Търся съвет!

08.11.09
12:21

Здравейте ,нуждая се от малко помощ.Отслабнах драстично в резултат на диета с приблизително 50 кг.Висок съм 190 см.и в момента тежа 90кг.Започнах фитнес тренировки ,спазвам строг  хранителен режим .
        Успях да запазя теглото си константно ,развих бицепс и трицепс ,но другите мускулни групи се развиват доста слабо.Желанието ми е да оформя хармонично тяло ,с релеф без да покачвам телесното си тегло .Преди време говорих с  инструктор ,който ми обясни ,че е възможно да постигна този ефект .Ето и тренировъчната ми програма http://www.bb-team.org/workout/1291/ .За мен е важно да запазя теглото си не желая да качвам килограми ,а само релефно тяло.

08.11.09
15:32

На първо място няма да се притесняваш че ще отслабнеш до колкото разбирм . Прави кардио 2-3 седмично . Упражненията не ги прави с максимум тежест а например с 70% това което можеш да вдигнеш 12 пъти го вдигай 20тина пъти . С постоянство и пот можеш да постигнеш чудеса .

08.11.09
21:42

А какъв е този строг режим,да не е някой “манекенски”?Не искаш ли поне по-слабите групи да развиеш :) ?

Мнението беше редактирано от Претренирвам на 08.11.09 21:46.

08.11.09
22:14

казано от drebniq на 08.11.09, 15:32:

На първо място няма да се притесняваш че ще отслабнеш до колкото разбирм . Прави кардио 2-3 седмично . Упражненията не ги прави с максимум тежест а например с 70% това което можеш да вдигнеш 12 пъти го вдигай 20тина пъти . С постоянство и пот можеш да постигнеш чудеса .

А това което можеш да вдигнеш 20 пъти го вдигни 50.
А помисли как се вдига някаква тежест,която ти по силите за 12 повторения да направиш серия с 20 ?

09.11.09
12:46

Отново подчертавам ,че не желая да повишавам телесното си тегло.И имам режим на хранене близък да манекените ,нисковъглехидратен ,не консумирам  свински меса ,колбаси ,тестени,захарни изделия  изделия ,само здравословна храна.Искам релеф не маса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1