24.10.09
12:06
Здравейте,
преди няколко минути пуснахме обновен вид и структура на потребителските профили. Новите адреси са следните:
Стар: http://www.bb-team.org/forums/member/{id}/
Нов: http://www.bb-team.org/user/{id}/
Има автоматична препратка, за да няма излишни главоболия. Може да поставите потребителските си имена в Twitter и Facebook също така. Колкото по-пълен профил, толкова по-добър изглед!
Ако желаете да виждате още нещо на тази страница за съответен потребител, споделете! :)
Като всяко ново нещо, още не мога да му свикна :) . Може ли ‘Профил’ и ‘Мерки и постижения’ да се оформят като табличка.
В момента всичко е слято, без интервал и изглежда неподредено.
24.10.09
14:44
казано от Мария Никифорова на 24.10.09, 12:26:
В момента всичко е слято, без интервал и изглежда неподредено.
x1
Ама нали все още работите по профилите и няма да ги оставите в тоя вид, в който са в момента.
Преди изглеждаха много по-добре и подредени. В момента - пълен хаус.
24.10.09
18:41
На мен ми харесва, прилича по скоро на някаква фитнес биографична справка отколкото на профил.
Иначе Митак определено трябва да се пипне още малко, интервалите наистина липсват, а в мненията които се показват отдолу се виждат скриптовете за, удебелен, оцветен или уголемен текст, което е малко объркващо окото.
24.10.09
19:55
Целта на тази тема е точно такава - да представим работен вариант, съберем мнения и подобрим профилите. Останах малко учуден, защото листването на въпросните данни не се отличава от това преди, но може би обновяването даде повод да за размисъл, дали това е оптималният начин.
25.10.09
09:17
Вече профилите изглеждат супер! :)
25.10.09
09:55
Изчезнал е часът на последното посещение на потребителя :)
25.10.09
10:01
казано от Иван Шишманов на 25.10.09, 09:55:
Изчезнал е часът на последното посещение на потребителя :)
Важен ли е? :-)
25.10.09
10:06
Незнам дали е важно, просто отбелязвам, че е изчезнало.
Предполагам е нормално, когато си свикнал с някаква екстра, изведнъж когато изчезне, да ти липсва.
Виждаш последните постове на потребителите, струва ми се че това решава проблема с липсващата екстра. :)
Хм, при мене все още всичко е слято.
И освен това броят на коментарите в профила е с няколко по-малко от реалните, които са във форума под аватара на потребителя.
25.10.09
16:20
казано от С7АЛК3Р на 25.10.09, 11:50:
Виждаш последните постове на потребителите, струва ми се че това решава проблема с липсващата екстра. :)
Ами да виждаш в колко часа някой е влазъл във форума, и кога е писал, са съвсем различни неща.
Как да блокирам потребители? Как да видя всички постове от потребители, не просто последните им?
Преди си бяха по-добре, подредени, с повече екстри :smirk: .
Може ли да се върне старият облик, или тоя си остава?!
Мнението беше редактирано от maria на 27.10.09 08:14.
Не пречи облика, напротив. Обичам разнообразието, но да ги има и старите функции, които споменах вече. Дори да ги има, аз индианеца не ги намирам.
27.10.09
18:47
Взимаме поместените тук коментари под внимание и ще разширим още профилите. Ще се радваме, разбира се, ако се споделят още гледни точки.
28.10.09
08:06
В профилите данните излизат така:
ВисочинаХХХ см
Визуално по-добре е да се сложат 2 точки и интервал:
Височина: ХХХ см
казано от Мария Никифорова на 28.10.09, 07:39:
Профилите изглеждат страхотно :) .
х2
29.10.09
20:16
Хм така виждам последните няколко мнения на потребителите, а не всички които е публикувал във форума
31.10.09
21:04
Такаа и аз да кажа какво липсва. Няма дневник на потребителя в профила. Иначе всичко е супер! :)
01.11.09
11:04
казано от p17bull на 31.10.09, 21:04:
Такаа и аз да кажа какво липсва. Няма дневник на потребителя в профила. Иначе всичко е супер! :)
Е,това също може да се направи с една таблица ама трябва да се запитаме дали има смисъл! ;)
А пък и по мнението ти се подразбира все едно,че искаш автоматично да се отбелязва този дневник..
Според мен не е чак толкова важно това,макар,че идеята си я бива! ;)
02.11.09
14:11
В акаунт настройките си копираш линка към дневника, има си определено поленце за това, след което ще ти излезне в профила :)
02.11.09
15:11
veronique, благодаря за асистенцията. :)
казано от Димитър Михайлов на 02.11.09, 15:11:
veronique, благодаря за асистенцията. :)
Здрасти, Митко!
Не е толкова важно,но в профила си бях сложил едно мое стихче... сега излиза без пренасянето на нов ред, т.е. всичко е едно изречение, на един ред. Възможно ли е да се оправи?
02.11.09
16:05
Да, ще го оправим, макар да се стараем биографията да е представена по-накратко (за сметка на варианта й по-долу), за да не измества останалите таблици.
Имам въпрос, относно коментарите на снимките в профилите. Възможно ли е да избира ме дали желаем такива в профила или не?
Въпроса ми е провокиран от доста не приятен коментар, който седи под снимката ми. Нямам нищо против изказването на личното мнение било то положително или отрицателно, но не и в профила, където всеки сам решава как да се представи.
казано от buhtata на 07.11.09, 19:39:
Имам въпрос, относно коментарите на снимките в профилите. Възможно ли е да избира ме дали желаем такива в профила или не?
Въпроса ми е провокиран от доста не приятен коментар, който седи под снимката ми. Нямам нищо против изказването на личното мнение било то положително или отрицателно, но не и в профила, където всеки сам решава как да се представи.
Хубаво е да отговориш на коментара, че все пак това е в стегнато положение, съответно в релакс се вижда само красиво загатваща мускулатура. Вероятно си комплексирала автора. ;)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 07.11.09 21:12.
08.11.09
07:21
Бухта, тези коментари излизат само под дадена снимка, не в профила (или съм разбрал грешно кое визираше). Питаш за опция, дали да са позволени коментарите след качена от теб снимка ли?
08.11.09
10:22
Извинявам се, че се намесвам.
Мисля че точно това е имала в предвид - за коментари под самата снимка.
Моето предложение е, ако не може да се направи опция потребителя дали желае да му пишат коментари или не, да се измисли вариант потребителят да има правото да трие коментарите под снимките си, когато прецени.
Бухтата - наистина няма лошо в искреното мнение, но не и поднесено по такъв тон в случая. Подкрепям те.
Питаш за опция, дали да са позволени коментарите след качена от теб снимка ли?
Да.
Мисля, че мястото на коментарите е в дневниците, на ЛС, в темата “Коментари към вашите снимки”.
08.11.09
11:08
казано от veronique на 08.11.09, 10:22:
...да се измисли вариант потребителят да има правото да трие коментарите под снимките си, когато прецени...
Това е по-разумно. Абсолютното изключване на коментарите е доста крайна мярка и ще попречи на някой, който иска да покаже нещо нагледно и желае съвет/коментар. Ако всеки потребител има опция да трие коментарите, които са му неприятни или нежелани по някаква причина, ще бъде много по-добре. Разбира се, нямам представа дали има подобна функционалност в този форум (чисто софтуерно).
Не, аз не искам да се махнат, а да има възвожност всеки потребител да реши дали иска да има такива в профила или не.
08.11.09
11:12
казано от buhtata на 08.11.09, 11:11:
Не, аз не искам да се махнат, а да има възвожност всеки потребител да реши дали иска да има такива в профила или не.
Именно де:
казано от Кольо Пияндето на 08.11.09, 11:08:
Ако всеки потребител има опция да трие коментарите, които са му неприятни или нежелани по някаква причина, ще бъде много по-добре.
Причината - не всеки знае как да изрази мнението си по подходящ начин.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.11.09 11:17.
08.11.09
12:45
Ще дадем пълни права на потребителите над профилите си по малко по-различен начин, иначе междувременно ще добавим опция за репортуване на коментар, ако “домакинът” (авторът на снимката) желае да се махне.