Дупе

19.02.05
13:51

абе имам задник като на кайряшка мравка (изкочило назад), не ми е дебел задника ама така изглежда.... та въпроса ми е как си променя стойката на задника ?

Това мисля, че се получи от някои други упражнения, които правя на тренировката си!!! От там мисля, че получих това изкривяване на долната част на гърба...

Помагайте !

Моля за вбъдеще внимавайте каде пускате темите си.Мерси
art_of_pain

20.02.05
04:40

Вземи си смени аватара, ще ме е гнус от теб.. камо ли да ти чета въпросите!  :evil:

20.02.05
05:04

//off
Ама аватара верно е ужасен!!!:)
Моля пишете конкретно по темата .Това не е чат!Спазвайте правилата на форума.Мерси
art_of_pain

20.02.05
06:21

Кажи какви са ти били упражненията и някакви данни! Иначе, смени го тоя аватар, по отвратително нещо не съм виждал! Ако не ти модераторите ще го махнат - бъди сигурен!!!!!! :evil:

20.02.05
08:25

ами мисля, че едно от упражненията е “френското” с дъмбел от изправена позиция (там се изпъчвам напред и задника ми излиза назад), друго упражнение е долната част на гърба (надопашната област). За друго точно сега не мога да се сетя, но като отида в залата ще се сетя ! Та ако може по някакъв начин да се промени позицията на задника кажете !

стоиката ти я знам като “пачи гъз”..знам че се получава от неправилно изпълнение на клековете,ти правиш ли?

20.02.05
16:35

ами не правя клекове изобщо, но мога ли да коригирам стойката на задника си ?

21.02.05
17:00

айде помагайте , че не знам какво да правя...

23.02.05
09:07

Що не се пробваш като стриптизьор? Там поне ще ти е от полза стойката :twisted:

23.02.05
11:17

Помогнахте много на момчето!! Май трябва да благодари.....

23.02.05
11:22

Това за дупето явно ти е ген. Еми споко не е толкова фатално! Тренирай яко гръб за да го рашириш и да скрие дупето. Тренирай и бедрата яко та да станат пропориционални на дупето. Дай снимки да видим за какво става на въпрос та да ти дадем по-точна информация.
по-здрави

23.02.05
13:09

[quote author=“emil_mlo”]Това за дупето явно ти е ген. Еми споко не е толкова фатално! Тренирай яко гръд за да го рашириш и да скрие дупето. Тренирай и бедрата яко та да станат пропориционални на дупето. Дай снимки да видим за какво става на въпрос та да ти дадем по-точна информация.
по-здрави

абе то не е чак толкова зле, обаче ми изглежда голям задника така,а реално не е.... сега иначе си правя крака и гръб.Дори гърба ми е супер. Снимки ще си направя с цифровия и ще пратя.

24.02.05
11:17

Абе, момче, природата ти го е дала такъв, него не можеш да го промениш. Моя също е голям, самите кости на таза ми са широки, ама какво да правя...природа...та затова здраво гръб и добри крака да го замажеш визуално :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1