Кажете какво мислите

25.10.09
11:11

Не съм се занимавал с такъв тип тренировки преди и не съм много наясно, затова моля ви кажете ми дали със следната програма ще кача мускулна маса:

1 ден: Гърди , Бицепс , кардио (10-11 мин)
        Лег - 4х6
        Полулег - 4х6
        Флайс - 4х6
        Концентрично - 4х6
        Бицепсово сгъване с лост - 4х6
        Концентрично - 4х6
        кардио

2 ден: коремни преси - 3х20
                        3х20
                        3х20

3 ден: Трицепс, Гръб, кардио (10-11 мин)
        Бутане на лост с тесен хват 4х6
        Френско - 4х6
        Кикбек - 4х6
        Гребане с щанга - 4х6
        Мъртва тяга - 4х6
        Гребане с дъмпели - 4х6
        кардио

4 ден: коремни преси -  3х20
                        3х20
                        3х20

5 ден: Рамо, Предмишница, Врат
        Раменна преса пред гърди с лост - 4х6
        Вертолет - 4х6
        Раменна преса пред гърди с дъмпели - 4х6
        врата го правя последен, не с тежести, правя борцови мостове 3 серии по 30 повторения

Нямам възможност да ходя на зала, тренирам вкъщи, имам лежанка, два дъмпела и боксова круша ; )  Искам да кача мускулна маса , програмата ми я  каза един познат аз малко я префасонирах, защото нямаше как да правя някои упражнения. Крака не правя умишлено. Моля ви дайте ми някакви съвети

25.10.09
15:39

1. За бицепс 2 оражнения са достатъчни. А и не разбирам защо концентричното присъства 2 пъти. кардиото можеш да го удължиш на 20-ина минутки преспокойно.
2. Прави първо гръб и после към по-малката МГ - трицепса.
3. В деня за рамо не присъства упражнението разтваряне встрани за средните глави. Принципно ти трябва по 1 упражнение за предно, средно и задно рамо. Примерно - раменни преси с дъмбели, разтваряне встрани и после разтваряне от наклон за задно рамо. Сериите може да са по 3 на упражнение.

Аз нямам време да ходя до фитнес зала и също тренирам вкъщи. Тренирам не по-зле от на зала. Но принципно е хубаво веднъж на месец да се извъртят всички МГ и във фитнеса на скрипци, машини.

П.П. не видях клекове в програмата ти. Но като цяло добре си подбрал упражненията.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.10.09 15:40.

26.10.09
08:46

Защо за бицепса са достатъчни само 2 упражнения :?  а иначе крака не правя умишлено, имам малко проблеми с колената а и са ми достатъчно здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1