01.02.05
16:19
ами на 14 години съм 2 седмици одя на фитнес и искам повечето маса която качвам да се качва на ръцете как е по хубаво за да кача маса на ръцете колко серии с по колко повторения и с какво тейести/по леко или по тежко/? :( :(
Най-добрият вариант е да поработиш за маса по цялото тяло поне 6 месеца. И след това да мислиш за ръцете.
Както каза Мартин вземи си тренировка за цялото тяло те се товарят и при другите упражнения но да тренираш само ръце е неестетично
19.02.05
19:01
Модернирано от head_hunter http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=41237#41237
И двамата сте адски прави:)) Трябва да наблегнеш на по-базовите упражнения. Щом си на 14, костите ти още не са придобили нужната здравина. Според мен стой далеч от щангите. Създай подготовка на мускулите си, и тогава можеш да пипнеш тежестите. Ако наистина бицепсите ти изостават - дай им предимство. Тренирай ги първи. Това е приятел.
Това е четвърта забележка от страна на
екипа на бб-тийм! Не успя ли да разбереш
да ПИШЕШ НА КИРИЛИЦА!
Приятел хубаво мнение но защо пишеш на латиница в българия сме създаваш само главоболия на модераторите да ти превеждат темите засрами се ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ
20.02.05
09:56
не смятам да има проблем начинаещ да “ходи на щангите”,просто да не бърза с килограмите и няма да има проблем,все пак-”вдигане от лег” нима не е добро базово упражнение.
Абе... то и аз съм един младок/18 съм/ ама чесно да ви/ти кажа... 14 години наистина е малка възраст за фитнес, по мое мнение. ПРави си кормни пресички, малко успоредки, лостове, бягане... такива неща. Маса на ръцете... преудолей го тоя комплекс. Радвай се че си слаб, щото можеше и да си 1,70- 90 кг има ги такива не на 14, ми направо на 13 години съм виждал... егати разпаднатите типове.
/това ме навежда мисълта да питам майките им за рецепти за МАСААА :lol: :wink: /