Дайте съвет за няква кръгова програма ?

22.10.09
11:54

Никога не сам правил кръгове до сега и ми се иска да пробвам 1,2 месеца да видя какъв ще е резултата...

22.10.09
13:43

Тоест до сега си тренирал сплит? Изобщо тренирал ли си или сега ти е първи път?

Мнението беше редактирано от fqls на 22.10.09 13:43.

22.10.09
18:55

тренирал съм да .. от година и нещо тренирам. тва сплит незнам кво е ? за кръгове съм чувал по една серия от всички мускулни групи примерно 3 кръга .. ?

23.10.09
15:06

Щом вече си тренирал толкова много, кръгова не ти трябва.

казано от fqls на 23.10.09, 15:06:

Щом вече си тренирал толкова много, кръгова не ти трябва.

Не съм съгласен.На всякакво ниво можеш да правиш кръгова тренировка, зависи точно каква и как е изпълнена.

23.10.09
21:53

Как да не трябва бе човек не може постоянно да се стой на една програма ... в стария ми фитнес където тренирах доста хора правеха кръгове ... обаче сега съм в София и не мога да ги питам точно какви упражнения да правя ... долу горе имам представа ама затова питам тук някой да даде някой съвет? И как е по добре в един кръг да се смесват всички мусклули ... а не да се разделят примерно първо гърди после гръб бицепс трицепс

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1