Ges_mitev (Green Bulge + white flood+glutamine)

Темата е заключена.
Прескочи до:

24.10.09
17:38

Здрасти и от мен.Реших и аз да си направя дневник, не за да се фукам с резултатите си , а за да следя развитието си.
Няма да описсвам начина си на хранене поради простата причина ,че на доста хора ще им се стори “смешен”
Изминали са 26дни от както започнах да приемам CL:White flood,green mag. , purple wraath;Whey protein (MUSCLETECH),+ vitamini.
Ще се старая всеки ден да си водя записки,макар и да нямам излишно време.
Цел:Покачване на чиста ММ.
Имам страшно бърз метаболизъм,КГ качвам доста трудно,но качествено.Ще поставя снимки ПРЕДИ/СЛЕД.

Темата беше редактирана от ges4o на 29.03.10 15:58.

24.10.09
17:54

Аз пък си мисля, че е по- добре да описваш храната и тренировките именно защото с т.н. “смешни” режими ще имаш страхотни резултати. Лично за мен би било много интересно да ги описваш. Успех.

24.10.09
19:19

Много си противоречиш с това, че пускаш дневника, уж само заради себе си, та да си следиш развитието, след което заявявайки , че няма да описваш храната, заради другите ?!?! WTF ?!?!? Та ти как ще си следиш развитието без храна
Айде, успехче!

24.10.09
19:30

Според мен не описва храната, защото е “предписана” от Белчо, демек да не разкрива тайните на “продукта” Мускулна маса с GH :)

@ges4o - ние тук в bb team не правим дневници , за да се “фукаме” с резултати, както ти се изразяваш.Дневниците са за да си следиш прогреса, да описваш хранене и тренировки и когато виждаш, че има прогрес или регрес - връщаш назад страниците и откриваш в какво се крие проблема ти.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 24.10.09 19:31.

казано от Aleksandar Marinov на 24.10.09, 19:30:

Според мен не описва храната, защото е “предписана” от Белчо, демек да не разкрива тайните на “продукта” Мускулна маса с GH :)

И на мен ми мина през ума тази работа, но то самия продукт предполагам включва и специфична тренировка, и ако и тя е секретна и е под защита на закона за интелтектуална собственост на Белчо, би следвало и тя да не се описва. И тогава това нямя да е никакъв дневник .
Иначе ще е интересно да следим развитието на човек готвещ се чрез подобен продукт.

BU

24.10.09
19:57

Хаха,да,той Белчо дава идентични тренировки и хранене на всеки. :)

Спокойно,според мен какъвто и да е “продукта”,той се изготвя поне в някаква степен индивидуално за клиента,не мисля че Белчо ще бъде ощетен от този дневник.

24.10.09
20:05

Според мен дори и да е така, това е един вид реклама на продукта на Белчо и доколко той е сполучлив. Ако момчето има много добри резултати защо това да не бъде причина някой да закупи продукта?

24.10.09
20:43

май ще е по добре да направя само ревю като се замисля :).Ясно е ще има само критики по мой адрес ,а също така и по адрес на Белчо.Мерси

24.10.09
23:35

Също така изпълнявайки го ще изчистиш едновременно излишни мазнини(ако имаш)...

ГН

25.10.09
07:53

казано от ges4o на 24.10.09, 20:43:

май ще е по добре да направя само ревю като се замисля :).Ясно е ще има само критики по мой адрес ,а също така и по адрес на Белчо.Мерси

Не не, по твой адрес няма! Но “продукта”, който е несъмнено много “продуктивен” и е нещо иновативно, несъществуващо до момента на планетата земя, е толкова секретен в идеята та си за секретирара растежни секрети, че дори само написването на името му вече е проблем с Треньора. Не описвай храната си, туку-виж те осъдил!

25.10.09
09:41

Георги Николаев,аз не мога да разбера защо с такава ирония говориш по адрес на Белчо Христов?След като не следиш от близо нещата свързани с него?След като дори и на малкия му пръст не можеш да стъпиш?Еми имай си 50-60 см ръка ако ще и с 40 % bf…Защо ти не създаде мускулна маса с РХ?И да го прилагаш над голяма бройка клиенти и подчертавам да работи при всички тях...
Отговора е много прост,защото нямаш нужните знания и практика.
Това не е обикновенна програмка качена в интернет или списание “Мускули и фитнес”,а продукт,за който колегата е заплатил сума X и в този ред на мисли,мисля,че не е редно да четем какво пише там каквато и да е идеята на режима.Може би голямото самочувствие идва от това,че си мислиш,че от наденици и кремвирши качваш чисто.Може би по-добре от Белчо знаеш как да секретираш повече РХ...сигурно веднага ще направиш справка с библията Т-нашион...Защо всеки не си гледа неговите си наденици,в неговата чиния.
Б.Х. е един от най-добрите в професията в България,ние можеш само да се учим от такива хора.На пръсти се броят хората като него в БГ.Доказателство е за това визията,ние няма какво да говорим.Той може да е 80 кг,ти 90 и ръка 50,само че си на светлинни години и да тичаш срещу него не можеш да го стигнеш.Щом го критикуваш,значи би трябвало да си нещо повече,което не е така...Или може би хвалбите на хайка начинаещи в дневника са те изтреляли в облаците.
Предлагам модераторите да затворят дневника.

Мнението беше редактирано от Финдо на 25.10.09 09:42.

25.10.09
12:17

Г-н Пазарджик ,Изинете.Забравих ,тук няма място за други дневници освен твоя.Ти кво си мислиш е ,че като 3 човека ти вярват ,че с кренвирши и наденици си направил тия ръце всички ти вярват ли ? Фани се за ушите и се одари в масата!!! бб

25.10.09
12:49

В интерес на истината, защо всички говорят с ирония към Белчо?Айде, успех с дневника и не пиши храната щом не искаш.

25.10.09
13:27

казано от ges4o на 25.10.09, 12:17:

Фани се за ушите и се одари в масата!!! бб

нема такава простотия :lol:

25.10.09
13:32

За мене ще е много интересно как ще постигнеш целите си, както и на многохора тука. Затова предлагам да започнеш да описваш тренировките и храненията както се прави във всички дневници.
Давай с мерките, снимките и така. Никой не иска бръщолеви във дневника, така, че е време да започнеш да пишеш ;)

Мнението беше редактирано от Ivan Boichev на 25.10.09 13:35.

25.10.09
13:32

Да бе, Емо, Ама сещаш ли се, че така целия труд на Белчо ще отиде по дяволите и всичките средства, които е вложил.Ако си навит, плащаш си.Те тава е то.

казано от alabalaa на 25.10.09, 12:49:

В интерес на истината, защо всички говорят с ирония към Белчо?

Аз ще ти кажа, една вероятна причина, като влезеш в блога му, и почнеш да четеш, имаш усещането, че си попаднал на блога на човек притежаващ всички положителни качества на Батман, Супермен и Бойко Борисов. Не виждам причина ако Белчо говори с ирония за хора от ББ-теам, а той го прави, хора от бб-теам да не говорят с ирония за него. Просто ти описвам една от многото възможни причини, Белчо има много приятели както и много неприятели което е нормално.

В крайна сметка ges4o да се консултира с него и да разбере доколко е възможно да има дневник тук, дотогава само ще гадае и предполага.
И в този дневник има вече доста мнения, много от които са малко докоснати да самия, дневник, тоест повечето са си чист спам.

25.10.09
15:34

Абе аз да ви кажа .. ако аз взимам въпросния стак на контролед лабс и се храня като иван бойчев примерно ...съчетано с това че познавам тялото си достатъчно добре и не съм съвсем начинаещ .. също ще имам впечатляващи резултати за кратко време гарантирам ви го :) до автора .. не е нужно да лъжеш .. за храната щяли сме да ти се смеем .. кажи си не мога да описвам храната или поне дай базови данни за това което горе долу ядеш на ден ..

25.10.09
16:21

Ден 1   Ден 14
Тегло в кг  63.5   64
Шия  35.5   37.5
Гръден кош105   108
Мишница  34   34.5
Предмишница30   30
Талия  72   74
Ханш  88   90
Бедро  51   53
Прасец  35   36

25.10.09
16:26

храна днес:
Протеин :270гр
Въглехидрати:350
Мазнини:49
Днес нямах тренировка!
Две дози протеин,2бр витамини ,доза GM в 5 4аса + Доза WF.
След малко отивам на парна баня(малко релакс)

25.10.09
16:31

имайте впредвид ,че са минали 28дни от започването на програмата.Утре ще постна резултатите до мемента.

25.10.09
16:45

казано от ges4o на 25.10.09, 16:21:

Ден 1   Ден 14
Тегло в кг  63.5   64
Шия  35.5   37.5
Гръден кош105   108
Мишница  34   34.5
Предмишница30   30
Талия  72   74
Ханш  88   90
Бедро  51   53
Прасец  35   36

3 санта за две седмици? На гръдния кош? Брей... Бреееей... На едно и също място ли го мериш?

25.10.09
16:47

4 седмици*

BU

25.10.09
17:27

Е ден 1-ви и ден 14-ти пише,какви 4 седмици. :)

25.10.09
17:29

това място не го меря сам.може и да има малка грешка утре ще се види при измерването.Ти сам можеш ли да си измериш гръдната обиколка?

25.10.09
17:30

също така да подчертая миналата година бях достигнъл 70кг и доста добри резултати.Това също е в + за развитието ми в момента(Мускулите имат памет) !!!

25.10.09
17:37

Едно е гръдна обиколка, друго е гръден кош. Гръдната обиколка мога да си я измеря сам, гръдния кош - също, както и раменния пояс. Не виждам трудното къде е. Вече гръбна обиколка (разперени гръбни мускули) не може да се измери току-така когато си сам.

25.10.09
18:24

Мерките и при двете измервания са в студено състояние ? Това нарастване в обиколките не, че не е възможно да стане за 2 седмици, но изглежда доста странно за промяна със само 0.5кг. в теглото...

Освен това 270гр. протеин са прекалено много за твоите килограми, освен ако не взимаш стероиди.

25.10.09
19:42

Мнения за хранителният ми режим не искам.Не всеки ден храната ми съсдържа тези количества протеин!!!
Целта ми не е покачване на килограми а на ММ.Даже и размерите не са ключов фактор.
Свалил съм мазнини и съм качил мускули,това е най-важното!!!

25.10.09
20:14

много са ми смешни хора,които дават акъли на момчето как да се храни..има си програма,зад него седи много по знаещ човек .

казано от ilko на 25.10.09, 20:14:

много са ми смешни хора,които дават акъли на момчето как да се храни..има си програма,зад него седи много по знаещ човек .

Най-накрая някой да го каже.. :)

25.10.09
20:16

Мери си приказките ! Първо предупреждение !
ASTOR

Мнението беше редактирано от ASTOR на 25.10.09 21:20.

25.10.09
20:20

тая талия мишките ли са я яли  72 ,

<шок>

.

казано от Thrashmetal на 25.10.09, 20:16:

Щото ти си путка и сам не можеш да го кажеш? Има си реална и основателна причина за всичко, което другите писаха до момента, ама кой да зачете. Кой да вникне.

Ти пък и ти си мери приказките беее..Много добре знам за какво става на въпрос и просто не искам да се намесвам,а ви се смея на акълите..

25.10.09
20:23

Много хора знаят за какво иде реч, то си го пише.

казано от Thrashmetal на 25.10.09, 20:23:

Много хора знаят за какво иде реч, то си го пише.

Пак не можеш да разбереш,но не се и очудвам.. :)

26.10.09
05:13

тая талия и да умреш от глад неможеш да я направиш.

26.10.09
10:49

хубав дневник стана..

26.10.09
13:03

казано от ges4o на 26.10.09, 05:13:

тая талия и да умреш от глад неможеш да я направиш.

Сега ако кажеш, че си над 1,80м. с тази талия ще ме впечатлиш.
Ти по добре гледай пропорциите.
И последно, ако не искаш да ти затвориат дневника вземи се малк в ръце и започвай да описваш всичко.

26.10.09
16:06

1.76см, нисък съм.Талията ми е малка , но като се наям обаче(което е през повечето време)стомахът ми много се издува.Явно е много малък.
Днес пак без тренировка.Храна:
Протеин :250гр
Въглехидрати:330
Мазнини:40

Мнението беше редактирано от ges4o на 26.10.09 16:07.

26.10.09
18:02

доза протеин,доза WF + GM .Това  е засега

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1