23.10.09
20:24
Здравейте! Пред следната дилема съм. Мога да тренирам едва 3 дни поради натовареното ежедневие. Те са Събота Понеделник и Сряда . В момента тренирам така
Събота ръце
Понеделник Гръб с крака(не ме питайте защо така съм преценил и точно гърба и краката ми се развиват най-добре!)
Сряда Гърди с рамо
Та като правя ръце събота, неделя сутринта ме хваща треска доста често. Тази треска не се маха до понеделник, а поне до вторник. Не мога да разбера по този начин не мога да тренирам понеделник гърба/гърдите, щом имам м. треска на бицепс/трицепс?
мерси за разбирането
Щом имаш чувствителност е добре да пропуснеш/изместиш тренировката в понеделник...
23.10.09
20:59
Прави събота гърди с рамо, вторник гръб с крака, сряда ръце, така мисля че ще е по добре.
Личното ми мнение по въпроса е , че ако наистина си толкова зле с времето и трябва така да си гъчкаш тренировките , най-добре би било да правиш тренировки за цялото тяло .
Ако много държиш на сплит, предлагам съботата да правиш гърди + предно рамо, понеделника гръб + клек (само) + задно рамо (1 упражнение) и в сряда - ръцете.
Мнението беше редактирано от EvilOgre на 24.10.09 04:30.
24.10.09
11:37
Лично моето мнение е да тренираш гърдите с трицпса, бицепса с рамото и щом искаш,тренирай си гърба с краката.