19.10.09
18:53
искам да си споделя тренировката за гърди как мислете че е .. неска е напраих и мисля че е добра ...
1: полулег - щанга
2:полулег- дамбели
3:флайс - от лег с важенца
4:машина с който бутам на доло за долна гърда
целта ми е да напредна в горна част ...
казано от radoslav1 на 19.10.09, 18:53:
искам да си споделя тренировката за гърди как мислете че е .. неска е напраих и мисля че е добра ...
4:машина с който бутам на доло за долна гърдацелта ми е да напредна в горна част ...
Аз бих сменил местата на машината и на флайса, и така бих я оставил, добре е иначе. Нека 1вата лежанка да ти е на 4 градуса, а 2рата на 20, да има поне малко разнообразие в натоварването, не толкова еднообразно. 2рата да се доближава до хоризонталната лежанка, но да има лек наклон нагоре.
казано от radoslav1 на 19.10.09, 18:53:
4:машина с който бутам на доло за долна гърдацелта ми е да напредна в горна част ...
Като изместиш плулега било то с щанга или дъмбели е достатъчно за да наблегнеш на горната част.При вдигането от лег горната част участва също.Има вероятност да получиш дисбаланс ако правиш само горна част.
Да ти кажа аз преди правех горната последна и с малко кила.Резултата беше поизостанала горна част.Преместих я между средната и долната вкарах и горен флайс и се поизравниха нещата за 2-3 месеца.Не мисля,че лишаването от средна лежанка е добре независимо на кой сектор искаш да наблегнеш.Дано да съм бил полезен.
Колко ти е стажа в залата ? Ако е под година, тези 4 упражнения ми се виждат малко много . Личното ми мнение е, че трябва да сложиш полу-лега в началото на тренировката и да махнеш последното упражнение с машината. И за акцент на горната част на гърдите, бих те посаветвал да тренираш гърди + предно рамо в един ден. Задното рамо го сложи при гърба.
повече от година и половина ми е вече стажа...
полулега ми е в началото ! а тва за рамото не съм го пробвал но може да пробвам.. а за машината е правих за първи път и мисля че е доста ефикасна за долната гърда поне аз го усещам доста , не мисля че ако не правя лег.... ще е голям проблем
Мнението беше редактирано от radoslav1 на 20.10.09 19:43.