05.11.09
18:29
15 годишен съм ,52.8 кг тежа .Ходя на зала активно 2 седмици.Като преди това съм ходил на лостове,и лека атлетика малко тренирах.Трябва ли да пазя хранителен режим за да кача мускулна маса.
Най-добре е да потърсиш съвет от някой професионалист, ако искаш да постигнеш добри резултати, защото тези, които дават съвети и не разбират много много са доста. Аз загубих доста време докато намеря верния път към постигането на такак желания резултат. Най-важно е да не претренираш и да се храниш правилно + пълноценна почивка и резултата ще е налице.
05.11.09
20:58
казано от na4inae6ta ma6ina на 05.11.09, 18:29:
15 годишен съм ,52.8 кг тежа .Ходя на зала активно 2 седмици.Като преди това съм ходил на лостове,и лека атлетика малко тренирах.Трябва ли да пазя хранителен режим за да кача мускулна маса.
Пробвай с http://www.bb-team.org/workout/1291/ ;-)
никои не би ти направил програма ей така...хората дават пари за тея работи!!! може да пробваш да си направиш сам една и да я постнеш в форума и много хора биха ти помогнали да я усъвършенстваш.
06.11.09
14:24
казано от Thrashmetal на 05.11.09, 18:32:
5 леа и ти правя програма за чудо и приказ.
хаха, как се ебава с момчето :lol:
Е що да се ебава, даже евтино му взима. Аз не знам някой професионалист да прави програми за по-малко от 20 лева :)
06.11.09
17:21
на мен за схемата с тренировки на Иван Абаджиев ми искаха 100 лева ;(
08.11.09
22:06
5 Лева за програма хахаха и какъв ще стане билдер нали?Thrushmetal можеш ли за релеф да ми направиш програма ?Към момчето:Обърни се към някой ,който наистина разбира.Не се доверявай даже на самозвани инструктори,който като ги видиш как изглеждат и смешно да ти стане :D Потърси някой културист!
Хм, зависи. Аз културист бих търсил за съвет, само ако искам да ми направи цикъл с химия. За тренировки - едва ли.
09.11.09
09:21
Въпрос на избор,друг е въпроса какво ще постигнеш ;)Всеки от залата,ще направи програма,но която е работила някога за него.Културистите колкото и да са оплювани,че разбират само от стероиди и не са чували за CLA Или за ПТСП,те знаят принципите за качване и сваляне ;)Не се заяждам,но според мен колегата с програма за 5 лева,за мен е от типа’‘Глей колко ми е ръката и колко прая на лежанка’‘,а за брахиалис,хармония...остави ;)
Мнението беше редактирано от Brute на 09.11.09 09:27.