13.11.09
09:23
Пускам темата,защото един прител реши да се захваща с фитнеса по-сериозно.Той иска да отслабне малко,чудех се каква програма да му препоръчам от саита.Реших да са кръгови тренировки,нали в началото е добре да започне с тях,но чета,че те са за покачване на маса.Той иска първо малко да свали и тогава да качва,та сега съм пред дилема кръгова ли да му препоръчам или някои 3-дневен или 4-дневен сплит за изгаряне на мазнини.Ще помоля някой,ако знае кръгова тренировка за отслабване ще сам му благодарен,също така даите препорака каква тренировка в началото да избере.
А диетата?
Какво ще се случва с тялото ти зависи от това какво ядеш,няма значение как ще дойдат изгорените калории и с каква активност.
Да за диетата тва ми е ясно не може без хуба хранителе режим да качваш или да сваляш,най-важно е яденето.Но с яденето проблем няма да има,хранителните режими като НВД за отслабване аз ще му помогна да си го състави.Питам за тренировачния режим.Ако може да дадеш мнение за него какъв да е.Иначе благодаря за мнението ти на съм на ясно,че без ядене няма да има никакав ефект.Но ако може помогни ми за тренировачния план.