18.02.05
22:12
пичове, някой има ли информация откъде мога да намеря насипен суроват.протеин, чух че някъде се продавал и излизал сравнително евтино ?
19.02.05
00:01
аз знам за 85% протеин за 25лв. килото...ако те интересува офертата....
на Нутрим ли имаш в предвид? По скоро търся не-марков (ако изобщо има) с идеята да ми излезе на сметка
21.02.05
09:12
не знам на коя марка е, в мойта зала го има и, понеже съм гъст с шефа си го разпитвам кое е добре и кое не е, знам, че е добър...доколкото си спомням е американски некъв и е бил най-скъпия/качествения от насипните...шефа го взима от некъв склад, откъдето такива неща зареждат и SNC
благодаря за информацията, но 25 лв. ми е малко скъпо :wink:, надявам се да намеря нещо към 15 килото
Мислиш ли че за тези пари ще си вземеш нещо от което ще има положителен резултат? Определено не. Вземи си суроватъчния на Нутрим ако търсиш евтина суроватка.
27 лв за Нутрим ми се виждат прекалено нереални, вкарването на протеина в търговската мрежа го оскъпява поне с 30%(лично мнение), освен това трябва да му плащам ДДС-то,таксите на превозвача, дистрибутора,продавача, чистача и т.н. Търся начин да скъся веригата, то в САЩ съм виждал да продават по-евтини протеини на реномирани фирми, ебаси !
02.03.05
09:29
Искам само да внеса една корекция - на Нутрим суроватката е 24 лева килото.
по-здрави
Насипният NONAME протеин който смяташ да си вземеш, също ще му платиш тези такси(всеки продавач ще ти разправя че това което купуваш е същото като на магазина, но не плащаш надценки), само че качеството му ще е доста по ниско.
Тези такси може да ги спестиш ако вземаш протеина директно от вносителя/производителя.
Идеята ти ми е ясна и си прав. Но не ми се струва че по този начин ще извлечеш по добри резултати. Пробвал съм евтини продукти, от тях ефекта е само че ти празнят джоба.
прав си, че при noname продуктите нямаш никаква гаранция, но честно казано нямам вяра на родните фирми, поне няма да ме яд, че съм се изръсил с много.
Тук искам да ви питам възможно ли е в 100 гр. протеин да има над 100 гр. аминокиселини ? Това пресметнах от стойностите, изложени в/у кутията на един роден протеин и ми е интересно аз ли не съм в час или някой сериозно менти :?: