08.11.09
12:21
Здравейте ,нуждая се от малко помощ.Отслабнах драстично в резултат на диета с приблизително 50 кг.Висок съм 190 см.и в момента тежа 90кг.Започнах фитнес тренировки ,спазвам строг хранителен режим .
Успях да запазя теглото си константно ,развих бицепс и трицепс ,но другите мускулни групи се развиват доста слабо.Желанието ми е да оформя хармонично тяло ,с релеф без да покачвам телесното си тегло .Преди време говорих с инструктор ,който ми обясни ,че е възможно да постигна този ефект .Ето и тренировъчната ми програма http://www.bb-team.org/workout/1291/ .За мен е важно да запазя теглото си не желая да качвам килограми ,а само релефно тяло.
На първо място няма да се притесняваш че ще отслабнеш до колкото разбирм . Прави кардио 2-3 седмично . Упражненията не ги прави с максимум тежест а например с 70% това което можеш да вдигнеш 12 пъти го вдигай 20тина пъти . С постоянство и пот можеш да постигнеш чудеса .
08.11.09
21:42
А какъв е този строг режим,да не е някой “манекенски”?Не искаш ли поне по-слабите групи да развиеш :) ?
Мнението беше редактирано от Претренирвам на 08.11.09 21:46.
казано от drebniq на 08.11.09, 15:32:
На първо място няма да се притесняваш че ще отслабнеш до колкото разбирм . Прави кардио 2-3 седмично . Упражненията не ги прави с максимум тежест а например с 70% това което можеш да вдигнеш 12 пъти го вдигай 20тина пъти . С постоянство и пот можеш да постигнеш чудеса .
А това което можеш да вдигнеш 20 пъти го вдигни 50.
А помисли как се вдига някаква тежест,която ти по силите за 12 повторения да направиш серия с 20 ?