The New Beginning ^^

Темата е заключена.
Прескочи до:

07.11.09
19:57

казано от Barbie на 07.11.09, 18:58:

А маслото като мине през огъня, не става ли вредно?  :red:

Доста ми е трудничко още да си пречупя виждането относно мазнините, затова ще ги добавям малко по-малко в менюто си. Забравих да спомена, че и в двете салати съм слагала и зехтин (по мъничко, защото хич не ми е вкусен), но все пак имаше.. :)

И аз съм като теб и съм доста объркана, ако някога в скоро време реша да си променя режима и да премина към ВМ-НВД.. Все пак на всеки различно му се отразяват различните режими. Трябва да експериментираме разумно с тях...

Както и трябва да дадете повече време на даден режим, за да проработи; организма да привикне към него, а не да сменяте през седмица-две ;)
Барби, добре си се ориентирала постепенно да промениш навиците си, не се страхувай от полезните мазнини. Вече са ти го казвали, но внимавай с количествата, мазнините са доста по-калорични - щом искаш да сваляш ги следи тези неща:)

08.11.09
16:31

Здравейте, хора.
Преди малко ми се случи нещо много странно, затова веднага тичам тук, да ви споделя.  :lol:
Ставам аз от сън (следобеден след тренировка), мия си лицето и какво да видя плюя кръв. Сериозно! Погледнах се в огледалото, от къде за Бога идва тази кръв, и видях, че е от венеца ми. Ама много странно. Целият ми долен венец беше в кръв, течаща само от едно мясно, при едно зъбче. Но защо? Попринцип нямам проблеми с венците, оголване на шийките и тнт...От какво може да е? Липса на витамини?  :smirk:

Иначе днес ми е някъв никъв такъв ден. От към тренировка, добре, от храна също (ще напиша менюто по-късно, като го завърша окончателно, за да не се налага да редактирам). Обаче..леле..явно, че е защото съм пред МЦ УЖАСНО ми се яде сладко, ужасно много! Направо днес положих нечовешки усилия да не изям повече 20гр шоколад. Много беше трудно, наистина! И следобед (към 16.00) не се сдържах и изядох едно бонбонче Тофифи  :red:  Иначе държа фронта... Хранта ми е добре, мисля. След малко ще ми кажете (надявам се :) ). Всичките други признаци-подут стомах, всъщност цялата се чувствам издута, едно такова нервно ми е, не ми се прави нищо, а на всичкито отгоре съм 1кг + (искренно се надвам да е от вода), са на лице, че трябва тия дни да ми дойде. И да.. това е. Дано килото да е от вода, иначе кг-те стават 3, които трябва да сваля. Ужас..  :smirk: 

08.11.09
19:45

Иии ето ми отчета за днес:

Меню:

07.30: палачинка (1 яйце + 1 белтък + 1с.л. овесени трици + 2с.л.пр.мляко + 1с.л. извара + малко масло (сиг 5гр)) с пушеко филе (60гр) и кашкавал Light (50гр) + 1/2 домат, 1/2 краставичка и 7-8 маслинки
13.30: 30гр суров лешник
15.30: пилешко филе на скара (около 150гр) + зелена салата с 1 домат и 7-8 маслинки
18.00: 30гр пуешко филе + 1/2 краставичка
21.00: около 100гр извара (обезмаслена, обезсолена- диетична) с 2 настъргани домата

Течности:

около 2л (мляко с нес (150мл), вода и чаша зелен чай (300мл)

Прегрешения:

20гр шоколад (сутринта преди закуската), 1 бонбонче Тофифи (следобед, след тренировката)

Тренировка:

40мин кростренажор
30мин гимнастика (най-различни упражнения за стягане на тялото, бая се поизпотих)
2500м плуване (интензивно темпо)
15мин сауна

Ами това е отчета. По мои сметки може да съм надвишила малко въглехидратите  :shut:
Иначе общо взето му хванах цаката на НВД-то, ако много ми се дояде нещо сладко (ябълка или бонбон), трябва да гледам да се вмествам в позволенто количество въглехидрат и няма проблем, нали? И не смятам въглехидрати от яйца,месо и зеленчуци. Не е чаааак толкова трудно. Обаче мисля да го карам така повече от 2 седмици (не вярвам да има резултат за толкова малко време). Как мислите? Може би месец, два..

08.11.09
21:06

Добре е менюто, даже супер :P. Честно казано шоколадчето и бонбончето нз дали трябва да се броят като прегрешения, имайки предвид, че са сутрин, след тренировка и прочие ;)

Мнението беше редактирано от alabalaa на 08.11.09 21:08.

NE

09.11.09
00:00

като ти чета постовете имам чувството че си се вманиачила на тема въглехидрати :lol: има разлика между бавните и бързите въглехидрати.опитвай се да се контролираш когато ти се яде нещо сладично защото последните килограми са най-трудни за сваляне.аз от 2 месеца не сам яла грам сладко или какъвто и да е бърз въглехидрат.единствените въглехидрати които приемам са от немски пълнозърнест хляб(който ми стига за 2-3 седмици) и млякото(лактоза-но и него ограничавам до 3 пъти седмично).в доста от дните карам без въглехидрати-само на яйца,масло,зехтин и свинско,защото са ми останали около 2 килограма за сваляне(170см 49кг,със леки кокали съм!) и не мога да се преборя с тях :P

казано от Barbie на 08.11.09, 19:45:

ако много ми се дояде нещо сладко (ябълка или бонбон), трябва да гледам да се вмествам в позволенто количество въглехидрат и няма проблем, нали? И не смятам въглехидрати от яйца,месо и зеленчуци. Не е чаааак толкова трудно. Обаче мисля да го карам така повече от 2 седмици (не вярвам да има резултат за толкова малко време). Как мислите? Може би месец, два..

-aко ти се яде шоколад си вземи натурален с минимум 75% какао.
-яйцата и месото нямат грам въглехидрат,зеленчуците са пълни с несмилаеми въглехидрати-фибри,така че няма защо да ги броиш.
-и аз мисля че за 2 седмици няма да се изчистиш напълно,но всичко зависи от организъм,правилна храна и тренировки :)

09.11.09
07:35

Попринцип съм доста упорито магаре и винаги се контролирам, затова напоследък не разбирам какво ми става (и го дължа на ПМС :D ). Обаче май наистина съм се вманиачила на тема въглехидрати. Но ми е направо безумно да не мога да си хапна една ябълка (дори сутрин), разумът ми казва, че е безсмислие. Айде бонбони, шоколади, мога и да не ям, не е голяма загуба, а и попринцип не обичам особено, но една ябълка...  :smirk:
Сутринта хапнах 2 пълнозърнести филийки “Зърнена Мозайка” (около 60-70гр) препечени на тостер с хайвер и като им пресметнах въглехидратите излезе, че отново съм надвишила нормата- 35гр средно (и за 2те филийки). Ужас. Ще се побъркам, честно.  :lol:
Обаче на опаковката пише, че на 100гр хляб има 50гр въглехидрати, от които влакнини 49гр, разтворими-27.7 , неразтворими 21.3.
Това трябва ли да ми говори нещо?  :red:
Иначе, да.. през останалата част на деня (изключваме сутрин), спокойно си ям яйца, месо, зеленчуци.. Обаче сутрин ми е още трудничко.. Да не говорим, че аз искам освен да се изчистя, да понамаля обиколката на бедрата (т.е да сваля малко мускул), а не виждам как на протеини ще го постигна. Абе..ужас. То се е видяло, че ще трябва да увелича спорта. Утре си взимам една карта и за другия фитнес и ще го посещавам всеки вторник и петък (като ще тренирам както събота и неделя- 60-70мин кардио + 60мин упражнения). А в събота и неделя ще наблегна на плуването (по 3км мисля) и евентуално малко кардио преди него (20-30мин). И така.. дано стане нещо  :lol:

09.11.09
07:45

Наистина ще се побъркаш  ;-)  с това постоянно следене на въглехидратите и страхът да си хапнеш плод!!
Застани пред огледалото и си дай сметка какво имаш - ХУБАВО И ЗДРАВО ТЯЛО!!
С това вманиячаване и болезнено ограничаване един ден ще се пренавиеш и няма да може да се спреш, защото тялото ти ще иска да се запаси с това, което му е липсвало. Щом ти се яде ябълка - яж!! Голяма работа колко въглехидрата има в нея!!
Всичко ще изгориш с много движение и тренировки с времето.
Но това вманиячаване е нездравословно и може да ти изиграе лоша шега. Внимавай.

09.11.09
08:10

казано от Barbie на 09.11.09, 07:35:

Да не говорим, че аз искам освен да се изчистя, да понамаля обиколката на бедрата (т.е да сваля малко мускул), а не виждам как на протеини ще го постигна. Абе..ужас.

На бас, че не мускулите са ти в повече ;)

09.11.09
09:00

Ами аз искам да махна 2кг и да намаля обиколката на бедрата, която в момента е точно 51см (в най-дебелата част), 2кг мазнини ми се виждат страшно много, затова мисля, че трябва да изгоря малко и мускул (а мускул определено имам). Ето, преди малко се измерих, дано това ви даде по-ясна представа.

Бедро (в най-дебелата част): 51
Над коляното: 35
Под коляното: 31
Прасец: 33.5
Дупе: 90

09.11.09
12:01

казано от diva 97 на 07.11.09, 12:39:

Здрасти и от мен.
Първо , излишно е да ти казвам, че не е нужно да сваляш тези 2 кг, но всеки си отговаря за себе си.
Второ, поставила си си доста трудна задача, че и на съфорумците също...Ти искаш едновременно да не ядеш много мазнини, нито пък въглехидрати и като бонус да си на ОКБ и то на поне минус 500 кал. Никой не може да ти измисли подобен режим. Или яж ВМ НВД с адекватно количество мазнини /цели яйца, свинско, сметана, бекон/или карай на стандартно НВД с малко въглехидрати /сутрин/и нормално количество калории. Както си почнала ще свалиш всичко дзруго ама не и това което искаш

ОМГ дивааа....до сега ти разглеждах и втория дневник- НЕВЕРОЯТНА СИ!!!!
Ти си моя идеал. На моят ръст си, следователно и аз мога да стана 44-45 кг и да изглеждам като теб. Прекрасна си!
Ти с крайно НВД си ги махнала мазнинките, нали? Салата, риба, яйца и тук-таме извара. Значи и аз така ще правя!!!
Моля те, моля те давай ми съвети относно менютата, критики и мнения (когато имаш време и ти се занимава), ужасно ще съм ти благодарна! Моля те..

09.11.09
13:33

казано от Barbie на 09.11.09, 12:01:

На моят ръст си, следователно и аз мога да стана 44-45 кг и да изглеждам като теб.

От никъде не следва това. Може да сте с различна структура. И всъщност, всеки човек е различен, не се опитвай да изглеждаш като някой друг, защото най-вероятно няма да можеш.

09.11.09
14:46

казано от Петко К на 09.11.09, 13:33:

На моят ръст си, следователно и аз мога да стана 44-45 кг и да изглеждам като теб.

От никъде не следва това. Може да сте с различна структура. И всъщност, всеки човек е различен, не се опитвай да изглеждаш като някой друг, защото най-вероятно няма да можеш.

Бях сигурна, че някой ще ми отговори така.
Затова ще приложа снимков материал, за да докажа теорията си.
Естествено малко (а може би не много малко) по-мазничка и доста по-неоформена съм от Дива, но с правилно хранане и упорити тренировки съм сигурна, че ще станат нещата.

да, като ги стегна стават, но иначе..
ако не съм ги стегнала, този мускул изобщо не се забелязва, а в най-дебелата част почти ми се допират
и...задник ;х

Ако бедрата ми се оформят, прасците също и това под дупето ми се махне..ще съм суперр. Това ми е целта! Цялостно стягане и дооформяне! :)

09.11.09
14:53

Краката са ти направо клечки, няма какво да махаш. Не се разбира кога са стегнати и кога в покой, защото мускулите са ти малки. Вкарай повече протеин в яденето, а не го махай и ще се оформят.

09.11.09
14:56

казано от Barbie на 09.11.09, 14:46:

...
да, като ги стегна стават, но иначе..
ако не съм ги стегнала, този мускул изобщо не се забелязва, а в най-дебелата част почти ми се допират
и...задник ;х

Ако бедрата ми се оформят, прасците също и това под дупето ми се махне..ще съм суперр. Това ми е целта! Цялостно стягане и дооформяне! :)

Barbie!
Убеден съм, че няма да ти променя мнението, но нека ти кажа моето. Аз мускули в повече не видях. Всъщност, точно мускули трябва да направиш, ако искаш атлетичен и стегнат вид.

На ръст 164, 44-45 кг са опасно малко. Не само, че няма да е красиво, но няма да е здравословно. Ти си решаваш.

09.11.09
15:08

Аз пък да те поздравя за чудесната форма. На мене ми харесваш много. Ама това жените са ужасна работа, все не сме доволни и все си намираме кусури, къде с причина, къде без такава :) .
Както и да е, ти си още ‘малка’, на 17 г и тялото ти все още расте, така че не го лишавай от храна, от плодове, от това което ти се яде (естествено нямам предвид да ядеш каквото ти падне, закуски-макуски и т.н.).

П.П. Наистина си супер  ;) .

09.11.09
15:12

казано от Мария Никифорова на 09.11.09, 15:08:

П.П. Наистина си супер  ;) .

Мда :)

09.11.09
15:28

Ами..мерси, но аз не се харесвам, защото знам каква бях и каква бих могла да бъда.
Изготвих си програма за хранене и тренировки, надявам се вие да я одобрите. Приемам и критики, разбира се.

Понеделник и Четвъртък ще са упражнения за бедра, дупе, корем и талия в домашни условия, сутрин на гладно + 90мин народни танци (вечер)
Вторник и Петък- по 60мин кардио на път (вероятно ще редувам пътечка и крос, разпределено на 2 пъти- преди и след тренировката). Тренировката ще е: гръб, гърди, бедра, дупе, талия, корем.
Събота и Неделя- кардио 30мин + плуване по 3км на път.
Сряда- почивка (йога онли).

Като сряда,петък,събота и неделя ще правя и по 30мин йога сутрин на гладно.

2 седмици храната ми ще включва: месо (пилешко,пуешко), риба, яйца, белтъци, много зеленчуци, ядки, ленено семе, маслини (по по-малко), зехтин (в салатките), от време на време извара (обезмаслена и обезсолена), веднъж на седмица по някоя ябълка или филйка “Зърнена Мозайка”. И няма да прегрешавам. Обещавам. Дори кафе няма да пия (заради млякото). Ще заложа на чайчета.

2 седмици. След това ще увелича малко въглехидратите за 1 една седмица и ако няма никакъв резултат пак ще повторя същото за 2 седмици.

Е? :)

Мнението беше редактирано от Barbie на 09.11.09 15:31.

09.11.09
18:36

Аз също харесвам това, което виждам на снимките! Поздравления, моето мнение е, че просто трябва да поддържаш това което имаш, а не да се вманиячаваш със свалянето на тези 2 кг. Няма нужда от толкова драстични мерки! Продължавай да се храниш така както си започнала в началото на дневника си и съм сигурна, че резултатите няма да закъснеят, просто малко повече търпение трябва да проявиш! :) Наистина изглеждаш много добре!

09.11.09
18:37

А бе изглежда добре, ама ако свали там мазнинките около горната част на краката няма да има втора като нея, така че я подкрепям :P

09.11.09
19:41

казано от alabalaa на 09.11.09, 18:37:

А бе изглежда добре, ама ако свали там мазнинките около горната част на краката няма да има втора като нея, така че я подкрепям :P

Благодаря тиииии  :coolsmile:

Страшно съм амбицирана, така че ще се справя. Взех и карта за фитнес и утре отивам. Намислила съм и менюто, купих си доста печена рибка, пилешко и пуешко, яйчица, зеленчуци...абее всичко е по план!  :) 

09.11.09
20:58

Ммм, мисля, че ти е време да потренираш тежко - и ще се харесаш накрая. С кардиото няма да стане, ми се струва.

09.11.09
21:53

То с кардио ако не свали с какво друго се питам аз :P

Мила

10.11.09
11:08

Интервалното кардио  е перфектно за изчистването на мазнините от вътр. стр. на бедрото,както и клековете от вида на Плие ;-)

10.11.09
11:44

http://www.offresonance.com/wp-content/uploads/2009/04/double-facepalm.jpg

10.11.09
12:22

казано от diva 97 на 07.11.09, 12:39:

Здрасти и от мен.
Първо , излишно е да ти казвам, че не е нужно да сваляш тези 2 кг, но всеки си отговаря за себе си.
Второ, поставила си си доста трудна задача, че и на съфорумците също...Ти искаш едновременно да не ядеш много мазнини, нито пък въглехидрати и като бонус да си на ОКБ и то на поне минус 500 кал. Никой не може да ти измисли подобен режим. Или яж ВМ НВД с адекватно количество мазнини /цели яйца, свинско, сметана, бекон/или карай на стандартно НВД с малко въглехидрати /сутрин/и нормално количество калории. Както си почнала ще свалиш всичко дзруго ама не и това което искаш

ОМГ дивааа....до сега ти разглеждах и втория дневник- НЕВЕРОЯТНА СИ!!!!
Ти си моя идеал. На моят ръст си, следователно и аз мога да стана 44-45 кг и да изглеждам като теб. Прекрасна си!
Ти с крайно НВД си ги махнала мазнинките, нали? Салата, риба, яйца и тук-таме извара. Значи и аз така ще правя!!!
Моля те, моля те давай ми съвети относно менютата, критики и мнения (когато имаш време и ти се занимава), ужасно ще съм ти благодарна! Моля те..

Първо изказвам благодарности за комплиментите..Сега малко пояснения. Дневника го почнах на тези кг - 44-45 кг. На снимките съм по-малко, което е доказателство че килограмите нямат нищо общо с визията. Много жени на моите кг и ръст изглеждат мършави и грозни. Това е структура на кости и т.н. Ти определено ще изглеждаш хърбава.Това не е красиво .Мазнините които бях качила зимата  и които се опитвах да сваля 6 месеца ,ги свалих за две седмици, като престанах да ям по час и се успокоих. Даже почти не тренирах , защото и претренирането води до качване на мазнини, както и излишния белтък. Обобщено се придържах /и все още/ към НВД без крайности. Като ми се яде нещо го ям, колкото толкова.
Давам ти съвет..Ако искаш да се оформиш, с тези гимнастики и сто часа кардио няма да стане. Колкото и да ти е странно ти трябва мускулна маса, която ти грижливо изгаряш с всяка тренировка. Увеличи фитнеса за сметка на кардиото и не тренирай повече от 60-70 мин. и повече от 3- 4 пъти в седмицата. Всъщност ти мазнини ли искаш да сваляш или просто 2 кг??? Има разлика щото...
Храната ти е малко, нервите ти са много...Трудна работа. Не си на ВМ всъщност, нали знаеш???

Защо си решила да се юрнеш точно за 2 седмици, а не нещо в дългосрочен план? Да я караш по-спокойно, но с тенденция за по-траен резултат и създаване на един постоянен режим, в който да преобладава истинската храна, но да не се лишаваш от някой друг бонбон понякога.

10.11.09
13:05

О, аз съм далеч от мисълта, че за 2 седмици ще постигна това, което желая. Нещо повече- убедена съм, че няма. НО! Съм сигурна, че ако 2 седмици огранича въглехидратите (ще идват само от зеленчуци) и тренирам усърдно, ще имам някакъв резултат. Сигурна съм.
Иначе, след тези 2 седмици, както казах ще увелича въглехидратите до 1.5 на кг (максумум) и пак ще продължа да тренирам. Като тялото ми свикне, пак ще го уплаша с 1 (или 2 в зависимост) седмици на крайно НВД, съчетано естествено с тренировките.
Не си поставям време. Когато постигна целта си, тогава. :)
Днес съм в страхотна форма. Преди малко се върнах от фитнеса и сега съм направо скапана, направо отивам в кревата, довечера ще опиша тренировката си. И менюто (от което съм супер доволна засега :) ). В петък, фитнес-инструкторът ще ми направи програма, по която да тренирам с цел стягане, изгаряне на мазнини и оформяне. Много съм щастлива!!
Много се радвам, че попаднах на този форум! Благодаря ви, хора, за напътствията и мненията, нямате си и представа от каква полза са ми! :)

Хубав ден на всички!

10.11.09
15:40

:) diva 97, искам да махна мазнините, да се стегна цялостно и да направя по-ясно изразени мускулчета (особено на бедрата, коремчето поне ми е хубаво :) ). Вече не ми пука особено за килограмите. Ако ги сваля в процеса на изчистване- ок, ако не- здраве да е! Вече знам какво искам да видя в огледалото и знам, че с търпение, постоянство и воля ще го постигна :)

Вижте ми днешната тренировка. Никога досега не съм използвала толкова много уреди в залата хах.. все си мислех, че ако натоваря повечко краката (не с кардио), ще станат набити и огромни. :red:  Но предполагам, че при 2 пъти седмично посещение на залата и специално изготвена програма от човек, който си знае работата няма да стане, нали? (и при ограничаване на въглехидрат ест). + това аз и ще плувам (слава богу, в други дни).
Може би не е правилна. Все пак сама си импровизирах, но от другия път... :) (ах, нямам търпение).

20мин кростренажор (гледах да редувам степента на натоварване,но не до най-тежката, по-скоро лека и умерена)
4 серии по:
-30 хиперекстензии
-20 коремни преси от обратен наклон
-10 вдигане не крака от висилка
-10 бедрено разгъване (само с 5кг)
-10 бедрено сгъване (5кг)
-15 аддуктор машина (10кг)
-15 абдуктор машина (10кг)
-15 пек дек (10 кг)
-15 тренажор за корем (10 кг)
10 мин велоергометър
25мин бягане интервално (като редувах по 5 мин бягане с 9.5км/ч и ходене с 6.5км/ч, а последните 5- бързо ходене с 7.5км/ч 2 мин, 2мин- с 6.5км/ч и 1 мин с 6км/ч).

Ами..това е :)
А, и сутринта правих йога за добро утро на гладно (30мин).

После ще отчета и храната. :)

10.11.09
15:51

Е що не правиш клек, тяга, напади (с леки кг) няма да ти станат “бъднета” краката не бой се :) Днешната ти тренировка, не се обиждай, ама не детска игра, ми направо разходка до магазина.

10.11.09
15:57

казано от Миsh0 на 10.11.09, 15:51:

Е що не правиш клек, тяга, напади (с леки кг) няма да ти станат “бъднета” краката не бой се :) Днешната ти тренировка, не се обиждай, ама не детска игра, ми направо разходка до магазина.

Наистина ли?  :lol:
А аз толкова се изморих..

Обещавам, следващия път повече :)

ПП. Как ще се обиждам, глупости. Толкова се радвам като чувам мнения от по-разбиращи и знаещи хора от мен. Винаги се радвам, когато мога да науча нещо :)

10.11.09
16:37

казано от Barbie на 10.11.09, 15:57:

Винаги се радвам, когато мога да науча нещо :)

Много добро качество :)

П.П. Сега ти прегледах дневника и наистина си мисля, че не бива да сваляш килограми. Надали ще ме послушаш, но да си кажа. Според мене ще е по-добре да качиш даже до 50кг (с тренировки и добро хранене), но и така да си останеш пак си добре, не прекалявай със свалянето.

Мнението беше редактирано от Мирослав на 10.11.09 16:38.

10.11.09
16:43

Мишо, ще се караме с тебе, аз пък  искам да свали малко около горната част на бедрата, може би 1кг макс. ! :P

10.11.09
16:48

Абе то к’вот ние искаме няма никакво значение :)

10.11.09
16:50

Точно, така че да спрем да се обаждаме най добре :P

10.11.09
20:27

Ще стана, каквато искам :)  Надявам се чрез ваша помощ и съвети :)

Ето ми менюто:

08:30: черен чай
09:00: 3 белтъка + 1 жълтък + 100гр пуешко + червена чушка за цвят + масло (10гр), бъркани на тиган
14:00: 2 големички парчета огретен от тиквички (тиквички,извара,яйца-аз съм го правила, страшен е!)
17:00: 150гр пилешко филе на скара + 1 домат и 1 краставица (неовкусени)
21:30: 100-120гр филе от Барамунди на скара (една бяла рибка) + зелена салата + 1с.л. ленено семе (смляно)

Течности: 2л

И..направо преядох  :lol:
Наистина, много ми е тежко. Обаче като си сметнах калориите и шок и ужастт...едвам 1000!!!! Просто не мога да повярвам, смятах ги 3-4 пъти всичко почти до точност и все ми излизат едни и същи резултати, а те са:

Cals Fat (g) Carbs (g) Prot (g)
1010   45.7   12.4     130.1

Хубаво, че поне въглените са ми малко  :lol:
Наистина не мога да побера повече храна, може би ми е зле разпределена..в периода м/у 9 и 2 тренирах (от 11 до 1 по-точно) и затова се получава толкова дълго без хапване. Ужас. Утре ще си ги разпределя по-добре.
Иначе съм доволна, т.е бях преди този калкулатор тъп да ми покаже едва 1000 калориики. Че аз преди не съм яла по-толкова много храна (така усещам, абсолютно сита съм цял ден- след всяко ядене!!), как е възможно?!

И да ви питам за лененото семе, на моето пише, че на 100гр има 0 въглехидрат, това възможно ли е, при положение, че на други опаковки (на др производители) са с по 20, 20 и нещо гр въглехидрат?
По колко трябва да се яде?

Мнението беше редактирано от Barbie на 10.11.09 20:28.

Калориите са ти малко, протеините са ти много, мазнините трябва да се увеличат.
Щом държиш минимум въглехидратите, значи увеличаваш мазнините.
Лененото семе има въглехидрати, но стойностите изобщо не бива да те притесняват, защото на ден не бива да ядеш повече от 1-2 ч.л. защото в големи количества е токсично.
Аз го ям вечер с изварата :)

10.11.09
21:35

Добре, а колко да е количеството на белтъка? До 100гр ли да го държа? А мазнините?
В тренировъчните дни (говоря, когато съм на фитнес, не за плуването и танците) май трябва протеините да са ми по-малко от нетренировъчните, нали?  :red:
Ох, как да ги кача тези калории до 1200.. :(

Щом си се ориентирала към ВМ и държиш въглехидратите на минимум, мазнините можеш да вдигнеш на 80гр,белтъците - да, около 100гр.
200 калории не са толкова много, ако ядеш мазни меса и сирена- те са по-калорични; или краве масло, сметана - варианти много.

fire.is.my.nature

10.11.09
21:45

Протеина до колкото знам не бива да е повече от 2гр /кг - демек около 100 гр в твоя случай . А мазнините много бързо се качват с някоя супена лъжица зехтин примерно ( която съдържа около 120 кал. - провери пак ) ;)

И между другото добре изглеждаш , просто със продължителни и по-интензивни тренировки ще си постигнеш целта според мен :) Само оформяне, няма какво да сваляш... Но ти си знаеш ! :) Успех :P

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1