест не прави обем на тренировката, колкото си свикнала - сега неможеш да си го позволиш, няма да успееш да се възстановиш и нещата отиват на зле. Увеличавай обема с не-повече от 10 мин седмично.
Успех!

20.10.09
06:50

Добре дошла и от мен :)
Така...няма да повтарям това, което вече са ти казали. Само ще потвърдя, че има идея в ‘критиката’
Велото - според мен е загуба на време. Можеш да спретнеш някаква смислена интервална тренировка там, но тя ще е в пъти по-ефективна, ако отидеш на някой стадион да потичаш за същото време. Или пък ако поскачаш на въженце... Или пък ако направиш някой кардио комплекс с тежести.
Храната - няма да коментирам/ критикувам, понеже в тази сфера аз още се дъня и търся себе си... Вече мисля, че най-добрият режим е този, който ти идва отвътре. Така че ако се чувстваш о.к. с тази храна и ако е МАЛКО по-малко от това, което ядеш обикновено - ок. Ако е много по-малко, много бързо ще спреш да сваляш. + това, мозъкът може да изтърпи строгите рестрикции мкратко време. След седмица-две-три (зависи колко голям инат си) ще започнеш да се тъпчеш яко.
Така де....успех :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1