19.10.09
21:06
Здравейте,аз съм Нели.
Попаднах на сайта докато търсех диети в интернет.Тежа 56кг,висока съм 154 см.Много съм дебела за височината си.Имам само една пречка към хубавата фигура -вечерите.Мога по цял ден да съм на вода и да не усетя глад,но прибера ли се у нас......край с диети миети и други подобни историй.Ям като за последно,ама наистина за последно.И това е всяка вечер :( Помагайте да се стегна,моля ви.Нужна ми е подкрепа и насърчение,но всички ми казват”абе глупости не си дебела,я се виж колко си сладка”.Лъжи,лъжи,лъжи...
Надявам се на помощ от ваша страна
19.10.09
21:13
Какво да ям по-точно?Само не и онзи ужас-12 яйца на ден :х Чела съм,че трябва да се приемат протеини и добавки за стопяване на мазното-Лкарнитин имам,но е на АБО Фарма и е за нищо :(
Мнението беше редактирано от [x]Lithium на 19.10.09 21:15.
19.10.09
21:15
казано от [x]Lithium на 19.10.09, 21:06:
Здравейте,аз съм Нели.
Попаднах на сайта докато търсех диети в интернет.Тежа 56кг,висока съм 154 см.Много съм дебела за височината си.Имам само една пречка към хубавата фигура -вечерите.Мога по цял ден да съм на вода и да не усетя глад,но прибера ли се у нас......край с диети миети и други подобни историй.Ям като за последно,ама наистина за последно.И това е всяка вечер :( Помагайте да се стегна,моля ви.Нужна ми е подкрепа и насърчение,но всички ми казват”абе глупости не си дебела,я се виж колко си сладка”.Лъжи,лъжи,лъжи...
Надявам се на помощ от ваша страна
Една от бившите ми приятелки беше много кльощава.И постоянно ми викаше “Виж колко съм дебела”, а аз отговарях “Виж се каква си кльоща, не си дебела” и така, отново и отново.Та скъсахме ние и това лято един ден я засичам в Сливен.И след като я видях се прокрадна ехидна усмивчица по лицето ми.Наистина беше напълняла.Така, че слушай какво ти говорят и приемай съвети.Гладът не е опция.
ПП: Фенка на Evanescence ли си? Бившата също беше ! %-P
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 19.10.09 21:15.
19.10.09
21:18
%-P
Хмммм,не съм чак фенка.Обичам само Bring me to life.Oбаче ми стана интересно... ти наистина ли си от тасм,откъдето се представяш,че си?Преди 1 час стана въпрос за тая песен в скайпа хмммм
19.10.09
21:19
ахаххаа току виж се оказало , че това е бившата ! :lol:
Успех с дневника ! - Но така не става с глад и после тъпканица :) Трябва да има баланс - в процеса на “запознаване” със това кое е здравословно и кое не - ще намериш своята собствена версия . Истината е една обаче - за да имаш хубаво тяло , трябва да полагаш грижи .
П.с. Днеска оспамих форума :lol:
19.10.09
21:20
казано от [x]Lithium на 19.10.09, 21:18:
%-P
Хмммм,не съм чак фенка.Обичам само Bring me to life.Oбаче ми стана интересно... ти наистина ли си от тасм,откъдето се представяш,че си?Преди 1 час стана въпрос за тая песен в скайпа хмммм
Натурално роден и отгледан, там откъдето съм.
19.10.09
21:25
Не съм бившата,успокойте се.Аз съм от Костенец и съм ученичка.Дишайте...може ли да ми препоръчата някаква програма,но да се има предвит,че се подготвям за три матури??
19.10.09
21:28
Ама тя и бившата май е още ученичка и сега трябва да е 12-ти клас :D :D
Виж, аз пролетта имах три изпита в университета, всеки от които е бил по-труден от матурите.Тренирах 4 пъти в седмицата, така че това не е проблем.