Ще има ли ефект?

29.10.09
20:19

Здравейте на 18 години съм,175см,61-65кг.От съвсем скоро почнах да се занимавам с тренировки(в домашни условия)
Имам щанга около 25кг и 1дъмбел 3 или 4 кг е.През ден провеждам следната тренировка:
За бицепс-3х15 от прав стоеж(днеска правих 3х20 чувствах се силен :Д)
За рамо-3х15 от прав стоеж с обратен захват тесен и тегля нагоре.
За гърди-3х15 от седналo положение.
Лицеви опори 3х20/30
Набирания-3х10
Трицепс-3х15(с дъмбела)
Трапец-3х10 с щангата и може би ми е тежичка и днеска нещо ми препука гърба
Та с тия упражнение с постоянство дали ще има видим ефект.

Темата беше редактирана от Koceto на 29.10.09 20:24.

Ха НЕ!Ако има ще е минимален..Но трябва и ядене освен “трениране” :) По-добре отиди в някоя зала,там ще се чувстваш мн по-добре.. ;)

Как правиш за гърди от седнало положение, като нямаш пек-дек или машина за кофички?
С постоянство ще имаш ефект и ще може да правиш повече повторения, отколкото в началото, но ти под ‘ефект’ май разбираш друго...

29.10.09
20:43

Ефект ще има въпроса е до колко ще те удовлетворява.Тренирането в домашни условия не е гаранция за неуспех просто трябва да се съобразяваш с липсата на оборудване,което ти намаля избора от упражнения.Така,че добави една лежанка и още кила на щангата към уравнението и мисля,че може да си избараш прилична тренировчица,а и правилна техника.

29.10.09
21:11

Благодаря за отговорите.То ефект като се замисля си е нормално да има,дори минимален.Ще си блъскам у дома.Няма какво да губя,ако не за друго то поне за личен тонус да си се чувствам добре.

Мнението беше редактирано от Koceto на 29.10.09 21:12.

30.10.09
09:10

казано от Oranje на 29.10.09, 20:42:

Как правиш за гърди от седнало положение, като нямаш пек-дек или машина за кофички?
С постоянство ще имаш ефект и ще може да правиш повече повторения, отколкото в началото, но ти под ‘ефект’ май разбираш друго...

И аз точно това се зачудих точно преди да видя какво си написал за гърдите.

Към автора:Това упражнение което си написал аз си го представям като упражнения за трапец.
За рамо прави преси със щангата,разтваряне в страни с дъмбелите и от наклон за задно рамо(с тези кг на дъмбелите преси няма голям смисал с тях).
Ако си намериш дъмбели със смеяени тежести,ще можеш да правиш доста по разнообразни и натоварващи упражнения,тези скоро ще ти служат само за загрявка.

АКо имаш желание,какво ти пречи да отидеш в най-близката зала.Финанси,Срам,Време?

30.10.09
09:54

Имам един приятел дето неможе да си позволи карта за фитнес, има две гирички в тях и като го гледам къв релеф
е вкарал тоя човек и как е заформен направо му завиждам :)
Ако си тренираш съвестно и знаеш как да си подбираш упражненията - ще има ефект ;)
Винаги има, при сериозно трениране !
Нооо има и нещо друго - гена ... на някой им се отдава релефа, на други масата просто трябва сериозни тренировки ...

30.10.09
14:50

Купи си по-сериозни тежести, иначе само можеш да поддържаш добър тонус.

01.11.09
18:18

сложи и скачане на въже и ще си бомба.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1