Суроватка ?

18.02.05
22:12

пичове, някой има ли информация откъде мога да намеря насипен  суроват.протеин, чух че някъде се продавал и излизал сравнително евтино ?

WO

19.02.05
00:01

аз знам за 85% протеин за 25лв. килото...ако те интересува офертата....

21.02.05
08:00

на Нутрим ли имаш в предвид? По скоро търся не-марков (ако изобщо има) с идеята да ми излезе на сметка

WO

21.02.05
09:12

не знам на коя марка е, в мойта зала го има и, понеже съм гъст с шефа си го разпитвам кое е добре и кое не е, знам, че е добър...доколкото си спомням е американски некъв и е бил най-скъпия/качествения от насипните...шефа го взима от некъв склад, откъдето такива неща зареждат и SNC

01.03.05
22:49

благодаря за информацията, но 25 лв. ми е малко скъпо  :wink:, надявам се да намеря нещо към 15 килото

02.03.05
01:01

Мислиш ли че за тези пари ще си вземеш нещо от което ще има положителен резултат? Определено не. Вземи си суроватъчния на Нутрим ако търсиш евтина суроватка.

02.03.05
09:25

27 лв за Нутрим ми се виждат прекалено нереални, вкарването на протеина в търговската мрежа го оскъпява поне с 30%(лично мнение), освен това трябва да му плащам ДДС-то,таксите на превозвача, дистрибутора,продавача, чистача и т.н. Търся начин да скъся веригата, то в САЩ съм виждал да продават по-евтини протеини на реномирани фирми, ебаси !

MI

02.03.05
09:29

Искам само да внеса една корекция - на Нутрим суроватката е 24 лева килото.
по-здрави

02.03.05
19:34

Насипният NONAME протеин който смяташ да си вземеш, също ще му платиш тези такси(всеки продавач ще ти разправя че това което купуваш е същото като на магазина, но не плащаш надценки), само че качеството му ще е доста по ниско.

Тези такси може да ги спестиш ако вземаш протеина директно от вносителя/производителя.

Идеята ти ми е ясна и си прав. Но не ми се струва че по този начин ще извлечеш по добри резултати. Пробвал съм евтини продукти, от тях ефекта е само че ти празнят джоба.

03.03.05
11:57

прав си, че при noname продуктите нямаш никаква гаранция, но честно казано нямам вяра на родните фирми, поне няма да ме яд, че съм се изръсил с много.

Тук искам да ви питам възможно ли е в 100 гр. протеин да има над 100 гр. аминокиселини ? Това пресметнах от стойностите, изложени в/у  кутията на един роден протеин и ми е интересно аз ли не съм в час или някой сериозно менти  :?:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1