Кажете ми някоя програма..

23.10.09
13:48

Нека обясня: 170 - 60 кг. съм. Нямам никакви мазнини. Искам да наддам 5 - 6 кила. 2 - 3 месеца съм ходил на фитнес.. до сега никакъв ефект. Не съм се скатавал няма смисъл все пак искам да качвам. Храненето ми е нормално като за човек, който иска да качи тегло. Та, кажете ми програма, която ще стимулира мускулите ми. Може да е обща или разпределена на 3 дни в седмицата. Благодаря предварително на отзовалите се.

23.10.09
13:55

Извинете ме.. цъкнал съм на грешния раздел..

23.10.09
16:44

Не е до програмата, а до храненето. Опиши какво според теб е нормално хранене за човек, който иска да качи тегло. Мисля, че точно там ти куцат нещата. Програмата е второстепенна.

23.10.09
18:46

Ами под нормално хранене разбирам.. не знам може би, че никога не съм гладен и не изпитвам глад. Трявба да се тъпча ли..

ПИ

23.10.09
19:11

казано от Phobia на 23.10.09, 18:46:

Ами под нормално хранене разбирам.. не знам може би, че никога не съм гладен и не изпитвам глад. Трявба да се тъпча ли..

Кажи кво ядеш?

23.10.09
20:22

казано от Phobia на 23.10.09, 18:46:

Не е нужно да се тъпчеш, а да ядеш 5-6 пъти на ден през 3 часа някъде. Всяко ядене да съдържа по ок. 30 грама белтъчини. Т.е. избирай богати на белтъчини храни: яйца, меса, риба, извара, млека.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1