Въпрос за въздух?????

09.11.09
18:21

Здр :Д От 1 месец всеки ден бягам сутрин, но сега съм 1-ва смяна и нямам време да бягам. Въпроса ми е дали е удобно да сменя бягането със скачане на въже. Целта ми е не да свалям килограми(да изгоря малко мазнинки няма да е излишно), а да имам повече въздух. Ако можете да кажете и други упражнения, но съм останал с впечатлението, че скачането на въже е доста ефективно.

Темата беше редактирана от Name на 09.11.09 18:25.

09.11.09
18:51

що не бягаш вечер?
всяка кардио тренировка в съответното темпо ще ти свърши работа

09.11.09
19:57

да може да замениш бягането с скачане на въже :P

Мнението беше редактирано от DOBRUJANECA на 09.11.09 19:57.

ПИ

09.11.09
20:09

Плуване.

10.11.09
09:50

Мерси за бързите отговори. Колкото до бягането вечер ще го правя, но ще почвам тренировки по самбо и се провеждат вечер, през денят фитнес и няма да мога, затова питах с какво е най-добре да го заменя, но все пак ще потърся място за бягане.

10.11.09
09:56

Бягане,Въже,Колело...като нямаш време за дълъг крос прави спринт + въже без почивка пак е интензивно :)

Ако тренираш, самбо и отделно фитнес, не ти трябва трети вид тренировка, защото ще претренираш. Издържливоста ти ще се повиши с времето

казано от FRANKO1 на 09.11.09, 18:51:

всяка кардио тренировка в съответното темпо ще ти свърши работа

x2

10.11.09
18:18

казано от Name на 09.11.09, 18:21:

Здр :Д От 1 месец всеки ден бягам сутрин, но сега съм 1-ва смяна и нямам време да бягам. Въпроса ми е дали е удобно да сменя бягането със скачане на въже. Целта ми е не да свалям килограми(да изгоря малко мазнинки няма да е излишно), а да имам повече въздух. Ако можете да кажете и други упражнения, но съм останал с впечатлението, че скачането на въже е доста ефективно.

И какво като си първа смяна? Според мен проблем няма! Знаеш ли, когато тренирах ......... и бях първа смяна съм ставал в пет часа да бягам по 5 км и нагоре и да правя спринтове. Мрак, жива душа няма, все едно си в някакъв призрачен град, а за температурите през зимата да не ти говоря... няма няма... ако искаш да си про, ако искаш да си различен от другите тюфлеци, лягаш в 9-10 часа вечерта и си готов... сутринта преди бягането 1-2 белтъка и стартираш, оставаш на саме със себе си... прибираш се душче хапваш вече както си му е реда и на даскало свежарка... пък тия обездвижените едва гледат... пуууу д*’ба тая страна бъгната съдираш си гъза за няма нищо.. тц ...тц... нищо СПОРТ МУ Е МАЙКАТА!

10.11.09
19:11

Мерси пак. Днес разбрах, че има някой момчета бягат няколко часа преди тренировка... абе имали желание няма немога. и бягане и скачане и трениране и вдигане нищо няма да ми избяга :D

10.11.09
19:19

казано от Name на 10.11.09, 19:11:

Мерси пак. Днес разбрах, че има някой момчета бягат няколко часа преди тренировка... абе имали желание няма немога. и бягане и скачане и трениране и вдигане нищо няма да ми избяга :D

Да така трябва да мислиш!

Е фитнесът е съвсем друга работа, ако говорим за него де. Няколко часа бягане преди фитнес тренировка не е добре според мен.

Мнението беше редактирано от Iverson на 10.11.09 19:25.

11.11.09
10:00

Ми може и преди тренировка,един приятел мма треньора ги кара по 2 км преди трен задалжително като загравка.А относно претоварването дето каза Иван Шишманов не е така.Защото ако искаш да си добар по самбо даже е добре да намалиш щангите и не да вдигаш по фитнес програма ами кръгово 2 пъти в седмицата с по 30 сек почивка между упръжненията примерно 10 упръжнения 3-4 кръга зависи от теб и как се чустваш.Самбо ти е на първо място 2 бятането 3 щангите,те сдъвявят мускулите това е боен спорт неможе без да бягаш,а относно Иван Шишманов с претренирането ако искаш да си голям да ставаш от фитнеса и да тренираи самбо и да си добар се откажи.Прави кръгово 2 3 пати в седмицата дори 2 пъти е достатачно.За сдървяването и щангите кръгово ти го казвам от опит щото аз трениръм борба и аз съм се пробвал 1 месец да меша но не става фитнес и борба сдървявямсе.Дано съм ти помогнал с нещо поздрави.

WessVall препоръчвам ти да намалиш борбата и да вложиш малко енергия справки и консултации с учебниците по Литература, аз лично нищо не разбрах от поста ти. Остави тоновете правописни грешки, ами и тотална липса на пунктуация ...много ми дойде просто

Name просто казано, трябва да дадеш приоритет на един от спортовете, неможе да си ендакво добър и в двата или трите ..

12.11.09
15:42

Пак мерси. Консултирах се с треньора той ми каза да оставя бягането за събота и неделя(тогава нямам тренировки), а фитнеса преди тренировка е най-добре(така правят повечето които тренират), но да не се претоварвам в началото ще трябва да го спра(само собствено тегло първите 1-2 седмици). Началото винаги е най-трудо, но после тялото ми ще свикне на това напрежение, а имам и опит тренирал съм 3 год. бокс, но тогава тренера забраняваше щанги, само ако качваме категория.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1