12.04.04
19:29
Искам да си кажете мнението за това коя тренировка ше е по-добрата. В момента дигам 3 дена подред един почивам като на тренировачен ден правя по 2 мускулни групи а искам да смена с 5 пати на седмица (от понеделник до петак) и 2 почивам (събота и неделя) като правя по една мускулна група на ден. Коя ще е по - добрата според вас. Предварително ви благодаря за дадените мнениа.
12.04.04
22:14
Еми дай първо малко повече инфо за себе си,откого тренираш и какво целиш?
Според мен ако трябва да избираш между двете по-добре се спри на 5дневната-всеки ден по-една муск група.
От другата тренировка няма да можеш да се възстановяваш добре,а и вероятнастта да претренираш е доста по-голяма.Ако си начинаещ 100% 5дневната е по-добра.
Успех
Бих казал точно обратното, в момента тренирам 5 пъти седмично и определено това си е сериозно трениране. 3 пъти седмично е идеалната тренировка за начинаещ. Мини на 4 пъти седмично мисля, че от 3 на 5 пъти е сериозен скок. Продължи по същия начин 1 мускулна група на седмица.
13.04.04
11:50
Момчето пита само за 2те тренировки.
При 5 дневната тренира всяка муск група веднъж,а при другата 2 пъти,затова съм писал че може да претренира.Освен това щом се е спрял на такива тренировки може би не е начинаещ.
Любо, и при двете тренива всяка група веднъж седмично, но при едната прави 2 групи на тренировка, при другата - 1.
13.04.04
12:00
[quote author=“kircho”]В момента дигам 3 дена подред един почивам като на тренировачен ден правя по 2 мускулни групи а.
Не е така,виж какво е написал
Точно де :)
2 на тренировка - гръб + бицепс или гърди+трицепс, от тоя род.
:D
13.04.04
12:24
ААААА :D не може да се разбереме.
При 5дневната тренировка тренира всяка група по веднъж,а при 3дневната тренира всяка група 2 пъти седмично,защото 3дена тренира един почива и после пак 3 тренира.Разбра ли ме какво искам да ти кажа :D ?
13.04.04
12:36
Бре младежи това което прави Кирчу се нарича ВЪРТЕНЕ,след третият ден почива 1 ден и върти пак същите групи,тоест всяка група два пъти седмично!!!
понеделник: гърди - бицепс
сряда: гръб - трицепс
петък: крака - рамо
Предполагам пича праи нещо от сорта... коет си е напрау класика :)
нямам идея как може 3 пъти седмично да тренира по 2 пъти в седмицата 1 група... :?:
Еклипса май разбра въпроса на момчето :)
Много ясно, че 3 пъти в седмицата си е по-лесно от 5…
Дори и да е напреднал, пак скока си е голям и не виждам голяма логика в това.
МАЛЕЙ :lol:
с еклипса май и двамата сме слепи :)
аа аз тва сам го праил и е доста изтощаващо в период на изчистване.
определено 5 пъти по 1 група, ще му е по-леко.
Даже сам правил 6 пъти подред и 1 ден почивка :)
всичко сам пробвал ама то без грешки и проби човек се не учи.
Да се оточна че явно някой не са ме разбрали. Тренирам 3 пати после 1 почивам като тренирам по 2 мускулни групи на ден. 1-ви ден гърди+бицепс, 2-ри ден гръб+трицепс и 3-ти ден рамо. После един ден почивам и пак повтарям така ми се вразват по 6 тренировки на седмица. Искам да сменя и да мина на 5 пати седмицата по една мускулна група (от понеделник до петак) и 2 почивка(събота и неделя). Искам да си кажете мнението коя тренировка ще е по-добрата.Тренирам 2 години но никога не сам пробвал да тренирам по една мускулна група на ден затова питам.
13.04.04
13:04
Да бе разбрахме те виж моя пост и последния на Gotcha!!!
Ако тренировките ти с две мускулни групи не ти отнемат повече от 1 час и не се чувстваш претренирал,а и успяваш да си довършиш втората мускулна група с пълна концентрация,то тогава остави тази програма,защото така напредъкът е по бърз,но рискуваш и много,защото ако объркаш нещо малко,следва претрениране,застои,психическа умора и т.н,ако можеш да отделиш почти цялото си време за тренировки и хранене то сплита с по две на тренировка е по добър!
Кирчо, братле накрая те разбрах идеално :)
Значи това, което ти правиш сам го правил преди 3-4 години.
Пак допреди година тренирах по 2 пъти мускулната група на седмица.
От известно време си тренирам по 1 път седмично и мога да ти кажа, че резултатите са много по-добри. Просто преди имах някакви тренировъчни планове, които май май бяха за мускулни вундеркини :)
Почни 5 пъти седмично по 1 група. (в момента тренирам така и аз)
и после мини на 4 пъти, за да стане постепенно преминаването.
В момента с тази твоя тренировка няма да се учудя ако не си претренирал...
13.04.04
22:21
GOTCHA видя ли са кой е слепия :D :D :?:
Заядливия ти тон беше излишен :)
23.04.04
16:02
SMIATAM DA VZEMA NEKOI STEROIDI A NE ZNAM PO KOIA SEDMI4NA PROGRAMA DA TRENIRAM . PI6ETE MI KOIA E PO UDA4NA
И аз разбрах за какво става въпрос, леко съм се бил омотал :oops:
Съгласен съм, че се отразява по-добре ( поне при мен ) да тренираш по 1 мускулна група ( без да броим корема ) на тренировка. Пробвах това през лятото и постигнах задоволотелни резултати, но сега нямам възможност да тренирам повече от 3 пъти седмично.
GEORGI, стероиди не съм ползвал, но предполагам ,че с тяхна “помощ”правиш ще по-тежки тренировки и ще имаш съзможност да се възстановяваш и да тренираш мускулна група 2 пъти седмично.
Друг е въпроса, че на този пост мястото му е по-скоро в “Забранени Медикаменти”...