03.11.09
22:53
Искам да се обърна към всички, които тренират от дълго време, които са започнали преди години. Нека всеки, който иска, да сподели как е започнал да тренира, условията в които е тренирал, добавките,които е приемал(ако въобще е имало такива), тренировъчната програма, която е следвал и въобще всичко което иска да сподели с по-младите си “колеги по хоби(или професия)”.Нека “по-младите” разберат как се е тренирало преди.
Ще помоля модераторите да сложат тази тема където сметнат за добре.Пуснах я тук, защото не знаех къде е най- подходящото място.
Споделяйте наволя! :-)
Темата беше редактирана от nomad232 на 03.11.09 22:54.
04.11.09
11:43
Абе човеко като гледам май няма много желаещи да се включат в темата ;-P Май повечето тренират отскоро и ня,ат много спомени. хахахахахахахаха.Иначе темата е интересна.Поздрави за което. :-)
Е какво толкова интересно? И навремето си (преди 10-15 години) беше същото като сега. Евентуално трябваше да отида в съседния квартал за да намеря хубава зала, а сега ми е на няколко стотин метра от вкъщи. За добавките не знам, все ми е тая.
А, и сега имам повече пари за храна. А как съм започнал и по какви програми съм тренирал го пише в дневника ми.
Започнах като стара пушка - както си знам. Без добавки, без режими (дори без каквато и да е промяна в храненето), без програми, без клек и тяга. Едва след първите няколко месеца започнах да търся информация, защото едва тогава осъзнах колко ми харесва тренирането. Рекох си, че “като не мога без да тренирам, дай поне да го правя като хората”. В последствие започнаха да се появяват целите, а в началото беше само тръпката.
п.п. От както тренирам съм по-суетен, от колкото бях преди да започна.
Е то аз съм още младичък, но и преди, и сега - нещата са едни и същи, тренирам в най-близката до вкъщи зала, а при добавките почти никаква промяна нямам във вижданията - почти никакви.
07.11.09
17:54
Ха,че то сега има по-малко условия. :)