мойта трен за гърди

19.10.09
18:53

искам да си споделя тренировката за гърди как мислете че е .. неска е напраих и мисля че е добра ...
1: полулег - щанга
2:полулег- дамбели
3:флайс - от лег с важенца
4:машина с който бутам на доло за долна гърда

целта ми е да напредна в горна част ...

19.10.09
19:03

казано от radoslav1 на 19.10.09, 18:53:

искам да си споделя тренировката за гърди как мислете че е .. неска е напраих и мисля че е добра ...

Аз бих сменил местата на машината и на флайса, и така бих я оставил, добре е иначе. Нека 1вата лежанка да ти е на 4 градуса, а 2рата на 20, да има поне малко разнообразие в натоварването, не толкова еднообразно. 2рата да се доближава до хоризонталната лежанка, но да има лек наклон нагоре.

19.10.09
20:39

казано от radoslav1 на 19.10.09, 18:53:

Като изместиш плулега било то с щанга или дъмбели е достатъчно за да наблегнеш на горната част.При вдигането от лег горната част участва също.Има вероятност да получиш дисбаланс ако правиш само горна част.

19.10.09
20:45

не мисля че ще получа дисбаланс ... като горната ми е по слаба ...

19.10.09
20:52

Да ти кажа аз преди правех горната последна и с малко кила.Резултата беше поизостанала горна част.Преместих я между средната и долната вкарах и горен флайс и се поизравниха нещата за 2-3 месеца.Не мисля,че лишаването от средна лежанка е добре независимо на кой сектор искаш да наблегнеш.Дано да съм бил полезен.

20.10.09
03:50

Колко ти е стажа в залата ? Ако е под година, тези 4 упражнения ми се виждат малко много . Личното ми мнение е, че трябва да сложиш полу-лега в началото на тренировката и да махнеш последното упражнение с машината. И за акцент на горната част на гърдите, бих те посаветвал да тренираш гърди + предно рамо в един ден. Задното рамо го сложи при гърба.

20.10.09
07:27

повече от година и половина ми е вече стажа... 
полулега ми е в началото !  а тва за рамото не съм го пробвал но може да пробвам..  а за машината  е правих за първи път и мисля че е доста ефикасна  за долната гърда поне аз го усещам доста  , не мисля че ако не правя лег.... ще е голям проблем

Мнението беше редактирано от radoslav1 на 20.10.09 19:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1